Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Medijs: ar "Ventspili" strādājušais Dzavetjēri kļūs par "Spartaka" galveno treneri

Medijs: ar "Ventspili" strādājušais Dzavetjēri kļūs par "Spartaka" galveno treneri
Nuncio Dzavetjēri. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Par Latvijas Virslīgas 2016. un 2017. gada čempiona Jūrmalas "Spartaka" galveno treneri kļūšot itāliešu speciālists Nuncio Dzavetjēri, kurš savulaik atradās pie "Ventspils" stūres.

51 gadu vecais Nuncio Dzavetjēri pie Latvijas kluba stūres pirmoreiz stājās 2009. gada augustā, kad viņš negaidīti aizstāja Romānu Grigorčuku. Itālieša vadībā "Ventspils" debitēja UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā, kur sacentās ar Berlīnes "Hertha", Lisabonas "Sporting" un "Heerenveen". Visām komandām izdevās atņemt vienu punktu, taču kurzemnieki tāpat palika ceturtajā vietā.

Nākamā gada decembrī Dzavetjēri un "Ventspils" ceļi šķīrās, un speciālists turpinājumā devās uz Austrāliju, vadot Adelaidas "United". Pēcāk viņš atgriezās dzimtenē un strādāja B Sērijā spēlējošajā "Bari" komandā, sākot kā asistents, bet turpinot kā galvenais treneris. Pēcāk viņš strādāja ar vairākām C Sērijas komandām.

Tagad tiek vēstīts, ka Dzavetjēri atgriezīsies Latvijā un strādās ar Jūrmalas "Spartaku", kas 2016. un 2017. gadā divas reizes pēc kārtas izcīnīja Latvijas čempiona titulu. Tomēr pērnā sezona komandai nebija tik veiksmīga, jo nācās samierināties ar piekto vietu un palikšanu bez Eirokausiem.

Izmantotie resursi:
https://gianlucadimarzio.com/it/nun...


, 2019-01-04 11:11, pirms 5 gadiem
1. Gauračs ir spēlējis Dzavetjēri vadībā.
2. ''Ventspils'' Dzavetjēri vadībā 2010.gadā Kausa izcīņā spēlēja pret ''Spartaku'': LFF: FK Spartaks - FK Ventspils
, 2019-01-04 14:12, pirms 5 gadiem
Šis treneris šosezon varētu būt ar visskaļāko vārdu VL. Spartakam atkal parādījusies nauda, ko notriekt acīmredzot..
, 2019-01-05 00:57, pirms 5 gadiem
Interesants variants, kurš savā ziņā nemaz nepārsteidz. Gauračam ir labi kontakti Itālijā (pats arī spēlējis pie Dzavatjeri FKV rindās) un Trabuki ir ietekmīgs futbola aģentu vidū - kāds no viņiem noteikti varētu Nuncio pāreju noorganizēt. Dzavatjēri nebūtu pirmais itāļu treneris, kurš vadījis Spartaku, jo Latvijas futbola līdzjutēji noteikti atcerēsies, ka 2013.-2014. gadā komandu vadīja Fabio Mikarelli.
, 2019-01-06 12:19, pirms 5 gadiem
Nunsio labs treneris. Labi arī tāpēc, ka Dzavetjērī atšķaidīs Virslīgas krieviskumu. Ventspils laikā deva priekšroku Dienvidamerikāņiem un eiropiešiem.

Un preses konferences tika tulkotas, nevis kā ar krievu treneriem, kur līdzjutējiem obligāti jāzina krievu valoda, lai saprastu, ko treneris saka.

Gauračs noteikti ir galvenais iemesls, kāpēc šāds darījums notik!
, 2019-01-07 16:19, pirms 5 gadiem
Western rakstīja: Nunsio labs treneris. Labi arī tāpēc, ka Dzavetjērī atšķaidīs Virslīgas krieviskumu. Ventspils laikā deva priekšroku Dienvidamerikāņiem un eiropiešiem.
Pilnajā sezonā pie ''Ventspils'' stūres (2010.g) viņa vadībā spēlēja seši krievi: Postņikovs, Krjučkovs, Miščenko, Čirkins, Šumiļins, Špakovs. Vienīgais eiropietis - moldāvs Dedovs.
, 2019-01-08 12:12, pirms 5 gadiem
Western rakstīja: Nunsio labs treneris. Labi arī tāpēc, ka Dzavetjērī atšķaidīs Virslīgas krieviskumu. Ventspils laikā deva priekšroku Dienvidamerikāņiem un eiropiešiem.

Un preses konferences tika tulkotas, nevis kā ar krievu treneriem, kur līdzjutējiem obligāti jāzina krievu valoda, lai saprastu, ko treneris saka.

Gauračs noteikti ir galvenais iemesls, kāpēc šāds darījums notik!
Pašlaik preses konferences tiek tulkotas arī no krievu valodas.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.
"Grobiņa" svin Deivida Dobrecova vārtu guvumu. Foto: Aiga Veisa
121

Liepāja pieder "Grobiņai": Dobrecova vīri derbijā satriec bagātākos kaimiņus

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas sezonā izcīnīja debitante "Grobiņa"/LFS, kas principiālajā derbijā ar 3:2 pieveica "Liepāju". Uzvaras vārtus guva galvenā trenera Viktora Dobrecova 27 gadus vecais dēls Devids.
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
15

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".