Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Minhenes "Bayern" pārdod "Euro 2016" labāko jauno spēlētāju Sanšešu

Minhenes "Bayern" pārdod "Euro 2016" labāko jauno spēlētāju Sanšešu
Renatu Sanšešs. Foto: imago images/Jan Huebner/Scanpix

Piecu gadu līgumu ar Francijas vicečempioni "Lille" parakstījis Minhenes "Bayern" balsta pussargs Renatu Sanšešs, kurš ne reizi vien izteicis neapmierinātību ar savu spēles laiku Bavārijas klubā un par vēlmi pamest komandu medijiem paziņoja arī pēc iepriekšējās spēles pret Berlīnes "Hertha" (2:2). "Bayern" par darījumu iekasējis 20 vai 25 miljonus eiro – dažādos vācu un franču medijos informācija par summu atšķiras.

"Renatu lūdza mūs piekrist transfēram, jo viņš vēlējās pievienoties klubam, kurā viņš varēs spēlēt regulāri," Minhenes kluba mājaslapā citēts izpilddirektors Karls Haincs Rummenige. "Mēs viņam regulāru spēļu praksi nevarējām garantēt. Tā viņam ir svarīga, jo viņš vēlas atgūt vietu Portugāles izlasē un spēlēt "Euro 2020" finālturnīrā. Vēlos viņam pateikties par darbu un vēlu visu to labāko nākotnē." Minhenes klubs Sanšešu visdrīzāk aizstās ar nepilnus 23 gadus veco "Espanyol" pussargu Marku Roku, kurš varētu izmaksāt 30-40 miljonus eiro.

Sanšešs ar savu spēles laiku bija neapmierināts arī iepriekšējās sezonās, un šīs sezonas ievadā viņš Superkausā pret Dortmundes "Borussia" (0:2) un Bundeslīgā pret "Hertha" tika pie attiecīgi divdesmit un piecām minūtēm. Pa vidu kausā pret 4. līgas klubu Kotbusas "Energie" (3:1) portugālis nospēlēja 63 minūtes. Iepriekšējā sezonā Sanšešs Bundeslīgā piedalījās 17 spēlēs un pamatsastāvā sāka tikai četras.

Talantīgais pussargs 2016. gadā kļuva par Eiropas čempionu un tika atzīts par finālturnīra labāko jauno spēlētāju. Pāreja no Lisabonas "Benfica" uz Minhenes "Bayern" par 35+45 miljoniem eiro tika panākta vēl pirms finālturnīra. Debijas sezonā Bundeslīgā Sanšešs sāka sešas no 17 spēlēm, bet 2017./18. g. sezonā tika izīrēts "Swansea", Anglijas Premjerlīgā sākot deviņas no divpadsmit spēlēm.

Izmantotie resursi:
https://fcbayern.com/en/news/2019/0...
https://www.losc.fr/actualites-foot...


, 2019-08-24 09:54, pirms 5 gadiem
Lai tik ceļo prom
, 2019-08-24 10:01, pirms 5 gadiem
Pirms Bayern bija ļoti talantīgs,bet tad nonāca Bayern un pilnīgi pazuda
, 2019-08-24 10:48, pirms 5 gadiem
Priekš kam ņēma vispār, sākumā izīrēja, tad izpirka lai vēlāk pārdotu
, 2019-08-24 11:13, pirms 5 gadiem
Ņēma, jo skaitījās liels talants un daudzi klubi šo gribēja, bet nu Bayern viņu pamatīgi nomarinēja un pat īre, uz Swansea nebija laba, tur viņam vēl mazāk iespēju bija spēlēt.

Lille būs labs variants šim kadram, un stabili vēl ir potenciāls būt labam kaplim
, 2019-08-24 17:37, pirms 5 gadiem
Niidermaiers rakstīja: Ņēma, jo skaitījās liels talants un daudzi klubi šo gribēja, bet nu Bayern viņu pamatīgi nomarinēja un pat īre, uz Swansea nebija laba, tur viņam vēl mazāk iespēju bija spēlēt.

Lille būs labs variants šim kadram, un stabili vēl ir potenciāls būt labam kaplim
Piekritu,varbut Francija atdzims no jauna,jo ne visur komandas kimija strada.
, 2019-08-24 20:28, pirms 5 gadiem
Ļoti patika toreiz, bet nekas nesanāca Minhenē. Žēl.
, 2019-08-25 00:01, pirms 5 gadiem
..kurš gan iet uz Bayern nu vismaz dabūs paspēlēt.
Nabi Keitā. Foto: Picture Alliance/Scanpix

''Werder'' par atteikšanos doties uz spēli diskvalificē Keitā līdz sezonas beigām

LETA--DPA. Vācijas futbola bundeslīgas vienība Brēmenes "Werder" līdz sezonas beigām diskvalificēja pussargu Nabi Keitā, kurš atteicās doties kopā ar komandu uz maču.
Floriāns Vircs. Foto: Bayer 04 Leverkusen
11

Neticama sezona sagādā Leverkūzenes "Bayer" pirmo Bundeslīgas titulu vēsturē

Šovakar par Vācijas Bundeslīgas čempioni pirmo reizi vēsturē kronēta Leverkūzenes "Bayer", kas savā laukumā ar 5:0 sakāva Brēmenes "Werder" un kļuva nenoķerama tuvākajiem sekotājiem. Šavi Alonso vadītā komanda šosezon nav zaudējusi nevienā spēlē.
Tims Klaindīnsts. Foto: Reuters/Scanpix
2

"Bayern" no 2:0 zaudē jaunpienācējai, Opendā 2+2 Leipcigas panākumā

Vācijas Bundeslīgas vadībā nostiprinājušies Lēverkūzenes "Bayer" futbolisti, ar 1:0 uzvarot Berlīnē, toties otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja vicelīdere Minhenes "Bayern", sabrūkot Heidenheimā (2:3).