Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

BFC "Daugavpils" papildina Sids un čehu aizsargs

BFC "Daugavpils" papildina Sids un čehu aizsargs
Migels Sids (no labās) un Jurijs Sokolovs
Foto: Mārtiņš Jankovskis, Sportacentrs.com

Bērnu Futbola centra "Daugavpils" sastāvu jaunajā Virslīgas sezonā papildinās Latvijā labi iepazīties portugāļu pussargs Migels Sids, kā arī čehu aizsargs Romāns Kuļikovs.

BFC "Daugavpils" jauno Virslīgas sezonu iesāks 13. martā, kad viesos tiksies ar savu iepriekšējo gadu galveno konkurenti FS "Metta/LU". Pamazām rodas skaidrība arī par gaidāmās sezonas sastāvu. Par jaunāko komandas papildinājumu kļuvis jau iepriekšējā sezonā iepazītais portugāļu pussargs Migels Sids. 2015. gadā kluba rindās viņš aizvadīja 10 spēles, guva vienus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli. Pēc spēlēšanas Latvijā Sids lauza līgumu ar portugāļu "Boavista" un palīdzēja Somijas pēc spēka otrās līgas klubam PS "Kemi Kings" iekļūt Somijas augstākajā līgā.

Migels Daugavpils sastāvā bija manāms arī Ziemas kausa izcīņā, tomēr sākotnēji iesaistītajām pusēm neizdevās vienoties par abpusēji izdevīgiem nosacījumiem. Kopsaucējs ir atrasts un portugālis būs ierindā jau uz sezonas sākumu.

BFC "Daugavpils" pastiprinās arī aizsardzības līniju, kurai pievienosies 187 centimetrus garais aizsargs Romāns Kuļikovs. Romāns jau vairākas nedēļas trenējies ar komandu un pierādījis savu lietderību treneriem. Labās malas aizsargs savā līdzšinējā karjerā pārstāvējis Prāgas "Slavia" un "Dukla" jauniešu komandas, kā arī spēlējis Krimas čempionātā. 1995. gadā dzimušajam aizsargam ir gan krievu, gan čehu pase.

Tuvākajās dienās BFC "Daugavpils" sola paziņot arī par citiem komandas papildinājumiem.

Izmantotie resursi:
Galvenā - BFC Daugava


, 2016-03-01 21:38, pirms 8 gadiem
Sids gan skraida pa tiem klubiem
, 2016-03-01 22:20, pirms 8 gadiem
Sids, tas,kurš no Ice Age!?? :-D
, 2016-03-01 22:28, pirms 8 gadiem
ficuks rakstīja: Sids, tas,kurš no Ice Age!?? :-D
Jā, īsts sliņķis
, 2016-03-02 09:39, pirms 8 gadiem
"spēlējis Krimas čempionātā"? Tā ir kaut kāda Ukrainas reģionālā līga vai tās autonomo republiku muļķības?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-03-02 11:57, pirms 8 gadiem
Neslikts papildinājums!
, 2016-03-02 12:40, pirms 8 gadiem
Sidu jau labi pazīstam. Virslīgas līmenim ļoti tehnisks un ātrs spēlētājs, kurš noteikti arī šogad pastiprinās Daugavpili. Par čehu aizsargu vēl redzēsim, kas tas par fruktu.
, 2016-03-02 12:42, pirms 8 gadiem
Azerbaidžānas klubs Neftchi ziņo, ka izīrēs divus savus spēlētājus BFC.

Pussargu Orkhanu Gurbanli un uzbrucēju Mirabdullu Abbasovu.

NEFTÇİ PFK RƏSMİ VEB SAYTI
Deņiss Rogovs. Foto: FK Tukums 2000
22

Negaidītais varonis Rogovs un vēla pendele ļauj Tukumam izcīnīt otro uzvaru

Šodien Latvijas futbola Virslīgas otrās kārtas beidzamajā spēlē "Tukums 2000"/"Telms" izbraukumā otrajā puslaikā pazaudēja vadību, taču ar pendeles palīdzību pieveica "Jelgavu" – 3:2. Divus vārtus guva aizsargs Deņiss Rogovs, kurš iepriekš nebija izcēlies ar rezultatīviem sitieniem.
Daugavpiliešu vārtsargs Frenks Orols. Foto: Ruslans Antropovs
16

Orols glābj, "Daugavpilij" otrā sausā spēle, noraidījums un pirmā uzvara

Jau otro sauso spēli un pirmo uzvaru "TonyBet" Virslīgas sezonā nopelnījusi "Daugavpils", kas savā laukumā pārspēja debitanti "Grobiņas SC"/LFS (2:0), kas vēl turpina gaidīt pirmos vārtus augstākajā līgā. Pa vārtiem guva leģionāri Bartelemī Djedjū un Aleksejs Golijanins, bet mača izskaņā noraidīts tika Rinalds Aizups. LFF teksta tiešraidē norādīta 600 skatītāju klātbūtne.
Mirklis no "Riga" un "Audas" spēles. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
9

Regža imitē pirms nedēļas paveikto, "Riga" desmitā sausā uzvara pār "Audu" pēc kārtas

Otro panākumu ar 1:0 Latvijas futbola Virslīgā šosezon izcīnīja "Riga", kura pieveica "Audu". Vicečempione pret šo pretinieku guva desmito uzvaru bez ielaistiem vārtiem pēc kārtas.