Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Pasaules čempionam Toliso pēc pandēmijas laikā gūtā savainojuma veikta operācija

Agris Suveizda

Pasaules čempionam Toliso pēc pandēmijas laikā gūtā savainojuma veikta operācija
Korantēns Toliso. Foto: imago images/Mika Volkmann/Scanpix

Vācijas futbola klubs Minhenes "Bayern" savā mājaslapā pavēstījis, ka franču pussargam Korantēnam Toliso vakar veikta kreisās potītes saišu operācija.

Toliso savainojumā iedzīvojās pirms pāris nedēļām, kad Minhenes "Bayern" un citi Bundeslīgas klubi atsāka treniņus mazās grupās. Klubs ziņo, ka Toliso rehabilitācijas procesu varēs uzsākt pēc četrām nedēļām, bet Bild lēš, ka viņam kopumā varētu nākties izlaist līdz diviem mēnešiem. Tādējādi Toliso visdrīzāk ies secen Bundeslīgas sezonas atlikušā daļa, ja vien, protams, vācu līgas plāni par atsākšanos 9. maijā piepildīsies.

Otro sezonu pēc kārtas franču centra pussargs cīnās ar savainojumiem. Gandrīz visu iepriekšējo sezonu viņš izlaida ceļgala krustenisko saišu plīsuma dēļ, bet šosezon dažādu problēmu dēļ ir izlaidis gandrīz pusi Bundeslīgas spēļu, 13 mačos gūdams vienus vārtus.

2017. gadā "Bayern" viņu par 41,5+6 miljoniem eiro nopirka no Lionas "Olympique", un debijas sezonā Toliso sāka 17 no 26 spēlēm un guva sešus vārtus. Toliso līgums ir spēkā vēl uz divām sezonām, un tika runāts, ka "Bayern" šovasar varētu pussargu pārdot – starp kandidātiem tika minēts Milānas "Inter". Augustā Toliso apritēs 26 gadi.

2018. gadā Toliso ar Francijas izlasi kļuva par pasaules čempionu, finālturnīrā sākot divas no piecām spēlēm un uz maiņu ejot arī finālspēlē. "Euro 2020" atlasē Toliso piedalījās sešos mačos, visos tiekot starta vienpadsmitniekā un gūstot uzvaras vārtus Albānijā (2:0).

Izmantotie resursi:
https://fcbayern.com/en/news/2020/0...

     [+] [-]

, 2020-04-22 19:15, pirms 4 gadiem
Korantēns. Nu labi ka arii spirtacentraa cali maak pasmaidiit.