Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Riherts soļo Pertijas pēdās: Virslīgā vēl vienam trenerim piespriests naudas sods

Agris Suveizda

Riherts soļo Pertijas pēdās: Virslīgā vēl vienam trenerim piespriests naudas sods
Andris Riherts. Foto: FS Metta

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komisija pieņēmusi lēmumus par ceturtās kārtas spēlēm "Optibet" Virslīgā.

Kā vienīgais spēlētājs diskvalifikāciju nopelnījis "Daugavpils" centra aizsargs Džošua Akpudže, kurš spēles 34. minūtē pie rezultāta 3:0 atstāja "Daugavpili" mazākumā pret "Mettu". Viesi drīzumā vienus vārtus atguva, taču "Daugavpils" beigās uzvarēja ar 4:2. Akpudžem piespriesta viena mača diskvalifikācija – viņam nāksies izlaist sestdienas izbraukuma spēli pret "Riga".

Četru kārtu laikā par otro sodīto treneri kļuvis "Mettas" vadītājs Andris Riherts, kuram piespriests 70 eiro sods par tehniskās zonas sistemātisku pamešanu spēlē Daugavpilī. Iepriekš 70 eiro sodu saņēma arī "Valmieras" galvenais treneris Tamazs Pertija. Par kartīšu normas pārsniegšanu pie 140 eiro soda tikusi "Riga".

Arī trešā sadaļa vakardienas sēdē bija par "Daugavpils" un "Mettas" spēli. Mājinieki tika pie brīdinājuma par spēlei neakreditētu personu atrašanos komandu un tiesnešu ģērbtuvju zonā, kā arī par apsardzes darbinieku neatrašanos komandu un tiesnešu ģērbtuvju zonā pēc spēles.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/12656/lff-dk-1...