Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Sprinteris Bolts atrādīsies Dortmundes "Borussia" futbola komandai

Krišs Upenieks

Sprinteris Bolts atrādīsies Dortmundes "Borussia" futbola komandai
Žuzē Morinju un Useins Bolts
Foto: REUTERS

LETA. Titulētais Jamaikas īso distanču skrējējs Useins Bolts, kuram pieder pasaules rekords 100 metru sprintā, piektdien dosies uz pārbaudēm futbola komandā Dortmundes "Borussia".

Par šādu iespēju tiek runāts jau ilgu laiku, bet beidzot tā īstenosies dzīvē. Tiesa, Bolts nekad nav slēpis, ka viņa paša iecienītākais futbola klubs ir Mančestras "United" no Anglijas, tomēr ar Dortmundes vienību sadarbība ir viņa sponsoram "Puma", kas esot noorganizējis atrādīšanos bundeslīgas komandā.

Bolts savā sociālā tīkla "Twitter" kontā ievietoja tekstu, lai Dortmundes futbola klubs gatavojas piektdienai. Arī Dortmundes komandas "Twitter" kontā parādījās līdzīgs ieraksts, kurā Bolts ticis citēts, bet "Borussia" pievienojusi tekstu, ka "Bolts tuvojas".

"Spēlēt futbolu profesionāli ir mans sapnis jau kopš bērnības," norādīja Bolts, "tas ir mans personiskais mērķis un man ir vienalga, ko cilvēki par to domā."

Arī sporta apģērbu ražotājs "Puma", kas nodrošina spēļu formas "Borussia" komandai, kā arī sponsorē Boltu, ievietoja saistītu ierakstu, kurā redzama bilde no video spēles "Pro Evolution Soccer" ar Boltu Dortmundes kluba formā.

"Ja man sacīs, ka esmu piemērots, vien nepieciešams vēl patrenēties, es to arī darīšu. Tas padara mani nervozu. Parasti tāds neesmu, taču šī situācija ir citādāka, jo tas ir futbols. Vajadzēs laiku, lai piemērotos, taču tiklīdz vairākas reizes iziešu laukumā, es sevi pieradīšu," šī gada sākumā norādīja Bolts.

"Viens no maniem lielākajiem sapņiem ir noslēgt līgumu ar Mančestras "United". Ja būšu Dortmundes komandai pietiekami piemērots, es cītīgi trenēšos," kaujinieciski noskaņots bija Bolts.

Bolts sprintera karjeru noslēdza pēc pagājušā gada pasaules čempionāta. Viņš ir pasaules rekordists 100 un 200 metros, astoņu olimpisko zelta medaļu un 14 pasaules čempionāta medaļu īpašnieks.

Izmantotie resursi:
LETA

Slēpts komentārs: thorsten_meister_1897658263640187

  +1 [+] [-]

, 2018-03-22 18:23, pirms 6 gadiem
Vai tad viņš vispār aizvadīja kādu spēli Sundowns? Nesaprotu kā viņš sapņo pēkšņi, neaizvadot nevienu spēli, nokļūt Dortmundes sastāvā. Izskatās pēc prasta Pumas un Dortmundes PR trika, jo nu, protams, nezinu cik viņš ir labs/slikts, tomēr, reālistiski skatoties, max. viņš noteikti var spēlēt 3. bundeslīgā un tas jau varētu būt līmeni par augstu.

  +2 [+] [-]

, 2018-03-22 18:53, pirms 6 gadiem
Ja viņš grib profesionāli spēlēt futeni, droši varam iedot viņam Latvijas pilsonību un mūsu izlasē viņš būs kā mūsu Pīters Kraučs uzbrukuma smailē

  +1 [+] [-]

, 2018-03-22 19:24, pirms 6 gadiem
Tak tas nav nopietni,par to tak sen rakstiits.viss tiek dariits vnk azhiotaazhai,nav ko par pilnu nemt

     [+] [-]

, 2018-03-22 22:44, pirms 6 gadiem
da kaads no vinja speeleetaajs,parasta PR akcija,pafocheesies,paraadiis kaa shauj iedomaajamas bultas un kaarteejais apaljais cheks vecumdienaam