Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Borussia" negrasās paturēt 130 miljonus vērto Sančo pret paša gribu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Borussia" negrasās paturēt 130 miljonus vērto Sančo pret paša gribu
Džeidons Sančo. Foto: AP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas kluba Dortmundes "Borussia" zvaigzne Džeidons Sančo ir vairāku Anglijas vienību redzeslokā. "Borussia" vadītājs Hanss Joahims Vacke izteicies, ka neliegs vasarā Sančo doties prom.

Hanss Joahims Vacke izteicies, ka negrasās paturēt Džeidonu Sančo komandā pret futbolista gribu. "Vienmēr jārespektē paša futbolista vēlmes. Jau pirms koronavīrusa pandēmijas teicām, ka no mūsu puses ideālais scenārijs būtu Džeidona palikšana Dortmundē," pauda Vatcke. "Gribu pateikt, ka pat lai paši bagātākie klubi nedomā, ka ekonomiskās krīzes apstākļos viņi varēs iegādāties Sančo lētāk. Nepārdosim nevienu zem tirgus cenas."

Sančo pirms četrām dienām apritēja 20 gadi, un viņa tirgus vērtība ir 130 miljoni eiro, vēsta TransferMarkt dati. Viņš ir devītais vērtīgākais futbolists pasaulē. Priekšā atrodas Kilians Mbapē (200 miljoni), Rahīms Stērlings (160), Neimārs (160), Sadio Manē (150), Mohameds Salāhs (150), Harijs Keins (150), Kevins de Breine (150) un Lionels Mesi (140).

Šajā Bundeslīgas sezonā anglis laukumā devies 23 spēlēs, izceļoties ar 14 vārtu guvumiem. Vēl divus vārtus viņš iesita Čempionu līgā, bet "Borussia" izstājās astotdaļfinālā, pēc uzvaras savā laukumā viesos atzīstot PSG pārākumu.

Sančo pagājušajā vasarā pagarināja līgumu ar "Borussia", tomēr viņa virzienā skatās vairākas Anglijas vadošās komandas. Iepriekš viņš piederēja "Manchester City", un Anglijas čempionei būs īpašas tiesības – tā varēs pielīdzināt jebkuras komandas piedāvājumu, tādējādi atgūstot Sančo.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2020-03-29 20:18, pirms 4 gadiem
Gaidam MU!

     [+] [-]

, 2020-03-29 23:15, pirms 4 gadiem
Ja xavi tiks apstiprinats par Barcas galveno tren. tad vinsh meginas Sancho un Gnabri perehvatjit,it ka nosauca vinus par vasaras galvenajam prioritatem,un vel Neymars...