Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Par kontrabandas mēģinājumu aizturēts BFC "Daugavpils" autobuss ar bērniem

Par kontrabandas mēģinājumu aizturēts BFC "Daugavpils" autobuss ar bērniem
Foto: grani.lv

Par mēģinājumu valstī ievest kontrabandas cigaretes, sestdienas naktī uz Latvijas Republikas robežas aizturēts BFC "Daugavpils" futbola komandas autobuss, kurā atradās bērni.

Incidents noticis uz Latvijas un Baltkrievijas robežas. Kā vēsta portāls grani.lv, autobusā atradās bērnu komanda. Tiesa, arī BFC "Daugavpils" galvenā komanda sestdien tieši Baltkrievijā noslēdza dalību pārabudes turnīrā.

Tiek vēstīts, ka pārbaudes laikā autobusa salonā atrastas cigaretes un tas kvalificēts kā kontrabandas mēģinājums. Autobuss aizturēts uz vairākām stundām, bet visi bērni veiksmīgi šķērsojuši valsts robežu.

BFC "Daugavpils" galvenā komanda šajā pavasarī pēc vairāku sezonu pārtraukuma atgriezīsies Virslīgas turnīrā. Vienība komentārus par notikušo sola sniegt rīt.

Izmantotie resursi:
Скандал: пограничники задержали автобус с...


, 2019-02-03 17:28, pirms 5 gadiem
Provokācija. Viennozīmīgi. Parasti ieved vagoniem, dažreiz ar fūrītēm, bet ne jau ar tūristu autobusu.
, 2019-02-03 17:44, pirms 5 gadiem
Tas taču pašu lietošanai, aiz skolas stūra...

11 vilki dūmu vilka
Aiz baltkrievu robežām,
Citi vilki tviteroja,
Atvediet tak arī mums!
, 2019-02-03 17:50, pirms 5 gadiem
Par ko tie bērni izaugs? Jau no mazām dienām redz visas toto lietiņas, tagad kontrabandu.
, 2019-02-03 18:13, pirms 5 gadiem
Tur raksīts латвийские пограничники задержали автобус с детьми главной команды высшей лиги футбольного клуба BFC Daugavpils.
Kura tad ir tā galvenā komanda? U-18? U-21 (1.līga-B)? Virslīgas komanda?
, 2019-02-03 20:44, pirms 5 gadiem
Daugavpilī vienmēr ir bijusi kontrabanda. Bez Isakova to nebūtu iespējams darīt, viņš zina, kur un kā var nopelnīt. Atcerieties skandālu sakarā ar viņa amatu domē. Sēž Daugavpilī, klusi un mierīgi izmanto futbolu savām vajadzībām.
, 2019-02-03 22:12, pirms 5 gadiem
opā, latvijai ir robeža ar vāciju vai arī policijai ir no vācijas saņemtas humānās palīdzības vestes ar uzrakstu polizei?
njā, uz ko cerēja? ka bērnu busu nepārbaudīs?
Deņiss Rogovs. Foto: FK Tukums 2000
22

Negaidītais varonis Rogovs un vēla pendele ļauj Tukumam izcīnīt otro uzvaru

Šodien Latvijas futbola Virslīgas otrās kārtas beidzamajā spēlē "Tukums 2000"/"Telms" izbraukumā otrajā puslaikā pazaudēja vadību, taču ar pendeles palīdzību pieveica "Jelgavu" – 3:2. Divus vārtus guva aizsargs Deņiss Rogovs, kurš iepriekš nebija izcēlies ar rezultatīviem sitieniem.
Daugavpiliešu vārtsargs Frenks Orols. Foto: Ruslans Antropovs
16

Orols glābj, "Daugavpilij" otrā sausā spēle, noraidījums un pirmā uzvara

Jau otro sauso spēli un pirmo uzvaru "TonyBet" Virslīgas sezonā nopelnījusi "Daugavpils", kas savā laukumā pārspēja debitanti "Grobiņas SC"/LFS (2:0), kas vēl turpina gaidīt pirmos vārtus augstākajā līgā. Pa vārtiem guva leģionāri Bartelemī Djedjū un Aleksejs Golijanins, bet mača izskaņā noraidīts tika Rinalds Aizups. LFF teksta tiešraidē norādīta 600 skatītāju klātbūtne.
Mirklis no "Riga" un "Audas" spēles. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
9

Regža imitē pirms nedēļas paveikto, "Riga" desmitā sausā uzvara pār "Audu" pēc kārtas

Otro panākumu ar 1:0 Latvijas futbola Virslīgā šosezon izcīnīja "Riga", kura pieveica "Audu". Vicečempione pret šo pretinieku guva desmito uzvaru bez ielaistiem vārtiem pēc kārtas.