Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Maniše diskvalificēts uz trijām spēlēm

Maniše diskvalificēts uz trijām spēlēm
Maniše tiek noraidīts no laukuma
Foto: AP

Portugāļu pussargam Manišem, kurš pašreiz pārstāv Vācijas Bundeslīgas klubu ''1. FC Köln'' piešķirta triju spēļu diskvalifikācija par to, ka vietējā čempionātā spēlē pret ''Bayer Leverkusen'' futbolists tīšām uzkāpis uz kājas jau guļošam pretiniekam, kā rezultātā vēlāk tika arī noraidīts no laukuma.

Sestden Ķelnes klubs savā laukumā uzņēma viesus no Leverkūzenes ''Bayer'' komandas. Visā spēlē minimālu uzvaru ar rezultātu 1:0 svinēja viesi, bet portugāļu futbolistam līdz beigām maču pabeigt neizdevās. Četras minūtes pirms spēles beigām pēc sadursmes ar pretinieku komandas spēlētāju Arturo Vidalu, 31 gadus vecais portugālis tīšam uzkāpa virsū jau guļošam pretiniekam, kā rezultātā spēles galvenais tiesnesis nekavējoties parādīja Manišem sarkano kartīti.

Vācijas futbola federācija par minēto pārkāpumu nolēma piešķirt Portugāles izlases spēlētājam diskvalifikāciju uz trijām spēlēm. Tāpat federācija apstiprināja, ka gan Maniše, gan Ķelnes klubs ir pieņēmis saņemto sodu un apelāciju iesniegt negrasās.
Tagad Manišem, kurš komandai pievienojās šī gada vasarā, pārnākot no spāņu kluba ''Atletico Madrid'' būs jāizlaiž vietējā čempionāta spēles pret ''Bayern Munich'', ''Mainz'' un ''Borussia Monchengladbach''.

Izmanotie resursi:
fifa.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-28 23:04, pirms 15 gadiem
Man gan šķita, ka Manišem parādīja otro dzelteno kartiņu, bet nu nestrīdēšos - laikam būšu sajaucis!

  +1 [+] [-]

, 2009-09-28 23:19, pirms 15 gadiem
Tinkijs Vinkijs rakstīja: Man gan šķita, ka Manišem parādīja otro dzelteno kartiņu, bet nu nestrīdēšos - laikam būšu sajaucis!
bija viena dzeltenā un nākošā uzreiz sarkanā, nevis dzeltenā un tad sarkanā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-29 02:23, pirms 15 gadiem
Nu, izskatījās, ka portugālis pretiniekam uzkāpa "kaut kur citur", bet jebkurā gadījumā tas bija apzināti + pēc tam vēl to pirkstu vicināja, ehh...

p.s.- Un arī man šķita, ka tā bija "tiešā" sarkanā kartīte, pat ne otrā dzeltenā.

     [+] [-]

, 2009-09-29 08:27, pirms 15 gadiem
īblis