Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Dobrecovs līdzi paņem savu dēlu un vēl divus jauniešus, "Daugavpilij" pastiprinājums no RFS

Dobrecovs līdzi paņem savu dēlu un vēl divus jauniešus, "Daugavpilij" pastiprinājums no RFS
Devids Dobrecovs. Foto: www.LFF.lv

Kā liecina Latvijas Futbola federācijas mājaslapā esošais pāreju saraksts, leģionāru gaitās devušies Devids Dobrecovs, Ņikita Juhņevičs un Krišjānis Zviedris, kuri pievienojušies Viktora Dobrecova jaunajam klubam Klaipēdas "Atlantas".

Gan 22 gadus vecais uzbrucējs Devids Dobrecovs, gan 21 gadu vecais centra pussargs Ņikita Juhņevičs iepriekšējo sezonu pabeidza 1. līgas komandā RTU/"Skonto Academy", bet 22 gadu vecais Krišjānis Zviedris sezonas pirmajā daļā bija "Liepājas" pamatvārtsargs.

Dobrecovs iepriekšējā sezonā Virslīgā "Liepājas" rindās aizvadīja vien 20 minūtes, bet Virslīgas karjerā kopumā piedalījies 15 mačos, trīsreiz izgājis sākumsastāvā un guvis divus vārtus. Juhņevičs "Mettas"/LU un "Riga" sastāvā Virslīģā sācis 14 no 20 spēlēm un guvis vienus vārtus, bet šajā ziemā viņš spēlēja telpu futbola virslīgas vienībā "New Project". Zviedra kontā Virslīgā ir 13 mači. Zviedris vienīgais "Atlantas" pievienojies īrē. Viktora Dobrecova trenētais klubs Lietuvas augstākās līgas sezonu uzsāks rīt, plkst. 15:00 turnīra atklāšanas spēlē uzņemot Kauņas "Žalgiri".


Tikmēr divi RFS jaunieši tikuši izīrēti 1. līgas čempionei "Daugavpilij", pavēstījusi augstākās līgas jaunpienācēja. Latgales komandu pastiprinājis 18 gadus vecais uzbrūkošais pussargs Maksims Toņiševs un 20 gadus vecais centra aizsargs Daniels Balodis. Toņiševs iepriekšējā gada martā sākumsastāvā sāka Latvijas U19 izlases visas trīs spēles Elites kārtā un oktobrī debitēja Virslīgā. Savukārt Balodis savulaik bijis rezervēs vairākās "Skonto" spēlēs, bet Virslīgā debitēja jau RFS kreklā, 2018. gada sezonā divreiz tiekot pamatsastāvā.

Bijušais "Jelgavas" vārtsargs Jānis Krūmiņš pievienojies Armēnijas 1. līgas vicelīderei "Yerevan". Krūmiņš Latvijā spēlējis "Olimpā", "Jūrmalā", Rīgas Daugavā" un iepriekšējās divas sezonas bija "Jelgavā", bet ārzemēs viņš bijis Kipras klubā "Paphos".

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/klubiem/parejas-tran...
https://www.facebook.com/bfcdaugavp...


, 2019-03-01 22:09, pirms 5 gadiem
Veiksmi liepājniekiem!
, 2019-03-01 22:11, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Veiksmi liepājniekiem!
Apsveicu ar poļu dubultuzvaru šodien, žēl tikai, ka laiks tā izbojāja sacensības, bet velti norakstīji poļus pēc lielā tramplīna.
, 2019-03-01 22:31, pirms 5 gadiem
Leiši gan jau pazobosies, ka savējos savilcis.
Bet ņemot vērā komandas nestabīlo finansiālo stāvokli, uz tādiem jaunajiem vien būs jābalstās
, 2019-03-01 22:49, pirms 5 gadiem
Dabistiski.ka dēlu paņēmis. Dabistiski, ka Juhņēvičs neiet uz dubultmorālīgo mettu.Nedabistiski,ka Metalurgs palaidis pirmo vārtsargu Zviedri.
, 2019-03-01 23:03, pirms 5 gadiem
Kruuminjsh pie Grigorova uz Armeeniju. Nav jau gruuti iedomaaties ar ko vinji tur nodarbosies
, 2019-03-01 23:55, pirms 5 gadiem
Viktors parādīs ka ir nenovērtēts Latvijā!Manuprāt labākais pašmāju speciālists uz doto brīdi!bet tā jau ir,kamēr neizbrauksi arpus robežai sevi neparadisi tikmer vietejie jau nesapratis..!
, 2019-03-02 07:22, pirms 5 gadiem
Madzigais rakstīja: Viktors parādīs ka ir nenovērtēts Latvijā!Manuprāt labākais pašmāju speciālists uz doto brīdi!bet tā jau ir,kamēr neizbrauksi arpus robežai sevi neparadisi tikmer vietejie jau nesapratis..!
Nesaki vis!
Pirmo čempi viņa vadībā Liepāja paņēma uz emociju viļņa + atsevišķi spēlētāji tajā sezonā piedzīvoja uzplaukumu.
Kas notika nākamajā sezonā? Labi speciālisti neļauj tādām bedrēm veidoties.
Taču noteikti Dobrecovs ir treneris ar potenciālu - atšķirībā no Vecvagara basī.
, 2019-03-02 10:22, pirms 5 gadiem
Bijušais "Jelgavas" vārtsargs Jānis Krūmiņš pievienojies Armēnijas 1. līgas vicelīderei "Yerevan".

Šajā klubā sarakstā atrodams arī Latvijas futbolista Kirila Grigorova vārds.
Andris Krušatins ar "Liepāju" kļuvis par Latvijas čempionu, bet nu ir "Grobiņas" kapteinis. Foto: Aiga Veisa
14

Ilgi gaidītais derbijs: bagātā "Liepāja" pret liepājnieku iemīļoto debitanti "Grobiņu"

"TonyBet" Virslīgas septītā kārta futbolā noslēgsies ar divām spēlēm ceturtdienas vakarā. Vispirms plkst. 17.30 tiksies "Grobiņas SC"/LFS un "Liepāja", bet plkst. 19.30 "Jelgava" uzņems "Valmieru". Abu maču tiešraides portālā Sportacentrs.com, pirmās spēles tiešraide arī kanālā TV4.
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
14

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".
Iļja Korotkovs un Mors Tallā. Foto: Kristians Putniņš
8

Vārti puslaika beigās un pusstunda vairākumā ļauj "Audai" tikt pie otrās uzvaras

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas 2024. gada sezonā izcīnīja "Auda", kas ar 1:0 pieveica vairāk nekā pusstundu mazākumā spēlējušo "Daugavpili". Vienīgos vārtus iesita senegāliešu uzbrucējs Mors Tallā.