Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Dortmunde apsolījusi laba piedāvājuma gadījumā pārdot angļu spīdekli Sančo

Agris Suveizda

Dortmunde apsolījusi laba piedāvājuma gadījumā pārdot angļu spīdekli Sančo
Džeidons Sančo. Foto:imago images/Kirchner-Media/Scanpix

Kā ziņo vācu laikraksts Bild, Vācijas futbola klubam Dortmundes "Borussia" ir vienošanās ar komandas līderi Džeidonu Sančo par spēlētāja pārdošanu pēc šīs sezonas, ja tiks saņemts pienācīgs piedāvājums.

Līdz 2022. gadam pagarinot iepriekšējo līgumu, kas būtu beidzies šovasar, tajā netika iekļauta konkrēta izpirkuma summa, taču Dortmundes "Borussia" apsolīja spēlētājam, ka 2020. gada vasarā neliks šķēršus uzbrūkošā pussarga pārejai uz citu klubu – ja vien angļa tīkotāji izteiks atbilstošu piedāvājumu. Tādējādi šī varētu būt 20 gadus vecā futbolista pēdējā sezona Dortmundē, taču Covid-19 pandēmijas radītā finansiālā krīze varētu krietni mazināt citu klubu spēju no lielas summas šķirties jau šajā gadā.

Par favorīti uz Mančestras "City" audzēkni tiekot uzskatīta Mančestras "United", kurai visdrīzāk nāktos labot kluba transfēru rekordu, lai Sančo iegūtu savā īpašumā. Dortmundes "Borussia" varētu prasīt lielāku summu par 105 miljoniem eiro, ko "United" savulaik samaksāja par Pola Pogbā atgūšanu no Turīnas "Juventus", tomēr Mančestras kluba vadītājs Eds Vudvords nesen jau izteicās, lai fani šovasar lielus tēriņus negaida – neziņas un krīzes dēļ vasara visdrīzāk būšot klusa.

Dortmundes "Borussia" pirms trim gadiem Sančo iegādājās par 8,7 miljoniem eiro. Iepriekšējā Bundeslīgas sezonā Sančo sāka 24 no 36 spēlēm un atzīmējās ar 12 vārtiem un 14 rezultatīvām piespēlēm, bet šosezon viņš šos rādītājus jau ir pārsitis – 23 spēlēs angļa rēķinā ir 14 vārti un 15 rezultatīvas piespēles. Asistēšanas ziņā Sančo, protams, ir līgas līderis, bet vairāk vārtu iesituši tikai Minhenes "Bayern" un "Leipzig" centra uzbrucēji Roberts Levandovskis un Tīmo Verners.

Anglijas izlasē Sančo "Euro 2020" kvalifikācijā sāka četras no sešām spēlēm un guva divus vārtus.

Izmantotie resursi:
https://sportbild.bild.de/bundeslig...

     [+] [-]

, 2020-04-29 13:34, pirms 4 gadiem
Normāls ieguldījums, no 8 ļimoniem uz 100, 3 gadu laikā.

     [+] [-]

, 2020-04-29 13:46, pirms 4 gadiem
Tieši tāpēc man vienmēr ir patikusi Dortmunde - gan menedžmenta ziņā, gan spēlēšanas ziņā.. Spēlē atraktīvu, uzbrūkoša stila futbolu, iesaistot jaunus un talantīgus spēlētājus, tajā pašā laikā tos veiksmīgi pēc pāris sezonām notirgo.

     [+] [-]

, 2020-04-29 15:01, pirms 4 gadiem
No Dortmundes nopirks.