Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Drēzdenes ''Dynamo'' fani iegādājas 72000 biļešu uz kausa maču

Jānis Vītols
Jānis Vītols

Drēzdenes ''Dynamo'' fani iegādājas 72000 biļešu uz kausa maču
Drēzdenes "Dynamo". Foto: Reuters/Scanpix

Vācijas pēc spēka trešās līgas klubs Drēzdenes ''Dynamo'' nāca klajā ar paziņojumu, ka komandas atbalstītāji, lai palīdzētu klubam finansiāli, iegādājās vairāk nekā 72000 biļešu, uz aiz slēgtām durvīm notikušo Vācijas kausa 2. kārtas spēli pret 2. Bundeslīgas vienību ''Darmstadt''.

Sakarā ar Covid-19 pandēmiju daudzu valstu futbola līgu stadionos vēl joprojām spēles notiek aiz slēgtām durvīm, kas it īpaši mazo līgu klubiem ir liels finansiālais zaudējums. Bijušais vairākkārtējais Vācijas Demokrātiskās Republikas čempions, bet pašreiz Vācijas trešās pēc spēka līgas klubs Drēzdenes ''Dynamo'', izlēma izlikt pārdošanā biļetes uz 2. kārtas Vācijas kausa izcīņas maču par ļoti simbolisku piecu eiro samaksu. Par lielu pārsteigumu Drēzdenes ''Dynamo'' vadībai komandas atbalstītāji sarosījās un kopumā iegādājās 72112 biļešu uz šo maču, kas notika aiz slēgtām durvīm.

Drēzdenes komanda, kura savas mājas spēles aizvada 1936. gada Berlīnes olimpisko spēļu bronzas medaļnieka 4x400 stafetē dalībnieka Rūdolfa Harbiga nosauktajā stadionā, kur ir 32000 skatītāju vietas. Savā komandas mājaslapā piezīmēja, ka pēc pārdoto biļešu skaita šis būtu bijis trešais lielākais fanu skaits kluba pastāvēšanas vēsturē, lai noskatītos viņu komandas spēli.

Lai gan šajā Vācijas kausa 2 .kārtas mačā Drēzdenes komanda piedzīvoja 0:3 sakāvi pret ''Darmstadt'' klubu un izstājās no turnīra. ''Visi iekšā ''Dynamo'' komandā var būt lepni par šo. Šis noteikti ir unikāls gadījums Vācijā,'' pacilāti atzina Drēzdenes kluba uzbrucējs Filips Hoziners.

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...

     [+] [-]

, 2020-12-24 14:31, pirms 3 gadiem
Kāpēc Ģinama fani tā nerīkojas ?