Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Leipcigas treneris Nāgelsmans: "Aizsardzībā spēlējām kā tādi skolnieki"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Leipcigas treneris Nāgelsmans: "Aizsardzībā spēlējām kā tādi skolnieki"
Juliāns Nāgelsmans. Foto: AFP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas klubs Leipcigas RB vakar neizmantoja izdevību pakāpties uz otro vietu, jo savā laukumā nepieveica Berlīnes "Hertha", un komandas galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans bija ļoti neapmierināts ar aizsardzībā parādīto sniegumu.

"Mums vienreiz jāsaprot, ka nevaram katrā mačā censties atspēlēties. Viņi izvirzījās vadībā pēc stūra sitiena, jo mēs aizsargājāmies kā tādi skolnieki, un tas padarīja dzīvi grūtāku," skaidroja 32 gadus vecais Juliāns Nāgelsmans, kurš pie Leipcigas stūres stājās pagājušajā vasarā.

"Izdevās panākt izlīdzinājumu, turklāt otro puslaiku sākām ļoti labi, bet tad sekoja pavisam nevajadzīga sarkanā kartīte. Beigās jāsaka, ka esmu apmierināts ar punktu, taču sniegums mani pavisam neapmierināja," pauda Nāgelsmans. Uzvaras gadījumā viņa komanda būtu apsteigusi Dortmundes "Borussia" un pacēlusies uz otro vietu.

Spēle noslēdzās ar rezultātu 2:2. Berlīnes "Hertha" pirmos vārtus guva serbu pussargs Marko Grujičs, kurš pēc stūra tika pie pavisam brīva sitiena no vārtu priekšas. Viņš tiek īrēts no "Liverpool". Savukārt izlīdzinājumu nepilnas desmit minūtes līdz beigām panāca Kšištofs Pjonteks. Polis realizēja 11 metru soda sitienu, kuru laukuma saimnieki nopelnīja gaužām muļķīgā situācijā.

Izmantotie resursi:
https://www.getfootballnewsgermany....