Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Hertha" futbolistam viena gada diskvalifikācija par sitienu tiesnesim

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Hertha" futbolistam viena gada diskvalifikācija par sitienu tiesnesim
Levans Kobiašvili nevarēs spēlēt gadu
Foto: AFP

Berlīnes "Hertha" gruzīnu aizsargam Levanam Kobiašvili Vācijas Futbola federācija piespriedusi viena gada diskvalifikāciju par uzbrukumu tiesnesim no mugurpuses pēc play-off spēles ar "Fortuna".

Berlīnes "Hertha" bija ļoti tuvu vietas saglabāšanai Vācijas Bundeslīgā, taču divu maču summā ar 3:4 piekāpās "Fortuna". Atbildes mačs noslēdzās ar rezultātu 2:2, pie tam spēli pat nācās pārtraukt, jo laukumā iebruka skatītāji. Neskatoties uz berlīniešu prasību pārspēlēt maču, "Fortuna" uzvara tika atstāta spēkā.

Pēc finālsvilpes viens no Berlīnes vienības aizsargiem Levans Kobiašvili no muguras ar dūri iesita pa kaklu galvenajam tiesnesim Volfgangam Štarkam, par ko viņam piespriesta viena gada diskvalifikācija. Viņš nevarēs spēlēt līdz 2013. gada maija beigām.

Vairāku maču diskvalifikācijas arī Kobiašvili partneriem. Kristianam Lelam nāksies izlaist sešus mačus par tiesnešu aizvainošanu un spļaušanu sejā pretinieku futbolistam. Piecas spēles izlaidīs Tomass Krafts, bet Andrē Mijatovičs nevarēs spēlēt četrus mačus. Abiem sodi par tiesnešu aizvainošanu.

Divu spēļu diskvalifikācija un 5 tūkstošu eiro soda nauda "Fortuna" futbolistam Andreasam Lambercam par pirotehnikas turēšanu rokās laukumā jau pēc spēles finālsvilpes.

Futbolistiem ir tiesības iesniegt apelāciju, tā ka, iespējams, sodi tiks mīkstināti.

Izmantotie resursi:
News, Scores and Fan Opinion Powered by 321...
FOX Sports on MSN l Sports News, Scores,...
AFP

  +1 [+] [-]

, 2012-05-31 16:15, pirms 12 gadiem
Negaidīju ko tādu no īsta profesionāļa, kāds, manuprāt, vienmēr ir bijis Levans.

     [+] [-]

, 2012-05-31 17:31, pirms 12 gadiem
Var jau saprast gruzīnu. Un karstās asinis darīja savu.

  -1 [+] [-]

, 2012-05-31 17:44, pirms 12 gadiem
vienmēr esmu bijis par atriebšanos tiesnešiem, jo tiesnešu arbitrāža nav sodījusi ne vienu tiesnesi par spēļu norakšanu, kādam tas ir jādara, žēl, ka tiesneši, par to, var tik ļoti bargi sodīt spēlētājus, pat divreiz - ar zaudējumu un diskvalifikāciju

  -1 [+] [-]

, 2012-05-31 19:12, pirms 12 gadiem
JTerry rakstīja: vienmēr esmu bijis par atriebšanos tiesnešiem, jo tiesnešu arbitrāža nav sodījusi ne vienu tiesnesi par spēļu norakšanu, kādam tas ir jādara, žēl, ka tiesneši, par to, var tik ļoti bargi sodīt spēlētājus, pat divreiz - ar zaudējumu un diskvalifikāciju
tādi ir Chelsea fani šis koments visu pasaka

     [+] [-]

, 2012-06-01 01:10, pirms 12 gadiem
cik saprotu tad diskābelis ir tikai Vācijā?Ja aizies uz citu klubu,citā valstī,tad varēs spēlēt?