Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Rummenige: "Gvardiola nekad netiks atlaists"

Rummenige: "Gvardiola nekad netiks atlaists"
Hoseps Gvardiola
Foto: AP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas kluba Minhenes "Bayern" treneris Hoseps Gvardiola par savu darbu var justies drošs līdz pat līguma beigām 2016.gada vasarā, šodien apstiprinājis kluba valdes priekšsēdētājs Karls Haincs Rummenige.

""Bayern" nekad neatlaidīs Gvardiolu. To es jums apliecinu rakstiski. Viņš būs mūsu treneris vismaz līdz 2016.gada 30.jūnijam, kad beigsies līgums," sacīja "Bayern" valdes priekšsēdētājs Karls Haincs Rummenige.

"Spēlētājiem nav viegli atsākt trenēties pēc tik īsām brīvdienām, kas bija pēc Pasaules kausa, taču, par laimi, mums ir treneris, kas var tikt galā ar tamlīdzīgām situācijām. Šonedēļ viņš man teica, ka zina, kas ir darāms šādā gadījumā," piebilda Rummenige. Gvardiola ar līdzīgu situāciju saskārās 2010.gadā, kad vadīja "Barcelona".

Hoseps Gvardiola ar "Bayern" strādā kopš 2013.gada, bet pirms tam četras sezonas strādāja ar "Barcelona" pirmo komandu. Aizvadītajā sezonā Gvardiolas vadītais "Bayern" tika pie četrām trofejām – uzvaras Bundeslīgā un Vācijas kausa izcīņā, kā arī UEFA Superkausa un FIFA Pasaules klubu kausa.

Izmantotie resursi:
Nachrichten und aktuelle Informationen aus...
Goal.com

  -1 [+] [-]

, 2014-07-27 23:23, pirms 10 gadiem
4 trofejas izcīna pirmajā sezonā un jau runas par atlaišanu?

  -2 [+] [-]

, 2014-07-28 04:15, pirms 10 gadiem
Sportā jau vairāk nav galvenais trofejas .

šodienas sportu PĀRVALDA biznessa spēles NOTEIKUMI . Ja tajos

nevar iekļauties , tad pat TROFEJAS NELĪDZĒS !

Bet vispar jau cieņu šim TRENERIM ar lielo burtu .

Tādi visā pasaulē ir saskaitāmi tikai uz abu roku pirkstiem . Vairāk

VIŅU vienkārši NAV .

  -1 [+] [-]

, 2014-07-28 09:10, pirms 10 gadiem
80-to gadu vācu futbola zvaigzne Karls zin ko dara