Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Riga" FC pievienojas Francijas trešajā līgā spēlējis uzbrucējs

"Riga" FC pievienojas Francijas trešajā līgā spēlējis uzbrucējs
Alasans Traorē
Foto: Riga FC

Trešdien ”Riga” FC panāca oficiālu vienošanos ar centra uzbrucēju Alasanu Traorē. 25 gadus vecais Gvinejas futbolists iepriekš bija spēlējis tikai Francijas “National 1″ (trešā līga) un ”National 2″ (piektā līga) čempionātos, bet drīzumā jau būs gatavs debitēt Latvijā.

Traorē ir dzimis Mauritānijas pilsētā Džimbajā, bet ir Gvinejas pilsonis. Līdz šim savā karjerā Alasans ir pārstāvējis vairākas Francijas komandas. Uz Franciju Traore pārcēlās 2012. gadā, kad pievienojās ”National 3″ jeb pēc spēka Francijas piektās līgas klubam ”Gravelines”. Pirmās divas sezonas ”Gravelines” nebija spilgtas, Traore guva sešus vārtus, taču bija redzams, ka gados jaunajai uzbrucējam ir labs potenciāls.

2015./2016. gada sezonu Traorē pavadīja citā ”National 3” klubā ”Grande-Synthe”, kur jau lika par sevi runāt krietni nopietnāk – uzbrucējs 25 spēlēs guva 16 vārtus. Pēc tam 2016./2017. gada ievadā tajā pašā komanda desmit spēlēs seši vārti un līguma parakstīšana ar ”National 1” klubu ”Sedan”. Līdz galam iejusties šajā vienībā neizdevās, un Traorē guva tikai vienus vārtus.

Pēdējo sezonu Alasans atkal pavadīja ”Grande-Synthe” sastāvā, kur guva četrus vārtus, taču vēlējās izmēģināt savus spēkus kādā citā Eiropas čempionātā. Jau kādu laiku Traore trenējas kopā ar ”Riga” FC komandu, šonedēļ futbolists arī veiksmīgi veica medicīniskās pārbaudes, pēc kurām ”Riga” FC arī parakstīja līgumu ar 25 gadus veco centra uzbrucēju. Traorē apveltīts ar labu ātrumu, ir fiziski ļoti spēcīgs un māk atrast pozīcijas vārtu gūšanai.

Izmantotie resursi:
https://www.rigafc.lv/riga-fc-parak...


, 2018-08-02 14:18, pirms 6 gadiem
Sis nav tas pats Traore, kuru gribēja ņemt Maskavas 'Spartaks", bet kad atklājās , ka futbolistam nav puse pēdas, atteica viņam.
, 2018-08-02 21:29, pirms 6 gadiem
Drīz jau Latvijā būs melno līga,nevis Latvijas virslīga! Sāk jau piegriezties!
, 2018-08-04 02:25, pirms 6 gadiem
Life rakstīja: Drīz jau Latvijā būs melno līga,nevis Latvijas virslīga! Sāk jau piegriezties!
Sāk piegriezties tādi mudaki kā tu, kas futbolistus šķiro pēc ādas krāsas, nevis viņu snieguma laukumā.
Foto: Aiga Veisa/Virslīga
5

Liepājā divas Virslīgas spēles pēc kārtas - vispirms RFS, pēc tam "Jelgava"

"TonyBet" futbola Virslīgā šodien paredzētas divas spēles, kas abas norisināsies Liepājas "Daugavas" stadiona laukumā. Jau plkst. 13.00 sāksies pārceltā "Grobiņas/LFS" spēle pret RFS, bet 17.30 ieplānota "Liepājas" spēle pret "Jelgavu".
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.
Foto: Aigars Prūsis
19

Cīruļputeņa dēļ pārcelta "Grobiņas" un RFS cīņa - rīt Liepājā divas spēles

"TonyBet" Virslīgā šovakar bija plānotas divas futbola spēles, no kurām agrais mačs Valmierā jau ir sācies, tomēr vēlā cīņa starp "Grobiņas SC"/LFS un RFS ir pārcelta uz rītdienas plkst. 13.00, paziņojuši abi klubi, līga un federācija.