Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Kozlovs: "Ja zaudēsim punktus pret "Babīti" un "Mettu", būs grūti kļūt par čempioniem"

Andrejs Siliņš

Kozlovs: "Ja zaudēsim punktus pret "Babīti" un "Mettu", būs grūti kļūt par čempioniem"
RFS kapteinis Igors Kozlovs
Foto: RFS

"No Top6 visi viens otru apspēlē un zaudē punktus, un komandas, kas ir mazliet vājākas, nedrīkst zaudēt punktus pret "Babīti" un "Mettu", lai sezonas beigās to pietiktu vietai, kuru mēs plānojam," skaidri nosacījumi veiksmīgam komandas startam "SynotTip" Virslīgā ir RFS kapteinim Igoram Kozlovam.

Pēc mača pret "Spartaku" Kozlovam tika konstatēts ikra muskuļa plīsums un spēlētājs nav bijis laukumā jau pusotru mēnesi, taču atgriešanās brīdis tuvojoties. "Jau diezgan nopietni trenējos. Skrienu, saņemu slodzi. Vajag uzņemt fizisko kondīciju, jo piecas nedēļas neesmu skrējis. Turklāt jānodrošinās pret recidīvu. Ja atkal būs tāda pati trauma, tad atgūšanās prasīs jau krietni ilgāku laiku. Nedrīkst taisīt īpaši asas kustības. Jau ar nākamo nedēļu trenēšos ar pilnu jaudu.[..] Tā tikai šķiet, ka, ja Tev ir trauma, tad nav nekāda režīma. Patiesībā, traumas dziedēšanas laikā ir vēl mazāk brīvā laika. Tu ej uz trenažieru zāli, jāuztur fiziskā forma, muskuļiem jābūt tonusā. Tam visam klāt nāk dažādas procedūras, masāžas utt."

"Manuprāt, šogad čempionātā ir sešas diezgan līdzīgas komandas, plus "Metta/LU" un "Babīte/Dinamo". Visi viens otram var atņemt punktus. Kurš mazāk zaudēs punktus, būs stabilāks visas sezonas garumā, tas arī būs starp līderiem. Pašlaik grūti izteikt prognozes," par Virslīgas turnīra kvalitāti spriež Kozlovs. "Es jau komandas biedriem teicu, ka, ja mēs zaudēsim punktus spēlēs pret "Babīti" un "Mettu", visu cieņu šīm komandām, bet tad būs grūti kļūt par čempioniem. No Top6 visi viens otru apspēlē un zaudē punktus, un komandas, kas ir mazliet vājākas, nedrīkst zaudēt punktus pret "Babīti" un "Mettu", lai sezonas beigās to pietiktu vietai, kuru mēs plānojam."

Pirmajās sešās kārtās RFS jau spēlējusi gan pret "Babīti", gan "Mettu" un, kā pret vieniem, tā otriem arī tika zaudēti punkti - 0:0 pret "Babīti" un 1:3 pret "Mettu/LU".

Savulaik četras sezonas (2010-2013) Kozlovs pavadīja Lietuvā (trīs "Šiauliai" komandā un pēdējo "Ekranas" rindās) un, vaicāts, vai no "Skonto", kur Igors spēlēja pirms tam, nebija iespēja doties arī uz augstāka līmeņa čempionātu, RFS kapteinis atbild neviennozīmīgi: "Par 100% pat nezinu visu, kā bija patiesībā. It kā pēc kādas no sezonām bija interese no Polijas, cik zinu. Mani nepalaida, bet nezinu, cik no tā ir patiesība. Tad uz "Skonto" atnāca Aleksandrs Starkovs un mums ar viņu bija atklāta saruna, kurā viņš godīgi atzina, ka man "Skonto" nebūs liels spēles laiks un ka būtu labi meklēt komandu, kurā es iegūtu regulāru spēļu praksi. Bija Šauļu variants, kur solīja vietu pamatsastāvā. Tas bija mans lēmums. Aizbraucu un sanāca tā, ka paliku uz četriem gadiem."

30 gadus vecais Kozlovs saprot, ka karjeras turpinājumā, visticamāk, ārzemēs vairs nespēlēs: "Man jau ir tāds vecums, kad būtu grūti aizbraukt uz kādu Eiropas čempionātu. Šaubos, ka man izdosies kaut kur aizbraukt, ja nu vienīgi uz Āziju vai kādu mazu valsti… Ja godīgi, tad es par to nedomāju."

Kozlovs izpelnījies izsaukumu uz izlasi un atzīst, ka tas bijis liels gods: "Visu dzīvi esmu vēlējies tikt Latvijas izlasē. Marians Pahars mani izsauca divas reizes, bet debitēt tā arī neizdevās. Protams, jebkurš futbolists vēlas tikt izlasē. Tā dēļ arī mēs nodarbojamies ar futbolu. Trenējamies katru dienu, lai aizstāvētu savu valsti!"

Intervijas noslēgumā Kozlovs atklāj, ka viņa mīļākā datorspēle ir "Counter-Strike", bet pilnu interviju iespējams izlasīt šeit: Intervija ar Igoru Kozlovu - RFS

  +1 [+] [-]

, 2017-05-03 08:51, pirms 7 gadiem
Kozlov padoma ar pratu LNK GROUP kajbumbas meistariem cempiona tituls ir nereals to neredzet ka ezela ausis!!!