Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Bayern" no "Real" līdz sezonas beigām īrēs aizsargu Odriozolu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Bayern" no "Real" līdz sezonas beigām īrēs aizsargu Odriozolu
Alvaro Odriozola. Foto: Imago Sport/Scanpix

LETA--DPA. Vācijas futbola Bundeslīgas klubs Minhenes "Bayern" no Spānijas komandas Madrides "Real" līdz sezonas beigām īrēs labās malas aizsargu Alvaro Odriozolu.

Šobrīd nav zināms, vai vienošanās paredz 24 gadus vecā futbolista līguma izpirkšanu. Odriozola, kurš var spēlēt arī kā malējais pussargs, šajā sezonā, nespējot izkonkurēt Dani Karvahalu, laukumā devies vien piecās spēlēs.

"Real" komandā viņš ir otro sezonu, bet pirms tam septiņus gadus pārstāvēja savas dzimtās pilsētas Sansevastjanas komandu "Real Sociedad". Odriozola Spānijas augstākajā līgā laukumā devies 68 spēlēs, bet vārtus nav guvis. Viņš aizvadījis četrus dueļus Spānijas izlasē, kuras labā guvis vienus vārtus, izceļoties pārbaudes mačā ar Šveici.

Savainojumu dēļ "Bayern" komandai šobrīd nevar palīdzēt divi centra aizsargi Niklass Zīle un Lukass Ernandess. "Bayern" Bundeslīgā šobrīd ieņem otro vietu, līderei "Leipzig" zaudējot četrus punktus. Minhenes komanda sasniegusi UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālu, kurā jātiekas ar Anglijas Premjerlīgas klubu Londonas "Chelsea".

     [+] [-]

, 2020-01-22 15:48, pirms 4 gadiem
Labs variants ņemot vērā traumas aizsardzības līnijā. Kimmichs varēs spēlēt mierīgi midā un Pavards pāriet uz centra aizsarga pozīciju. Diezgan pozitīvs solis, jo vasarā plānā iegādāties kādu labāku labās malas aizsargu. Hakimi vai Cancelo būtu brīnišķīgi!

  -1 [+] [-]

, 2020-01-22 16:04, pirms 4 gadiem
Paldies dievam viņš ir prom uz kādu laiku
Reāls aizsardzības caurums..
Matl Hakimi neticās,ka Real pārdotu,bet viņš tač aizsardzībā vispār nulle

  +1 [+] [-]

, 2020-01-22 18:34, pirms 4 gadiem
Bija viņam arī labas un ļoti labas spēles, bet pēdējā spēlē, kurā Odriozola izgāja laukumā, viņš, cik atceros, nogāza pamatīgus podus - sagādāja savai komandai zaudētus vārtus un pēc 10 min vēl arī nopelnīja sarkano, atstājot komandu mazākumā. 1 vārtu deficītu Real, šķiet, tā arī neatspēlēja un spēli zaudēja. Kopš tās spēles Odriozola Real kreklā vairs nav redzēts.

     [+] [-]

, 2020-01-22 21:29, pirms 4 gadiem
Boatenga pārdošana, laikam, ir pieklususi. Izskatās, kad, līdz sezonas beigām vēl izvilks, jo defā jau tā nav kas spēlē. Ir jaunais Lars Lukass Mejs, tomēr ar visiem savainojusiem pie lielām iespējām jauneklis netiek.

Odriozolas vietā tik pat labi varēja paņemt un celt gaismā amerikāni Ričardsu, bet nu labi, lai jau spāņu kolonija atkal ir Bayern sastāvā.