Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Borussia" maksās vairāk nekā 20 miljonus, lai no "Barcelona" nopirktu Alkaseru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Borussia" maksās vairāk nekā 20 miljonus, lai no "Barcelona" nopirktu Alkaseru
Pako Alkasers. Foto: AFP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas līdere Dortmundes "Borussia" nedēļas nogalē paziņos par uzbrucēja Pako Alkasera iegādi, vēsta Vācijas mediji. Viņš pašlaik tiek īrēts no "Barcelona".

Alkasers kopš 2016. gada pieder Katalonijas milzim "Barcelona", tomēr komandas sastāvā viņam neizdevās nostiprināties, tāpēc 25 gadus vecais uzbrucējs šajā vasarā tika izīrēts Dortmundes "Borussia". Atstātais iespaids bijis tik iespaidīgs, ka vācu vienība nedēļas nogalē paziņos par Alkasera iegādi un līgumu līdz 2023. gadam.

Kicker vēsta, ka darījuma summa būs 21 miljons eiro, kā arī pieci miljoni iespējamajos bonusos, kamēr Bild ziņo par 23 miljoniem un piecu miljonu bonusu.

"Dortmundē esmu ļoti laimīgs. "Borussia" bija īstais solis manas karjeras izaugsmei, un tas tika veikts pareizajā laikā. Cenšos par iespēju pateikties ar darbu un gūtajiem vārtiem," pirms neilga laika intervijā izteicās Alkasers.

Alkasers laukumā devies sešos Bundeslīgas mačos, gūstot astoņus vārtus. Turklāt viņš tikai divas spēles sācis pamatsastāvā. Īpaši iespaidīga bija 6. oktobrī izcīnītā uzvara ar 4:3 pret "Augsburg". Laukumā devies tikai 59. minūtē, spāņu uzbrucējs turpinājumā guva trīs vārtus, turklāt uzvaru viņš izrāva kompensācijas laika sestajā minūtē.

Interesanti, ka Alkasers ar astoņiem vārtiem nav Bundeslīgas labākais vārtu guvējs, jo deviņus vārtus sasitis serbs Luka Jovičs, kurš pārstāv Frankfurtes "Eintracht". Tiesa, viņš piedalījies deviņos mačos un aizvadījis 560 minūtes, bet Alkasers aizvadījis 236 minūtes.

Izmantotie resursi:
BVB verpflichtet Paco Alcacer an diesem...
https://sportbild.bild.de/bundeslig...

  +1 [+] [-]

, 2018-11-23 15:21, pirms 5 gadiem
Pa leeto protams,bet Pako veiksmi,ir pelniijis dabuut savu iespeeju augstaakajaa liimenii nevis seedeet aiz Suaresa muguras.Izcils komandas speeleetaajs,kas nekad nekurneeja,tik diemzeel ne iisti tas,kas Barcai vajadziigs.