Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Hamburger SV" atlaiž treneri

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Hamburger SV" atlaiž treneri
Bruno Labadija
Foto: Reuters/Scanpix

Trīs dienas pirms UEFA Eiropas līgas pusfināla atbildes spēles ar Londonas ''Fulham'' bez galvenā trenera palicis Vācijas Bundeslīgas klubs ''Hamburger SV'', kas atlaidis Bruno Labadiju.

Atgādinām, ka vakar Bundeslīgas 32. kārtas spēlē Hamburgas klubs dabūja pērienu no ''Hoffenheim'' - 1:5. Pēc šīs neveiksmes ''HSV'' Bundeslīgas turnīra tabulā palika 7. vietā, piecus punktus atpaliekot no 6. vietas īpašnieces ''Stuttgart'', kas kā pēdējā kvalificējas nākamās sezonas Eirokausiem.

Šodien kļuvis zināms, ka ''HSV'' pēc vakardienas neveiksmes patriecis galveno treneri Bruno Labadiju. Viņa vietu pagaidām ieņems līdzšinējais asistents Rikardo Munics. 44 gadus vecais Labadija par Hamburgas kluba galveno treneri kļuva pagājušā gada vasarā, nomainot Nīderlandes futbola speciālistu Martinu Jolu.

Nākamā spēle ''HSV'' paredzēja jau ceturtdien, kad vācieši viesosies Londonā, kur UEFA Eiropas līgas pusfināla atbildes spēlē tiksies ar ''Fulham''. Pirmā spēle pagājušo ceturtdien Vācijā noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu.

Šī gada Eiropas līgas fināls notiks tieši ''HSV'' stadionā.

Izmantotie resursi:
Reuters

Slēpts komentārs: M

  -2 [+] [-]

, 2010-04-26 15:03, pirms 14 gadiem
Nabaga Bruno.
Bet pēc tāda snieguma tiešām grūti ko pārmest vadībai. Vienīgais, ka klubam būs grūti savākties Eiropas līgas spēlei, kuras fināls taču būs tiši Hamburgā.

     [+] [-]

, 2010-04-26 15:08, pirms 14 gadiem
pilnīgs čau, visu nočakarēja

     [+] [-]

, 2010-04-26 17:20, pirms 14 gadiem
Es uzskatu, ka šie varianti, kad atlaiž galveno treneri pirms tik atbildīgiem mačiem ir ļoti nepareizi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-26 22:32, pirms 14 gadiem
Kāda jēga viņu atlaist tagad? Priekšā taču ļoti atbildīgs mačs Anglijā. Varēja mainīt pēc sezonas. Lai gan daudziem spēlētājiem tagad būs jākapā, lai pierādītu sevi jaunajam trenerim.

     [+] [-]

, 2010-04-27 08:17, pirms 14 gadiem
Mēs jau nezinam, kāda atmosfēra bija kluba iekšienē... Varbūt treneris besīja lielākajai daļai spēlētāju! Un šādā situācijā viņa atlaišana var nākt klubam tieši par labu! Daži varbūt sāks spēlēt atraisītāk, tā, kā pašiem patīk labāk to darīt, nevis kā liek to darīt treneris.

     [+] [-]

, 2010-04-27 08:32, pirms 14 gadiem
tas bija gaidams
un scheisse ir nopirkusi no RM,Metzelderu