Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Litvinskis pāriet uz "Riga", Maksimenko neizšķirts pret Vīnes "Rapid"

Litvinskis pāriet uz "Riga", Maksimenko neizšķirts pret Vīnes "Rapid"
Viktors Litvinskis
Foto: Riga FC

SynotTip Virslīgas klubs „Riga” paziņojis par līguma noslēgšanu ar Latvijas U21 izlases aizsargu un iepriekš BFC „Daugavpils”, „Jelgavu” un RFS pārstāvējušo Viktoru Litvinski.

Viktors Litvinskis Virslīgā debitēja 18 gadu vecumā „Daugavpils” sastāvā. Iepriekšējo sezonu viņš uzsāka "Jelgavā", bet vasarā pārgāja uz Virslīgas debitanti RFS. Savukārt nākamo sezonu viņš pavadīs „Riga” rindās, ar kuru oficiāli noslēdzis līgumu. 20 gadus vecais Litvinskis aizvadītajā sezonā kopā piedalījās 13 Virslīgas mačos, nopelnot četras dzeltenās kartītes, taču ir regulārs U21 izlases pamatsastāva dalībnieks.

„Viktors ir jauns un ambiciozs spēlētājs, kurš noteikti pastiprinās konkurenci starp mūsu malējiem aizsargiem,” papildinājumu komentējis „Riga” sporta direktors Aleksandrs Romašins. „Man simpatizē viņa neatlaidība un cīņasspars laukumā. Svarīgi arī tas, ka Viktors vēl ir pietiekoši jauns un pareizi uztver treneru noradījumus, kas palielina viņa izredzes progresēt un attīstīties”.

Tikmēr vakar Austrijas Bundeslīgā spēli aizvadījis Vitālijs Maksimenko, kurš palīdzēja līgas pēdējās vietas īpašniecei „Mattersburg” savā laukumā atņem punktus Vīnes „Rapid”, spēlējot 1:1. Maksimenko nospēlēja visas 90 minūtes, kamēr „Rapid”, kas šosezon spēlē arī UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā, mača gaitā bija spiesta atspēlēties un beigās arī palika mazākumā. „Rapid” šī ir ļoti neveiksmīga sezona, Bundeslīgā nav uzvarētas jau četras spēles pēc kārtas, un komanda noslīdējusi uz septīto vietu.

Ungārijas kausa astotdaļfinālā vakar iekļuvusi Vitālija Jagodinska pārstāvētā DVTK, kas ar 4:1 pieveica „Putnok” no pēc spēle trešās līgas. Jagodinskis nospēlēja pilnu maču. Savukārt Slovākijas kausa ceturtdaļfinālā tikusi Valērija Šabalas pārstāvētā „DAC 1904”, kas ar 1:0 pieveica „Nagyszombat”. Šabala šajā mačā palika rezervē. Cīņā par pusfinālu Šabalas komanda cīnīsies ar otrās līgas komandu „Poprad”.


, 2016-12-01 20:03, pirms 7 gadiem
Kurā valstī un līgā spēlē "Kelgava"?
, 2016-12-01 20:58, pirms 7 gadiem
Katvijas Virsējā Līgā
, 2016-12-01 21:59, pirms 7 gadiem
Šaij staigulei tas jau ir ceturtais klubs šogad...
, 2016-12-01 23:51, pirms 7 gadiem
Autoram laikam nepatīk Jelgava, vai ir nopietnas problēmas ar gramatiku!!!
"Grobiņa" svin uzvaru. Foto: Aiga Veisa
115

Liepāja pieder "Grobiņai": Dobrecova vīri derbijā satriec bagātākos kaimiņus

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas sezonā izcīnīja debitante "Grobiņa"/LFS, kas principiālajā derbijā ar 3:2 pieveica "Liepāju". Uzvaras vārtus guva galvenā trenera Viktora Dobrecova 27 gadus vecais dēls Devids.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
15

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".