Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Kimmihs ar apbrīnojamiem vārtiem nodrošina "Bayern" jau otro trofeju sezonā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kimmihs ar apbrīnojamiem vārtiem nodrošina "Bayern" jau otro trofeju sezonā
Jozuā Kimmihs. Foto: Reuters/Scanpix

Šodien Minhenē noskaidrota Vācijas Superkausa ieguvēja. Par to kronēta Minhenes “Bayern”, kas savā laukumā ar 3:2 pieveica Dortmundes “Borussia”. Iepriekš “Bayern” izcīnīja arī UEFA Superkausu.

Minhenes “Bayern” vadības grožus ieguva 18. minūtē, pretiniekiem iekrītot aizsardzībā. Laukuma saimnieki ātrajā uzbrukumā ieguva skaitlisko pārsvaru, un pie sitiena vienā pieskārienā tika Korentēns Toliso. Bumbu aizķēra Dortmundes “Borussia” vārtsargs Marvins Hics, pēc tam tā atsitās pret pārliktni un vārtu līniju, bet Toliso bija neatlaidīgs - francūzis bija pirmais pie atlēkušās bumbas un panāca 1:0.

Pirmā puslaika turpinājumā “Bayern” dubultoja pārsvaru. Alfonso Deivīss centrēja no kreisās malas, un savu divcīņu uzvarēja Tomass Millers - 2:0. Taču tikai septiņas minūtes vēlāk “Borussia” spēja samazināt deficītu. Teicama piespēle ļāva Ērlingam Holannam un Juliānam Brantam palikt divatā pret diviem aizsargiem. Abi uzgāja virsū norvēģim, tāpēc sekoja piespēle, un Brants trieca bumbu zem pārliktņa - 1:2.

55. minūtē “Borussia” panāca izlīdzinājumu. Laukuma centrā tika atgūta bumba, un Tomass Delanejs nevilcinājās, tūdaļ ar lielisku piespēli Holannu izvedot vienatnē pret “Bayern” kapteini Manuelu Noieru. Norvēģu bombardieris bija aukstasinīgs un sita apakšējā stūrī, panākdams 2:2. Spēle sākās no jauna.

Izcilus uzvaras vārtus 82. minūtē guva “Bayern” pussargs Jozuā Kimmihs. Sitiena pozīcijā jau atradās Roberts Levandovskis, bet viņš nepaskopojās un atdeva piespēli. Ar pirmo Kimmiha sitienu galā tika vārtsargs, taču vācietis kritienā guva apbrīnojamus uzvaras vārtus - 3:2. Kaut sezona tikko sākusies, “Bayern” jau ieguvusi divas trofejas.

“Bayern” Superkausā piedalījās kā Bundeslīgas čempione un Vācijas kausa uzvarētāja. Šādos gadījumos par pretinieci kļūst Bundeslīgas otrās vietas ieguvēja, un tā pagājušajā sezonā bija “Borussia”.

Jāpiezīmē, ka spēli tiesāja Bibiana Šteinhausa. 41 gadu vecā arbitre vēl pirms dueļa paziņoja, ka tā viņas karjerā būs pēdējā spēle. Šteinhausa 2017. gadā kļuva par pirmo sievieti, kura tiesājusi Bundeslīgas maču, tāpat viņa pārraudzījusi lielākos sieviešu futbola mačus - Pasaules kausa finālu, olimpisko spēļu finālu un Čempionu līgas finālu.

VIDEO: Kimmihs iespaidīgi gūst uzvaras vārtus Vācijas superkausā

     [+] [-]

, 2020-09-30 23:29, pirms 4 gadiem
Un 5 trofeju 2020. gadā.
Nezinu no kurienes stamina džekiem. Rauj spēles ik pēc 3 dienām.

  +1 [+] [-]

, 2020-10-01 00:07, pirms 4 gadiem
Matlss rakstīja: Un 5 trofeju 2020. gadā.
Nezinu no kurienes stamina džekiem. Rauj spēles ik pēc 3 dienām.
Redzot neseno pērienu no Hofenheimas 4-1 izskatā, tad kaut kur arī paslīd/pietaupās

     [+] [-]

, 2020-10-01 01:12, pirms 4 gadiem
Kols rakstīja: Redzot neseno pērienu no Hofenheimas 4-1 izskatā, tad kaut kur arī paslīd/pietaupās
Arī šis nebija labs mačs. Džeki reāli saguruši un jau traumas plus ļoti īss soliņš.

     [+] [-]

, 2020-10-01 03:14, pirms 4 gadiem
"Bayern” Superkausā piedalījās kā Bundeslīgas čempione un Vācijas kausa uzvarētāja. Šādos gadījumos par pretinieci kļūst Bundeslīgas otrās vietas ieguvēja, un tā pagājušajā sezonā bija “Bayern”.

Tad jau viņi uzvarēja paši sevi.😃