Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Liepāju/Mogo" papildina Apiņš, Igors Kozlovs un Endijs Šlampe

"Liepāju/Mogo" papildina Apiņš, Igors Kozlovs un Endijs Šlampe
Igors Kozlovs
Foto: RFS

Latvijas Virslīgas klubs "Liepāja/Mogo" trešdien sāks pilnvērtīgu gatavošanos jaunajai sezonai. Kā vēsta "Kurzemes Vārds", komandas rindas papildinājuši vairāki spēlētāji – Verners Apiņš, Igors Kozlovs un Endijs Šlampe.

Pagājušajā sezonā liepājniekiem izdevās izcīnīt Latvijas kausu un Latvijas čempionāta sudrabu, 24 spēlēs savācot 37 punktus. Tiesa, pēdējos trīs mačos izdevās izcīnīt tikai vienu uzvaru, mājās ar 1:0 pieveicot "Mettu/LU". Čempiona titulu nosargājušais Jūrmalas "Spartaks" palika deviņu punktu attālumā.

Trešdien "Liepājai/Mogo" sāksies pilnvērtīgs ziemas treniņu cikls pirms jaunās sezonas, un pirms tā klubs paziņojis par vairākiem papildinājumiem. Uzbrucējs Verners Apiņš pagājušo sezonu sāka "Babītē/Dinamo", kuras rindās vienus no diviem vārtiem guva tieši pret Liepāju, bet pēc komandas diskvalifikācijas pārcēlās uz "Jelgavu".

Pussargs Igors Kozlovs divas iepriekšējās sezonas spēlēja RFS, kas pēdējā brīdī palika bez Eirokausiem un nolēma šķirties no pieredzējušā futbolista. Tāpat Liepājā atgriezies vietējā kluba audzēknis Endijs Šlampe, kurš divas iepriekšējās sezonas spēlēja Jelgavā un RFS.

Tiek norādīts, ka komandas galvenais treneris Tamazs Pertija joprojām domā par aizsardzības līnijas pastiprināšanu. Tāpat šonedēļ Liepājā atgriezīsies abi palikušie leģionāri Leonels Strumija un Seidina Keitā, kuri atvaļinājumu pavadīja dzimtenē.

Izmantotie resursi:
https://www.liepajniekiem.lv/sports...


, 2018-01-02 17:45, pirms 6 gadiem
Nez, kur Višņakovs vecākais spēlēs?
, 2018-01-02 17:50, pirms 6 gadiem
crosbijs87 rakstīja: Nez, kur Višņakovs vecākais spēlēs?
Runā, ka šobrīd notiek pārrunas ar Londonas Arsenal, skauti ziņo, ka tādu ātrumu un tehniku vēl nav redzējuši nevienam jaunajam un perspektīvam spēlētājam - Messi noteikti paliks ēnā.
, 2018-01-02 17:54, pirms 6 gadiem
Liepāja visus labākos aplasa brīvos aģentus. Bet iespējams Višņakovs Liepājā negrib spēlēt. Tur visi beidz karjeru izlasē.
, 2018-01-02 19:05, pirms 6 gadiem
nedaudz palaboju virsrakstu, lai ietu kopā ar komandas jauno stratēģiju - "Liepāju/Mogo" papildina jaunie un perspektīvie Apiņš, Igors Kozlovs un Endijs Šlampe
, 2018-01-02 19:22, pirms 6 gadiem
Parasti sezona jānospēlē reizēm vienu vasaru. Der arī ne jaunie un neperspektīvie. Ja vajag rezultātu.
, 2018-01-02 19:26, pirms 6 gadiem
Kozlovs un Šlampe labi papildinājumi, Apiņš gan nekad nav pārliecinājis, parasts darba zirgs, bet vai tādu jēga ņemt ? Labāk jau varēja kādam jaunajam dot vairāk spēles laika, tas pats Kurtišs, Dobrecovs ...
, 2018-01-02 19:48, pirms 6 gadiem
Vestvood rakstīja: Kozlovs un Šlampe labi papildinājumi, Apiņš gan nekad nav pārliecinājis, parasts darba zirgs, bet vai tādu jēga ņemt ? Labāk jau varēja kādam jaunajam dot vairāk spēles laika, tas pats Kurtišs, Dobrecovs ...
Par Dobriku Jr. piekrītu! Gribu redzēt viņu nākamsezon Liepājā. Arī Kurtišs nekur neizpaliks. Un pie tā, ko Tamazs pērn viņam sākumā piedāvāja bija pilnīgi ok, lai sevi pierādītu. Bet ja tu pilnīgi neko neparādi? Tad cik ilgi dot spēles laiku? Lai tak uzbrucēji konkurē savā starpā. Un ja Apiņš nebūs pietiekami labs, tad viņš sezonas gaitā būs prom. Ja būs labs, tad noturēsies.
, 2018-01-02 19:55, pirms 6 gadiem
Šie ir simpātiskāki par vienu otru āfrikānieti utt.
, 2018-01-02 20:25, pirms 6 gadiem
crosbijs87 rakstīja: Parasti sezona jānospēlē reizēm vienu vasaru. Der arī ne jaunie un neperspektīvie. Ja vajag rezultātu.
ko?
, 2018-01-02 20:26, pirms 6 gadiem
Ronaldu ar 32 vai 33. Viņš der Real.
, 2018-01-02 21:06, pirms 6 gadiem
Fiasko rakstīja: Par Dobriku Jr. piekrītu! Gribu redzēt viņu nākamsezon Liepājā. Arī Kurtišs nekur neizpaliks. Un pie tā, ko Tamazs pērn viņam sākumā piedāvāja bija pilnīgi ok, lai sevi pierādītu. Bet ja tu pilnīgi neko neparādi? Tad cik ilgi dot spēles laiku? Lai tak uzbrucēji konkurē savā starpā. Un ja Apiņš nebūs pietiekami labs, tad viņš sezonas gaitā būs prom. Ja būs labs, tad noturēsies.
Paldies Dievam, ka Verpakovskim un visai FKL valdei nāca apskaidrība, ka pagājušajā sezonā sadarītais vairs nedrīkst atkārtoties. Ja vel iemācīsies komunicēt ar masu mēdijiem, tad vispār būs Ok. Varbūt pat var pievērt acis uz to, kas trenē šo Liepājas komandu.
, 2018-01-02 22:27, pirms 6 gadiem
V.Apiņš arī ...
, 2018-01-03 07:47, pirms 6 gadiem
V.Apiņš līdz šim savu īsto komandu tā arī nav atradis.Nedomāju,ka tā viņam būs Liepāja,nu bet lai pamēģina.Interesanti,kāpēc neatgriezās savā dzimtajā Valmieras komandā?
, 2018-01-03 09:07, pirms 6 gadiem
alguns rakstīja: V.Apiņš līdz šim savu īsto komandu tā arī nav atradis.Nedomāju,ka tā viņam būs Liepāja,nu bet lai pamēģina.Interesanti,kāpēc neatgriezās savā dzimtajā Valmieras komandā?
Dzimtā viņam ir Staicele. Jāsaka gan, ka Valmierai noderētu. Līdz sezonai laika vēl gana, lai pievienotos uz īri, ja neizturēs konkurenci Liepājā.
, 2018-01-04 03:36, pirms 6 gadiem
Kozlovs viennozīmīgi ir vērtīgākais papildinājums no šī trio. Laukuma centrā sastādīs labu konkurenci Toresam un Strumijam. Interesanti būs redzēt atkal Endiju Šlampi Liepājas sastāvā. Pārsteidz Apiņa pievienošanās komandai. Darba zirgs - to viņš ir pierādījis spēlējot Valmierā 1. līgā un arī dažādajos klubos Virslīgā.
Andris Riherts. Foto: Eduards Grencmanis

Futbola Virslīga atgriezīsies ar ''Jelgavas'' un ''Mettas'' maču

Šodien plkst. 16:00 gaidāma Latvijas futbola Virslīgas trešās kārtas pirmā spēle. Tajā ''Jelgava'' uzņems ''Mettu'', ko pagājušajā sezonā apspēlēja trīs reizes. Tiešraide kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.
Deņiss Rogovs. Foto: FK Tukums 2000
22

Negaidītais varonis Rogovs un vēla pendele ļauj Tukumam izcīnīt otro uzvaru

Šodien Latvijas futbola Virslīgas otrās kārtas beidzamajā spēlē "Tukums 2000"/"Telms" izbraukumā otrajā puslaikā pazaudēja vadību, taču ar pendeles palīdzību pieveica "Jelgavu" – 3:2. Divus vārtus guva aizsargs Deņiss Rogovs, kurš iepriekš nebija izcēlies ar rezultatīviem sitieniem.
Daugavpiliešu vārtsargs Frenks Orols. Foto: Ruslans Antropovs
16

Orols glābj, "Daugavpilij" otrā sausā spēle, noraidījums un pirmā uzvara

Jau otro sauso spēli un pirmo uzvaru "TonyBet" Virslīgas sezonā nopelnījusi "Daugavpils", kas savā laukumā pārspēja debitanti "Grobiņas SC"/LFS (2:0), kas vēl turpina gaidīt pirmos vārtus augstākajā līgā. Pa vārtiem guva leģionāri Bartelemī Djedjū un Aleksejs Golijanins, bet mača izskaņā noraidīts tika Rinalds Aizups. LFF teksta tiešraidē norādīta 600 skatītāju klātbūtne.