Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Dembelē lieliski vārti, Dortmunde sagrauj Morinju vadīto "United"

Dembelē lieliski vārti, Dortmunde sagrauj Morinju vadīto "United"
Divu vārtu autors Gonsalo Kastro
Foto: AFP/Scanpix

Ar spēli Šanhajā starp Dortmundes "Borussia" un Mančestras "United" sākusies Starptautiskā čempionu kausa izcīņa. Vācijas vicečempione ar pretiniekiem izrēķinājās ar rezultātu 4:1.

Rezultātu Dortmundes "Borussia" atklāja 19. minūtē, kad bīstama epizode sākās ar 23 gadus vecā vārtsarga Semjuela Džonstona ne pārāk labi atvairītu tiešo brīvsitienu. Džonstons atvairīja divus sitienus, vēl vienu bloķēja aizsargs, bet ar ceturto piegājienu gan "Borussia" izvirzījās vadībā – precīzs bija Gonsalo Kastro (1:0).

Pēc 17 minūtēm Vācijas klubs pārsvaru dubultoja. Antonio Valensija soda laukumā nospēlēja ar roku, bet Pjērs Emeriks Obamejangs pārliecinoši realizēja pendeli, sitot pa vārtu vidu (2:0). Otrā puslaika sākumā Dortmunde iesita jau trešo reizi – spilgtus individuālus vārtus 57. minūtē guva no "Rennes" nopirktais franču talants Usmans Dembelē, kurš apspēlēja divus pretiniekus un spēcīgi sita tuvajā stūrī (3:0).

Pēc divām minūtēm Mančestras "United" beidzot izdevās gūt goda vārtus, un to izdarīja neviens cits kā nesen no Dortmundes nopirktais arēnis Henrihs Mhitarjans, kuram pēc Huana Matas piespēles atlika trāpīt tukšos vārtos (1:3). Četras minūtes līdz pamatlaika beigām Dortmunde atjaunoja trīs vārtu starpību – ar teicamu sitienu no distances atzīmējās pirmo vārtu autors Kastro (4:1).

Dortmundes "Borussia" līdz šim bija aizvadījusi četras pārbaudes spēles, bet Mančestras "United" Morinju debijā ar 2:0 apspēlēja "Wigan". Starptautiskās čempionu kausa izcīņas ietvaros pirmdien "United" pilsētas derbijā spēlēt pret Žuzepa Gvardiolas vadīto "City", bet Dortmunde ar otru Mančestras klubu tiksies ceturtdien. "United" pirmo oficiālo spēli sezonā aizvadīs 7. augustā, kad pret Lesteru cīnīsies par "Community Shield", savukārt Dortmunde 14. augustā Vācijas Superkausā spēlēs pret Minhenes "Bayern".


, 2016-07-22 19:32, pirms 8 gadiem
Kastro otrais gols arī tīri tā neko.
, 2016-07-22 19:33, pirms 8 gadiem
tas calis vartos sodien norakstija sawu karjeru MU
, 2016-07-22 19:35, pirms 8 gadiem
Tad jau drizak Castro 2. varti skaistaki par
Dembele...
, 2016-07-22 19:59, pirms 8 gadiem
demarkus rakstīja: tas calis vartos sodien norakstija sawu karjeru MU
Var tikai vainot daļēji pie pirmā vārtu zaudējuma, lai gan vairāk aizsargus...+ vēl izvilka Aubamejanga cēlienu pāri...Normāls sniegums
, 2016-07-22 20:14, pirms 8 gadiem
Neslikti, neslikti BVB.

Zīmīgi, ka Mhitarjans iesmēla.

Jaunais talants Passlack labi fullbackā nokapāja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-07-22 23:07, pirms 8 gadiem
tikmeer Arsenal ar aizvadiijushi savu pirmo paarbaudes speeli sezonaa, nospeeleejot 1-1 ar Francijas Lens
Vārtu guvējs Josips Stanišičs (vidū) pēc Leverkūzenes "Bayer" izglābšanās Dortmundē. Foto: Horst Mauelshagen/Pepphoto/Imago Images/Scanpix
1

Leverkūzene vēlreiz paglābjas pēdējās minūtēs un turpina iespaidīgo virkni

Vācijas Bundeslīgas jaunā čempione Leverkūzenes "Bayer" šosezon joprojām cīnās bez zaudējumiem, šodien teju pazaudējot sakrāto virkni, bet galotnē izglābjoties (1:1) pret Dortmundes "Borussia".
Džamals Musiala un Harijs Keins. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix

Keinam 33. vārti "Bayern" otrajā uzvarā pēc kārtas Bundeslīgā

Šodien Vācijas Bundeslīgas 30. kārtas ietvaros pārliecinošu uzvaru svinēja Minhenes ''Bayern'', kas ar 5:1 apspēlēja ''Union Berlin''. Spēlē 33. vārtus čempionātā iesita tā rezultatīvākais futbolists Harijs Keins.
Nabi Keitā. Foto: Picture Alliance/Scanpix

''Werder'' par atteikšanos doties uz spēli diskvalificē Keitā līdz sezonas beigām

LETA--DPA. Vācijas futbola bundeslīgas vienība Brēmenes "Werder" līdz sezonas beigām diskvalificēja pussargu Nabi Keitā, kurš atteicās doties kopā ar komandu uz maču.