Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Leipzig" līderis Verners joprojām atvērts idejai par pāreju uz "Liverpool"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Leipzig" līderis Verners joprojām atvērts idejai par pāreju uz "Liverpool"
Tīmo Verners. Foto: imago images/Picture Point LE/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas kluba "RB Lepzig" uzbrukuma līderis Tīmo Verners joprojām vēlas pārcelties uz Anglijas Premjerlīgas līderi "Liverpool", tomēr Jirgena Klopa vadītā komanda negrasās viņu izpirkt jau tuvākajā laikā.

Tīmo Verners pagājušajā vasarā tomēr vienojās ar "RB Leipzig" par līguma pagarināšanu, un jaunā vienošanās parakstīta līdz 2023. gadam. Taču līgumā tika iekļauts punkts, ka līdz šā gada 15. jūnijam viņu iespējams iegādāties par 60 miljoniem eiro. "Liverpool" daudz pieminēta sakarā ar Vernera iegādi, bet tiek vēstīts, ka Anglijas līdere neplāno spert soli līdz jūnija vidum.

Verners jau februārī veltīja cildinošus vārdus "Liverpool" komandai, plus viņš nosauca galveno treneri Jirgenu Klopu par labāko speciālistu pasaulē. Pats Verners, kurš ir Vācijas izlases pamatsastāva spēlētājs, šajā sezonā izcēlies ar 27 vārtu guvumiem, palīdzot "Leipzig" pirmo reizi vēsturē sasniegt Čempionu līgas ceturtdaļfinālu.

Verners, kurš pagājušajā vasarā bija tuvu tam, lai par 30 miljoniem pievienotos Minhenes "Bayern", kas nav atmetusi cerību par viņa pārvilināšanu, vēlas saņemt garantijas, ka viņš "Liverpool" tiktu pie regulāra spēles laika. Sadio Manē, Mohameds Salāhs un Robertu Firmīnu tiek uzskatīts par labāko uzbrukuma trijnieku, un Verneram būtu grūti uzreiz ielauzties viņu vidū.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...