Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Koļesovs pagarina līgumu ar ''Ventspili''

Krišs Upenieks

Koļesovs pagarina līgumu ar ''Ventspili''
Ņikita Koļesovs un Artūrs Karašausks
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Pagājušās sezonas SMScredit.lv Latvijas futbola Virslīgas bronzas medaļniece ''Ventspils'' šodien paziņoja, ka ir panākusi vienošanos par līguma pagarināšanu ar talantīgo centra aizsargu Ņikitu Koļesovu.

Pēc vairāku gadu pavadīšanas ''Ventspils'' dublieru komandā pagājušajā sezonā pēc Pola Ašvorta stāšanās pie galvenā trenera stūres 19 gadus vecais futbolists izpelnījās uzticību un iekļuva galvenās komandas sākumsastāvā. Sezonas izskaņā Koļesovs aizvadīja četras pilnas spēles, un palīdzēja ventspilniekiem izcīnīt bronzas medaļas.

''Ventspils'' sporta direktors Andrejs Butriks: ''Mūsu klubā vienmēr ar lielu uzmanību un interesi attiecas pret jaunajiem spēlētājiem. Tai skaitā, par to ne vienreiz vien runājis Pols Ašvorts, vienmēr pasvītrojot, ka jaunatnei obligāti būs dota iespēja. Bet nevar spēlēt "Ventspilī" vienkārši tādēļ, ka esi jauns. Galvenais, būt atbildīgam, pierādīt savu profesionālo varēšanu, daudz strādāt treniņos un nepalaist garām savu iespēju, kad tā parādīsies.

Tā arī sanāca ar Ņikitu - viņš daudz strādāja, gaidīja iespēju un izmantoja to. Koļesovs progresēja, nopelnīja vietu "pamatā" un ceru, ka tā būs arī jaunajā sezonā. Mēs ticam Ņikitam, nešaubāmies, ka viņš dos komandai labumu, tādēļ arī pagarinājām vienošanos. Koļesova ceļš "Ventspilī'' ir brīnišķīgs piemērs citiem jauniem puišiem, teicami parādot, ka viss iespējams, ka viss atkarīgs tikai no pašiem futbolistiem.''

''Ventspils'' aizsarga Ņikitas Koļesova komentārs: ''Biju ļoti priecīgs, ka piepildījās mērķis - spēlēt "Ventspils" sastāvā Virslīgā. Esmu ļoti pateicīgs Polam Ašvortam, ka viņš deva man iespēju, ka vispār uzticas jaunajiem futbolistiem. Saprotu, ka vēl neko īpašu priekš komandas neesmu izdarījis, bet vienalga tagad skatos uz visu savādāk. Daudz atbildīgāk un nopietnāk kā agrāk.

Tagad es jūtu un zinu, ka man ir reāla iespēja. Tā parādījās pateicoties pagājušās sezonas beigām, kad es izsitos "pamatā" un spēlēju čempionātā. Tagad ar mani rēķinās vadība un treneri, viņi man uzticas - pievilt un apmānīt viņu uzticību es ļoti negribētu! Emocijas man tagad ir citas, iespēja dod spēku, tās spārno, gribas strādāt pamatīgāk, lai to izmantotu.''

Izmantotie resursi:
fkventspils.lv

  +1 [+] [-]

, 2016-02-02 18:32, pirms 8 gadiem
Talantīgs spēlētājs, kā pierādīja sezonas beigas. Koļesovs un Uldriķis ir tie spēlētāji, kas sezonas beigās īpaši uzspīdēja un uz kuriem šosezon cerīgi skatīsies, lai iesākto turpinātu. Domāju ilgtermiņā FKV iegūs no līguma pagarināšanas, jo, ja Koļesovs savā vecumā spēs saglabāt vietu pamatsastāvā, tad interese no ārzemju klubiem par tik jaunu centra aizsargu neapšaubāmi radīsies.

  -1 [+] [-]

, 2016-02-02 20:38, pirms 8 gadiem
kāpēc netiek pieminēts ka V-pilij pievienojās Korejietis?

  +2 [+] [-]

, 2016-02-03 10:13, pirms 8 gadiem
Witslenamitea, 2016-02-02 20:38, vakar, ignorēt, atbildēt
kāpēc netiek pieminēts ka V-pilij pievienojās Korejietis?

No kurienes tāda informācija?Nav dzirdēts ,ka būtu noslēgts kontrakts.