Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Bild: Teju visu sezonu izlaidušais Sanē pievienosies "Bayern"; Hakimi uz "Inter"

Bild: Teju visu sezonu izlaidušais Sanē pievienosies "Bayern"; Hakimi uz "Inter"
Lērojs Sanē. Foto: Michael Regan/Reuters/Scanpix

Vācijas laikraksts "Bild" ziņo, ka 24 gadus vecais Vācijas izlases kreisās malas uzbrucējs Lērojs Sanē par aptuveni 50 miljoniem eiro no Anglijas Premjerlīgas eksčempiones Mančestras "City" pievienosies Vācijas čempionvienībai Minhenes "Bayern". Paredzēts, ka Sanē līgumu ar Bavārijas vienību noslēgs uz pieciem gadiem.

Ātrais vācu uzbrucējs šosezon savainojuma dēļ laukumā oficiālās spēlēs pavadījis tikai 81 minūti, pēdējā no tām 22. jūnijā aizvadot 11 minūtes "City" graujošā 5:0 uzvarā pār "Burnley". Mančestras vienība neplāno Sanē izmantot līdz gaidāmajam sezonas noslēgumam augustā.

Sanē devies uz Bavāriju, kur ar Minhenes kluba pārstāvjiem vienojies par paredzēto atalgojumu, ko futbolists saņems pēdējos astoņos gados pēc kārtas Vācijas Bundeslīgā triumfējušajā vienībā. Esot zināms, ka Sanē koronavīrusa izraisītās finansiālās krīzes dēļ "Bayern" klubam piekāpies, nedaudz atkāpjoties no sākotnēji pieprasītajiem 20 miljoniem gadā.

Gelzenkirhenes "Schalke 04" audzēknis Mančestras "City" klubam pievienojās 2016. gada augustā. Anglijas kluba sastāvā vācietis 135 spēlēs guvis 39 vārtus un atdevis 45 rezultatīvas piespēles, nepilnu četru gadu laikā divreiz kļūstot par Anglijas čempionu, trīsreiz izcīnot Anglijas kausus un divreiz baudot triumfu Anglijas FA Superkausā.

Savukārt Madrides "Real" piederējušo, bet ar īres tiesībām pēdējās divas sezonas Dortmundes "Borussia" pavadījušo, marokāņu aizsargu Ašrafu Hakimi par 40 miljoniem iegādājusies Itālijas A sērijas vienība Milānas "Inter", vēsta "Sky Sports" žurnālists Džanluka Di Marcio.

21 gadu vecais Marokas futbolists šosezon "Borussia" sastāvā Bundeslīgā nospēlētajos 32 mačos izcēlās ar pieciem vārtiem un desmit rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
https://www.bild.de/bild-plus/sport...
https://twitter.com/DiMarzio


Nabi Keitā. Foto: Picture Alliance/Scanpix

''Werder'' par atteikšanos doties uz spēli diskvalificē Keitā līdz sezonas beigām

LETA--DPA. Vācijas futbola bundeslīgas vienība Brēmenes "Werder" līdz sezonas beigām diskvalificēja pussargu Nabi Keitā, kurš atteicās doties kopā ar komandu uz maču.
Floriāns Vircs. Foto: Bayer 04 Leverkusen
11

Neticama sezona sagādā Leverkūzenes "Bayer" pirmo Bundeslīgas titulu vēsturē

Šovakar par Vācijas Bundeslīgas čempioni pirmo reizi vēsturē kronēta Leverkūzenes "Bayer", kas savā laukumā ar 5:0 sakāva Brēmenes "Werder" un kļuva nenoķerama tuvākajiem sekotājiem. Šavi Alonso vadītā komanda šosezon nav zaudējusi nevienā spēlē.
Tims Klaindīnsts. Foto: Reuters/Scanpix
2

"Bayern" no 2:0 zaudē jaunpienācējai, Opendā 2+2 Leipcigas panākumā

Vācijas Bundeslīgas vadībā nostiprinājušies Lēverkūzenes "Bayer" futbolisti, ar 1:0 uzvarot Berlīnē, toties otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja vicelīdere Minhenes "Bayern", sabrūkot Heidenheimā (2:3).