Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Rudņevs dodas laukumā pēdējā minūtē, HSV beidzot uzvar

Rudņevs dodas laukumā pēdējā minūtē, HSV beidzot uzvar
Artjoms Rudņevs un Pjērs Mišels Lasoga
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas spēlē laukumā devies Latvijas futbolists Artjoms Rudņevs, tiesa, darīja to tikai kompensācijas laika trešajā minūtē, kamēr viņa komanda "Hamburger SV" ar 3:2 pārspēja "Augsburg".

Artjoms Rudņevs komandas pieteikumā bija iekļauts otrajā spēlē pēc kārtas, taču sākumsastāvā tika sūtīts Pjēra Mišela Lasogas un Ivičas Oliča duets. Tas izrādījās veiksmīgs, jo Oličs 11. minūtē pārtrauca HSV trīs spēles ilgo sauso sēriju un guva vārtus. Lasoga 19. minūtē panāca jau 2:0, savukārt līdz puslaika beigām "Augsburg" vienus vārtus atguva.

Tika panākts arī neizšķirts, un Bundeslīgas sestajā vietā esošā "Augsburg" izskatījās atguvusies, taču Lasoga 71. minūtē guva savus otros vārtus un izrāva komandas uzvaru 3:2. Rudņevs devās laukumā tikai kompensācijas laikā, nomainot serbu pussargu Gojko Kačaru, un lielu iespaidu uz spēli neatstāja, taču piedalījās tās piecu zaudējumu un deviņu neuzvarētāju spēļu sērijas pārtraukšanā.

HSV beidzot izkāpusi no pēdējās vietas Bundeslīgā un pakāpusies uz 16. vietu, turklāt 14. vieta ir tikai divu punktu attālumā. Rudņevam šī bija 18. spēle Bundeslīgā šosezon, un viņa rēķinā joprojām tikai vieni vārti.


, 2015-04-25 19:16, pirms 9 gadiem
Eliņa kungs! Jūsu zināšanai futbolista iziešana injury time netiek ieskaitīta pie nospēlētajām spēlēm!!!
Foto: AFP/Scanpix
6

Amerikāņu Nike pārtrauks vācu adidas vairāk nekā 75 gadu ēru Vācijas izlasēs

Vācijas Futbola savienība vakar pavēstīja, ka no 2027. līdz 2034. gadam par Vācijas izlašu ekipējuma ražošanu rūpēsies ASV uzņēmums Nike, tādējādi pārtraucot Vācijas milža adidas nepilnas astoņas desmitgades ilgo valdīšanu.
Leverkūzenes "Bayer" uzbrucēja Adama Hložeka vārtu guvuma mirklis. Foto: Sportfoto Rudel/Imago Images/Scanpix

Čehi tuvina Leverkūzeni pirmjam Bundeslīgas titulam, Dortmunde atspēlējas

Vācijas Bundeslīgas 26. kārtas izspēle noslēdzās ar vadošās komandas Leverkūzenes "Bayer" un Dortmundes "Borussia" rezultatīviem panākumiem.
Džamals Musiala un Harijs Keins. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix

Musialam 2+1, Keinam rezultatīvākā sezona karjerā, "Bayern" atspēlējas pret pastarīti

Vācijas Bundeslīgas titulcīņā kaut nelielu intrigu turpina uzturēt Minhenes "Bayern", kas izbraukumā negaidīti nokļuva iedzinējas lomā, tomēr ar 5:2 sakāva pēdējā vietā esošo "Darmstadt", kas nav uzvarējusi jau 19 spēlēs pēc kārtas.