Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Vācijas izlases aizsargs Hektors nepametīs Ķelni un gatavs spēlēt otrajā līgā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vācijas izlases aizsargs Hektors nepametīs Ķelni un gatavs spēlēt otrajā līgā
Jonass Hektors
Foto: imago/Scanpix

Vācijas izlases aizsargs Jonass Hektors izvēlējies palikt Bundeslīgas klubā "Koln", kas, visticamāk, tuvākajā laikā izlidos no valsts spēcīgākās līgas. Viņš norāda, ka aiziešana uz citu komandu būtu pārāk viegls risinājums un ka viņš jūtas Ķelnei pateicību parādā. Hektors valstsvienībā aizvadījis 36 spēles.

Pagājušajā sezonā Ķelnes klubs ierindojās piektajā vietā, tādējādi nopelnot vietu UEFA Eiropas līgā. Tomēr vasarā tika pārdoti vairāki līderi, ieskaitot labāko uzbrucēju Antonī Modestu, kurš pārcēlās uz Ķīnu. Atbilstoši papildinājumi netika atrasti, un pašlaik "Koln" atrodas tabulas pašā apakšā. Vakar izdevās savā laukumā atspēlēties no 0:2 un iegūt punktu pret "Schalke", tomēr tas bija vājš mierinājums – ar 31 mačā sakrātajiem 22 punktiem pozīcija, kas ļautu saglabāt vietu Bundeslīgā, ir astoņu punktu attālumā.

Neskatoties uz bēdu ieleju, līgumu ar Ķelnes klubu pagarinājis vadošais aizsargs Jonass Hektors, kuram izkrišanas no Bundeslīgas gadījumā bija tiesības pamest komandu un pārcelties uz dzīvi citur. Līgums pagarināts uz vēl divām sezonām, līdz ar to kopumā tas sniegsies līdz 2023. gadam. Hektors norādīja, ka šāds gājiens viņam licies kā vienīgais pareizais.

""Koln" palīdzēja man veikt ceļu no ceturtās līgas līdz pat Vācijas izlasei. Jūtos pateicīgs, turklāt, dzīvojot Ķelnē, jūtos ļoti komfortabli. Pēc sezonas pārcelties uz citu komandu nebūtu nekādu problēmu, bet tas nebūtu pareizi. Pēdējo nedēļu laikā esam daudz runājuši, plus man bijis laiks visu kārtīgi apdomāt. Lēmums ir skaidrs: mana vieta ir Ķelnē, un jauno sezonu gribu sagaidīt kopā ar šo komandu un šiem faniem," teica Hektors.

"Jonass ir lielisks spēlētājs un neticams cilvēks, un mūsdienu profesionālajā futbolā tā nav bieža parādība. Tas, ka viņš izvēlējies šo ceļu, lai gan ir Vācijas izlases spēlētājs, lieliski to nodemonstrē. Jonasa uzticība ir signāls komandai, klubam un faniem," pauda Ķelnes kluba sporta direktors Armīns Vehs.

Hektors Ķelnē ieradās 2010. gadā, un pēc divām sezonām U21 komandas rindās viņš pievienojās Bundeslīgas klubam. "Koln" rindās viņš laukumā devies 187 mačos, kas notikuši Bundeslīgas, otrās Bundeslīgas, Vācijas kausa un Eiropas līgas ietvaros. Savukārt Vācijas izlasē viņš aizvadījis 36 mačus.

Izmantotie resursi:
https://fc.de/en/fc-info/news/detai...

  +2 [+] [-]

, 2018-04-23 19:49, pirms 6 gadiem
Kārtīgs vecis! Mitce ab!