Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

"Jūrmalas" aizsardzību pastiprina Mihadjuks

"Jūrmalas" aizsardzību pastiprina Mihadjuks
Pāvels Mihadjuks (pa labi)
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas futbola Virslīgas kluba "Jūrmala" rindām pievienojies 33 gadus vecais aizsargs Pāvels Mihadjuks. Pagājušajā sezonā pieredzējušais futbolists pārstāvēja Rīgas "Daugavu".

Mihadjuks ar "Jūrmalu" noslēdzis vienošanos uz nākamo sezonu ar iespēju pagarināt līgumu uz vēl vienu gadu.

Aizvadītajā Virslīgas sezonā Mihadjuks piedalījās 21 spēlē, gūstot vienus vārtus un palīdzot Rīgas "Daugavai" izcīnīt ceturto vietu. Savas futbolista karjeras ietvaros Mihadjuks ir spēlējis arī "Liepājas metalurgā", "Ditton", "Rīgā", "Ventspilī", kā arī skotu "Inverness" un "Dundee United".

Pieredzējušā aizsarga kontā ir 14 spēles Latvijas valstsvienības rindās un vieni gūti vārti. Mihadjuka pagaidām pēdējais mačs Latvijas izlasē bija pagājušā gada 7.jūnijā ar Bosnijas un Hercegovinas izlasi (0:5).

Informācija komandas mājas lapā liecina, ka šis nebūs pēdējais "Jūrmalas" papildinājums pirms gaidāmās Virslīgas sezonas. Tikmēr klubs paziņojis, ka rīt paredzētajā SMScredit.lv Ziemas kausa izcīņas spēlē ar Daugavpils "Daugavu" startēs ar pamatsastāvu.

Pirmajos divos mačos jūrmalnieku godu aizstāvēja dublieru komandas spēlētāji un uz pārbaudes laiku pieaicinātie futbolisti. Pirmajā 2014.gada Ziemas kausa spēlē "Jūrmala" ar 0:7 piekāpās "Jelgavai", bet otrajā nedēļā ar 0:4 atzina Rīgas "Daugavas" pārākumu.

Izmantotie resursi:
jurmalafc.lv


Slēpts komentārs: 665
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-02-02 21:09, pirms 10 gadiem
riit Jurmalas pamatsastaavs iznesiis DD dublierus ) No pagajushaa DD sastaava buus tikai 4-5 speletaji.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-02-02 21:28, pirms 10 gadiem
Viens no labākajiem aizsargiem Virslīgā, tāpēc jāteic, ka Jūrmalai patiesi pozitīvs solis, lai samazinātu savas sagrāves pārbaudes mačos. Bija jau zināms, ka RD viņš nepaliks, tāpēc pievienošanās Jūrmalai nav pārsteigums. Salīdzinoši vēlu uzziedēja un sasniedza karjeras augstāko punktu, bet kopš tā laika gan Skotijā, gan Liepājā un Daugavā ir turējies līmenī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-02-02 21:58, pirms 10 gadiem
reikons rakstīja: Viens no labākajiem aizsargiem Virslīgā, tāpēc jāteic, ka Jūrmalai patiesi pozitīvs solis, lai samazinātu savas sagrāves pārbaudes mačos. Bija jau zināms, ka RD viņš nepaliks, tāpēc pievienošanās Jūrmalai nav pārsteigums. Salīdzinoši vēlu uzziedēja un sasniedza karjeras augstāko punktu, bet kopš tā laika gan Skotijā, gan Liepājā un Daugavā ir turējies līmenī.
Piekrītu! Mihadjuks ir ļoti stabils aizsargs,izlasi joprojām mierīgi varētu pavilkt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-02-02 22:27, pirms 10 gadiem
latgalestauretajs rakstīja: Jaagaida naakamaas speeles. Varees redzeet kaada buus klluvusi Juurmalas aizsardziiba.
JUR aizsardzība būs atkarīga no tā, kā būs noregulētas JUR futbolistu smadzenes....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.