Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

No "Tottenham" atlaistais Početino – starp kandidātiem uz "Bayern" vadīšanu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

No "Tottenham" atlaistais Početino – starp kandidātiem uz "Bayern" vadīšanu
Maurisio Početino. Foto: AFP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas čempione Minhenes "Bayern" galvenā trenera postenim apsverot argentīniešu speciālistu Maurisio Početino, kuru šonedēļ atlaida Londonas "Tottenham Hospur".

Početino pie "Tottenham" stūres pavadīja piecas sezonas. Neskatoties uz kluba mazajiem izdevumiem transfēru tirgū, kas bija saistīti ar jauna stadiona celtniecību, argentīnietim izdevās Londonas vienību aizvest līdz Premjerlīgas vicečempiones titulam un sasniegt Čempionu līgas finālu. Tas notika vien sešus mēnešus pirms viņa atlaišanas.

"Bayern" novembra ievadā no amata atlaida Niko Kovaču, jo viesos ar 1:5 tika piedzīvots zaudējums pret Frankfurtes "Eintracht". Tiesa, viņa izvēlētais spēles stils un attiecības ar futbolistiem tika kritizētas jau iepriekš. Minhenes vienība ieņem trešo vietu Bundeslīgas kopvērtējumā, no līderes Menhengladbahas "Borussia" atpaliekot četrus punktus.

Par galvenā trenera vietas izpildītāju tika iecelts Hansi Fliks, kura vadībā ar 4:0 tika sakauta Dortmundes "Borussia" un Čempionu līgā ar 2:0 izdevās pieveikt Pirejas "Olympiacos". "Bayern" vadība iepriekš izteicās, ka Fliks kā pagaidu treneris tiks saglabāts vismaz līdz janvārim.

Kā pretendenti iepriekš izskanējuši Ēriks ten Hags (Amsterdamas "Ajax"), Tomass Tuhels (PSG) un Ralfs Ragniks (iepriekš vadīja Leipcigas RB), tomēr pēdējo nedēļu laikā visi publiski distancējušies no "Bayern". Piesaukts arī Arsēns Vengers, tomēr gan viņš pats, gan Minhenes vadība paudusi, ka nekādas sarunas nav bijušas.

Izskanējusi informācija, ka Početino galvenā trenera amatam nākamajā vasarā gatava izskatīt arī Madrides "Real".

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2019-11-21 16:28, pirms 4 gadiem
Vācieši nav tik stulbi.