Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Altintops līdz sezonas beigām tiks izīrēts "Eintracht"

Altintops līdz sezonas beigām tiks izīrēts "Eintracht"
Kluba prezidents un galvenais treneris prezentē jaunieguvumu - Halilu Altintopu
Foto: AP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas klubs "Eintracht" panācis vienošanos ar līgas sāncensi "Schalke" par turku uzbrucēja Halila Altintopa īrēšanu uz sešiem mēnešiem. "Schalke" rindās Altintops šosezon aizvadījis tikai sešas spēles.

27 gadus vecais futbolists kopā ar savu dvīņu brāli Hamitu (šobrīd pārstāv Minhenes "Bayern") profesionālo karjeru uzsāka 2000. gadā Vācijas trešās spēcīgākās līgas "Regionalliga" klubā "Wattenscheid 09", kurā pavadīja trīs gadus. 2003./2004. gada sezonā spēlētājs pārcēlās uz Bundeslīgas klubu "Kaiserslautern", tajā aizvadot trīs sezonas. Labākajā no tām (2005./2006. gada sezonā) 34 spēlēs viņš guva 20 vārtus un kļuva par trešo labāko bombardieri Bundeslīgā.

Nākamo sezonu Altintops jau uzsāka Gelzenkirhenes "Schalke". Pirmajās trīs sezonās pēc pievienošanās "Schalke" Turcijas izlases futbolists tika pie regulāras spēļu prakses, bet šajā sezonā viss mainījās, jo jau sezonas sākumā bija redzams, ka galvenais treneris Fēlikss Magats vairs īpaši nerēķinās ar 27 gadus veco spēlētāju. Šosezon "Schalke" uzbrukuma līniju veido divi izteikti pamatsastāva uzbrucēji - Džefersons Farfans un Kevins Kuranji.

Turcijas izlasē Altintops debitēja 2005. gada 30. martā pret Gruziju. Līdz šim brīdim izlases sastāvā uzbrucējs ir aizvadījis 29 spēles, kurās guvis septiņus vārtus.

Altintopam jauna kluba atrašana pēc tam, kad no "Schalke" vadības bija saņēmis atļauju mainīt darba vietu, neprasīja ilgu laiku. Uzbrucējs pievienojās "Eintracht" komandai, kas pēdējā laikā ir labi ieskrējusies un nav zaudējusi jau sešus mačus pēc kārtas. Bundeslīgā Frankfurtes klubs ieņem septīto vietu ar 19 spēlēs izcīnītiem 28 punktiem.

Izmantotie resursi:
eintracht.de

  -2 [+] [-]

, 2010-01-28 19:09, pirms 14 gadiem
Ja jau piemineja dvinju brchku tad vareja uzrakstik kur vish tgt kapaa

  +5 [+] [-]

, 2010-01-28 19:39, pirms 14 gadiem
neegeris bez olaam rakstīja: Ja jau piemineja dvinju brchku tad vareja uzrakstik kur vish tgt kapaa
Bayern

  +3 [+] [-]

, 2010-01-28 23:07, pirms 14 gadiem
Eintracht tas ir spēcīgs papildinājums... Pašam Altintopam jau arī labi - garantēta spēle Bundeslīgā. Frankfurte ir Bundeslīgas vidusmēra klubs - šāda spēlētāja iegūšana klubam ir kā svētki. Veiksmi Altintopam. Īstenībā viņš ir nežēlīgi līdzīgs savam brālim - kā divas ūdens lāses!

  +1 [+] [-]

, 2010-01-28 23:10, pirms 14 gadiem
reikons rakstīja: Eintracht tas ir spēcīgs papildinājums... Pašam Altintopam jau arī labi - garantēta spēle Bundeslīgā. Frankfurte ir Bundeslīgas vidusmēra klubs - šāda spēlētāja iegūšana klubam ir kā svētki. Veiksmi Altintopam. Īstenībā viņš ir nežēlīgi līdzīgs savam brālim - kā divas ūdens lāses!
Hmmm...tas varbūt tāpēc, ka viņi ir dvīņu brāļi!?