Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

"Stuttgart" atlaiž galveno treneri

"Stuttgart" atlaiž galveno treneri
Armīns Fē
Foto: AFP

Pēc neveiksmīgā sezonas sākuma Vācijas futbola klubs "Stuttgart" nolēmis atlaist līdzšinējo galveno treneri Armīnu Fē, kurš komandu vadīja kopš 2006. gada februāra. Par "Stuttgart" jauno galveno treneri iecelts Markuss Babels.

"Futbolā ir gan skaistas, gan smagas stundas. Mums vakar bija saruna ar galveno treneri Armīnu Fē, un nonācām pie secinājuma, ka nepieciešamas pārmaiņas. Armīns Fē un Alfonss Higls [Fē palīgs - aut.] ir atlaisti. Tas bija grūts lēmums, un esam pateicīgi par to, ko viņi pēdējos trijos gados sasniedza," šī rīta preses konferencē stāstīja "VfB Stuttgart" prezidents Ervīns Štaudts.

Pēc vakar piedzīvotās sakāves pret "Wolfsburg" (1:4) lēmums veikt treneru maiņu nav bijis vienīgais. "Šorīt runāju arī ar komandu un skaidri norādīju, ka katram jāparāda savs potenciāls. Ar šķiršanos no Armīna Fē mēs nevēlamies spēlētājiem sarūpēt alibi. Gaidu no katra atsevišķi, ka viņš koncentrēsies uz savu uzdevumu," turpināja Štaudts.

Jau šorīt pirmo treniņu galvenā "Stuttgart" trenera amatā aizvadīja bijušais Vācijas izlases un "Stuttgart" futbolists - 36 gadus vecais Markuss Babels, kurš pēc karjeras beigšanas pērn līdz šim strādāja par Fē palīgu. "Markuss Babels pārņems komandas galvenā trenera pienākumus, Rainers Vidmaijers būs palīgs. Ceram, ka viņi divatā spēs "Stuttgart" atkal aizvest līdz panākumiem," savu sakāmo noslēdza Štutgartes kluba prezidents.

Pēc 14 aizvadītajām kārtām ar 18 punktiem "Stuttgart" Vācijas bundeslīgas turnīra tabulā ieņem 11. vietu.

Izmantotie resursi:
vfb-stuttgart.de


, 2008-11-23 14:14, pirms 15 gadiem
nu jā, aizpagājušā sezonā bija čempioni...
, 2008-11-23 14:16, pirms 15 gadiem
Nevajadzēja jau tā, bet nu forši, ka Babelam iespēja[ja nemaldos, tad Bayern arī ir spēlējis] Gan jau Štutgarte saņemsies un tiks TOP6
, 2008-11-23 14:26, pirms 15 gadiem
Nu tagat ir jābūt kādām pārmaiņām.Jāpārvar šitā krīze, nav variantu...
, 2008-11-23 14:34, pirms 15 gadiem
shvaki jau iet shogad Stutgartei, mikroklimats mainisies bet tikai uz kuru pusi.Ka trenerim Babelam sevi veel naaksies pieraadiit.Fe jau nekadas vainas nebija ,bet parmainjas ir vajadzigas.
, 2008-11-23 14:46, pirms 15 gadiem
ui...lai Babelam veicaas......
, 2008-11-23 15:12, pirms 15 gadiem
Pārmaiņas ir vajadzīgas NOTEIKTI! Lai ne tikai Lēmans bļaustās laukumā, bet arī treneris ģērbtuvēs
Vārtu guvējs Josips Stanišičs (vidū) pēc Leverkūzenes "Bayer" izglābšanās Dortmundē. Foto: Horst Mauelshagen/Pepphoto/Imago Images/Scanpix
1

Leverkūzene vēlreiz paglābjas pēdējās minūtēs un turpina iespaidīgo virkni

Vācijas Bundeslīgas jaunā čempione Leverkūzenes "Bayer" šosezon joprojām cīnās bez zaudējumiem, šodien teju pazaudējot sakrāto virkni, bet galotnē izglābjoties (1:1) pret Dortmundes "Borussia".
Džamals Musiala un Harijs Keins. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix

Keinam 33. vārti "Bayern" otrajā uzvarā pēc kārtas Bundeslīgā

Šodien Vācijas Bundeslīgas 30. kārtas ietvaros pārliecinošu uzvaru svinēja Minhenes ''Bayern'', kas ar 5:1 apspēlēja ''Union Berlin''. Spēlē 33. vārtus čempionātā iesita tā rezultatīvākais futbolists Harijs Keins.
Nabi Keitā. Foto: Picture Alliance/Scanpix

''Werder'' par atteikšanos doties uz spēli diskvalificē Keitā līdz sezonas beigām

LETA--DPA. Vācijas futbola bundeslīgas vienība Brēmenes "Werder" līdz sezonas beigām diskvalificēja pussargu Nabi Keitā, kurš atteicās doties kopā ar komandu uz maču.