Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Vācijas vārtsargs Cīlers pievienosies ''Leicester City''

Vācijas vārtsargs Cīlers pievienosies ''Leicester City''
Rons Roberts Cīlers
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempione ''Leicester City'' panākusi vienošanos ar bijušo Vācijas Bundeslīgas klubu ''Hannover 96'' par Vācijas vārtsarga Rona Roberta Cīlera pievienošanos komandai.

Rons Roberts Cīlers savu profesionālo karjeru sāka Mančestras ''United'' sistēmā, tajā pavadot divus gadus (2008-2010), kuru laikā vārtsargs neaizvadīja nevienu spēli. Pirms tam futbolists attīstīja savas prasmes ''Koln'' un ''United'' jauniešu sistēmās. Pēc profesionālā līguma noslēgšanas ar Mančestru spēlētājs uzreiz tika izīrēts tobrīd pēc spēka Anglijas ceturtās līgas klubam ''Northampton Town'', kurā piedalījās tikai divos mačos.

Pēc līguma beigām ar ''United'' vārtsargs pievienojās ''Hannover 96'' sistēmai, kurā pirmo gadu aizvadīja otrajā komandā, nospēlējot 15 mačus. Kopš 2011. gada Cīlers aizvadījis jau 175 spēles Hanoveres rindās un iekļauts arī paplašinātajā Vācijas izlases sastāvā Eiropas čempionātam. Jāpiemin, ka futbolists bijis arī Vācijas U16, U17, U18, U19 un U20 izlašu dalībnieks, kā arī aizvadījis sešas spēles nacionālajā izlasē.

''Hannover 96'' piedzīvoja ļoti neveiksmīgu sezonu, Bundeslīgā ieņemot pēdējo vietu un izkrītot no spēcīgāko komandu pulka. Cīlers piecu sezonu laikā Hanoverē neizlaida nevienu Bundeslīgas spēli un bija kļuvis par stabilu pamatsastāva spēlētāju. Turpretim Lestera izcīnīja pārsteidzošu čempiontitulu un nākamgad piedalīsies UEFA Čempionu līgas turnīrā.

Lesterai šis ir pirmais pirkums starpsezonā. Komandas pirmais vārtsargs iepriekšējā sezonā bija slavenā Petera Šmeihela dēls Kaspers Šmeihels, kurš neizlaida nevienu maču. Cīlera transfēra summa būs 2.6 miljoni Sterliņu mārciņu.

''Leicester City'' nākamais pirkums, iespējams, būs Maskavas ''CSKA'' uzbrucējs Ahmeds Musā. ''Viņi veic pārrunas jau kopš Janvāra, bet joprojām nekas nav noticis,'' tā Musā, komentējot pašreizējo situāciju. ''Šobrīd es gaidu, kad darījums tiks pabeigts. Ja abas puses vienosies, būšu laimīgs pievienoties klubam.'' Musā iespējamā pārejas summa varētu būt 20 miljoni mārciņu.

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...
https://en.wikipedia.org/wiki/Ron-R...

  +5 [+] [-]

, 2016-05-29 14:43, pirms 8 gadiem
Cerams komandas kodols paliks nemainīgs un nākamsezon ČL sagaidīsim kādu pārsteigumu.

     [+] [-]

, 2016-05-29 14:47, pirms 8 gadiem
Šmeihels paliks Lesterā ?

  +6 [+] [-]

, 2016-05-29 14:55, pirms 8 gadiem
Soweto rakstīja: Šmeihels paliks Lesterā ?
Paliks, bet visdrīzāk tiks pārdots, vai arī beigs karjeru 43 gadus vecais Švarcers. Turklāt, ņemot vērā, ka Lesterai priekšā arī Čempionu līga, tad loģiski, ka būs nepieciešami divi konkurētspējīgi vārtsargi.

  -1 [+] [-]

, 2016-05-29 18:00, pirms 8 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Jautājums: Šmeihels paliks Lesterā?
Atbilde: Paliks, bet visdrīzāk tiks pārdots.

Nu pilnīgs Arkādija Raikina šovs. Siloģisma klasika vai kiniķu jaunā skola Latvijā? Vai jums tur SC prātiņi reizēm drusku nekrikšķ? Iedzeriet alu!
''bet visdrīzāk tiks pārdots, vai arī beigs karjeru 43 gadus vecais Švarcers.''
izlasi visu tekstu stulbeni

  -3 [+] [-]

, 2016-05-29 18:05, pirms 8 gadiem
Sorry, taču teikuma konstrukcija bija tik dīvaina, ka paurī ieķērās sākums.

  +2 [+] [-]

, 2016-05-29 22:42, pirms 8 gadiem
ZIWRAV rakstīja: ''bet visdrīzāk tiks pārdots, vai arī beigs karjeru 43 gadus vecais Švarcers.''
izlasi visu tekstu stulbeni
kāpēc jābrauc cilvēkam augumā, teikuma konstrukcija ir nelietīga, jautājums bija par Šmeihelu, nevis par to ko darīs 43 gadus vecs cits čalis.... un nezinu, neesmu žurnālists un LV valodā man skolas laikos bija B līmenis, bet nez vai tur komats vajadzīgs pirms tā ''vai''

  +1 [+] [-]

, 2016-05-29 23:19, pirms 8 gadiem
Sāk, jau bruņoties, diezgan labs pastiprinājums.

  +1 [+] [-]

, 2016-05-30 12:54, pirms 8 gadiem
Galvenais jautajums vai varēs noturēt: Kante, Vardy, Mahrez un vēl kādu.