Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Cauņam Krievijas Superkauss, Vaņinam sausā spēle un pirmā uzvara

Cauņam Krievijas Superkauss, Vaņinam sausā spēle un pirmā uzvara
Foto: pfc-cska.com

Latvijas futbolista Aleksandra Cauņas pārstāvētā Maskavas CSKA komanda sestdien triumfēja Krievijas Superkausa izcīņā, bet Artjoma Rudņeva "Hamburger SV" piedzīvoja zaudējumu "Telekom Cup" turnīra pusfinālā.

Šveices Superlīgā Andris Vaņins nosargāja vārtus neieņemtus, un "Sion" mājās ar rezultātu 1:0 apspēlēja "St.Gallen". Šī bija "Sion" pirmā uzvara sezonā, un ar četriem punktiem trijās spēlēs komanda ieņem trešo pozīciju turnīra tabulā.

CSKA futbolisti bez Cauņas sastāvā ar 3:1 pārspēja FK "Rostov" komandu, sesto reizi vēsturē izcīnot Krievijas Superkausu.

Mača 35. minūtē "Rostov" komandu vadībā izvirzīja Hrvoje Miličs, bet jau otrā puslaika sākumā zviedrs Pontuss Vernblums panāca izlīdzinājumu. Neilgi pēc tam "Rostov" komanda pēc divām sarkanajām kartītēm palika deviņu spēlētāju sastāvā, bet mača izskaņā Seidu Dumbija un Zorans Tosičs nodrošināja CSKA uzvaru.

Atgādinām, ka Latvijas izlases futbolists joprojām nevar palīdzēt komandai savainojumu dēļ.

Tikmēr "Telekom Cup" turnīrā Vācijā pusfināla mačā neveiksmi cieta "Hamburger SV", kas pēcspēles sitienu sērijā ar 5:6 atzina "VfL Wolfsburg" pārākumu. Rudņevs laukumā devās pamatsastāvā, bet 45. minūtē tika nomainīts.

"Telekom Cup" turnīrā viens puslaiks ilgst 30 minūtes, bet, ja pamatlaiks noslēdzas neizšķirti, uzreiz seko pēcspēles sitienu sērija.

Svētdien finālā "Wolfsburg" tiksies ar Minhenes "Bayern", bet mačā par trešo vietu "Hamburger SV" spēkosies ar Menhengladbahas "Borussia".

Izmantotie resursi:
sport-express.ru
bundesliga.de

  +2 [+] [-]

, 2014-07-27 10:31, pirms 10 gadiem
Cauņa gandrīz kā kristālkāja Robens pirms Bayern...tikai traumas šim Anglijā, Spānijā un kur vēl tur paspēja uzspēlēt pirms Vācijas....iespējams arī Cauņam jāmaina klubs un valsts..ja atradīs īsto - moš, skries kā Robens..

     [+] [-]

, 2014-07-27 11:38, pirms 10 gadiem
dakots rakstīja: Cauņa gandrīz kā kristālkāja Robens pirms Bayern...tikai traumas šim Anglijā, Spānijā un kur vēl tur paspēja uzspēlēt pirms Vācijas....iespējams arī Cauņam jāmaina klubs un valsts..ja atradīs īsto - moš, skries kā Robens..
njā, piekrītu! Traumas ne no kā nerodas