Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Gvardiola: "Šī bija labākā spēle pret Dortmundi, kopš esmu Minhenē"

Rolands Eliņš

Gvardiola: "Šī bija labākā spēle pret Dortmundi, kopš esmu Minhenē"
Peps Gvardiola
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas kausa pusfinālā Minhenes "Bayern" vakar ne tikai cieta zaudējumu, bet arī pieredzēja Arjena Robena un Roberta Levandovska savainojumus.

"Arjenam ir trauma," pēc spēles paziņoja Žuzeps Gvardiola, "Bayern" galvenais treneris. "Tjagu guvis sasitumu, bet Levandovskim nācās doties uz slimnīcu galvas sasituma dēļ. Nezinu, vai viņš varēs spēlēt pret "Barcelona"."

Minhenes pirmā spēle pret "Barcelona" paredzēta sestajā maijā, tieši pēc nedēļas. Arjens Robens jau vairāk nekā mēnesi traumas dēļ nebija spēlējis un vakar beidzot atgriezās laukumā, taču 15 minūtes pēc nākšanas uz maiņu augšstilba savainojuma dēļ bija spiests to pamest, kamēr "Bayern" zaudēja pēcspēles sitienu sērijā un izstājās no kausa izcīņas.

Vācijas mediji vēsta, ka Robens stadionu atstājis ļoti sliktā noskaņojumā un balstoties uz kruķiem, savukārt Levandovskim pēc liktenīgās sadursmes ar pretinieku vārtsargu tika pat ļauts pabeigt spēli un tikai pēc tās pieņemts lēmums doties uz slimnīcu. Jāatgādina, ka pēdējā laikā Minhenes komandu nomocījušas traumas un to negaidīti atstāja tās ilggadējais ārsts, taču treneris Gvardiola aicināja neieslīgt pesimisā.

"Esmu lepns par savu komandu," uzsvēra Gvardiola. "Patiesībā vēl nekad neesmu bijis tik lepns par saviem spēlētājiem. Aizvadījām patiešām labu maču, domāju, ka labāko pret Dortmundi, kopš manas ierašanās komandā. Mums nav par ko kaunēties. Zaudējām futbola spēlē - lai kaunētos, būtu nepieciešams kas sliktāks. Tas arī neko nenozīmē "Barcelona" spēles sakarā. Tas būs cits mačs un pavisam cits turnīrs."

Savukārt "Borussia" treneris Jirgens Klops vakar nodrošināja, ka savu pēdējo spēli kluba vadībā pieredzēs Vācijas kausa finālā, jo pēc šīs sezonas atstās komandu. "Šī bija viena traka spēle," viņš izteicās. "Abas komandas atdeva visus spēkus. Pirmajā puslaikā "Bayern" bija neapšaubāmi labāka, taču mēs bijām pelnījuši atbildes vārtus otrajā puslaikā. Šķiet, ka tā tam bija lemts būt."

Izmantotie resursi:
Goal.com
FC Bayern München: Arjen Robben droht das...

  +3 [+] [-]

, 2015-04-29 08:39, pirms 9 gadiem
Thiago cerams būs gatavs pret Barcu un Lewandovskis ar Robbenu, lai veseļojas, lai gatavojas uz otro spēli . Labāk veselību sakārtot .

  +3 [+] [-]

, 2015-04-29 09:31, pirms 9 gadiem
Tas ir psc. Šitā jau Barcu nepaņemt. Savainoto speletaju saraksts labāks nekā daudzu komandu starta 11.

  +2 [+] [-]

, 2015-04-29 09:32, pirms 9 gadiem
Optimālajā sastāvā, es domāju, ka Bayern būtu vienīgā kas Barcu varetu apturēt.

  -2 [+] [-]

, 2015-04-29 09:34, pirms 9 gadiem
Vrb jaaizved pie sava galvena mediķa? Ak jaa pareizi....

  +1 [+] [-]

, 2015-04-29 09:37, pirms 9 gadiem
galvenais viesos noturēt neizšķirtu kaut vai . un majās spēlē, ja būs Lewys un Arjens , vnk jāuzvar .

  +3 [+] [-]

, 2015-04-29 10:43, pirms 9 gadiem
dārgs sanāca tas zaudējums pret Klopu.

  +1 [+] [-]

, 2015-04-29 13:14, pirms 9 gadiem
Labi, ka nebija vecais ārsts, ar viņu savainojusies būtu visa komanda!