Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Autors: zaxx

Par Vācijas bundeslīgas ignorēšanu..

Par Vācijas bundeslīgas ignorēšanu..
Foto: AFP/Scanpix

Vakar un aizvakar notika kārtējās bundeslīgas spēles, starp kurām līgas līdere Dortmunde negaidīti zaudēja Diseldorfai.Kas būtu pieminēšans vērts...
Tikmēr super portāls SPORTACENTRS, pilnībā ingorē šo līgu, neviena raksta, nekā....

Kā jūs varat saukties par labākajiem, ja pat TOP5 līgu nespējat atspoguļot normāli. Tikmēr par kaut kādus bezjēdzīgu Anglijas līgas kausu ir raksts..

Tas ir nožēlojami, tik skopi jau tā rakstāt par bundeslīgu, tikai viens mazs rakstiņš kurā visu spēļu rezultāti un virsrakstos ir Dortmunde turpina vinnē, Minhene buksēt utt.

Vai godājamie SC autoriem jums nešķiet kas tas ir mazliet dīvaini, tik maz rakstīt par līgu, kura ir TOP 5 pasaulē ???


, 2018-12-20 23:56, pirms 5 gadiem
SC autorus interesē tikai komandas, kurās spēlē zviedru izcelsmes spēlētàji.
, 2018-12-22 08:39, pirms 5 gadiem
Par A Seriju tas pats. Francijas čempi atspoguļo laikam tikai tādēļ, ka vienam konkrētam autoram tā interesē, bet citādi te raksta tikai par britu salām.
Foto: AFP/Scanpix
6

Amerikāņu Nike pārtrauks vācu adidas vairāk nekā 75 gadu ēru Vācijas izlasēs

Vācijas Futbola savienība vakar pavēstīja, ka no 2027. līdz 2034. gadam par Vācijas izlašu ekipējuma ražošanu rūpēsies ASV uzņēmums Nike, tādējādi pārtraucot Vācijas milža adidas nepilnas astoņas desmitgades ilgo valdīšanu.
Leverkūzenes "Bayer" uzbrucēja Adama Hložeka vārtu guvuma mirklis. Foto: Sportfoto Rudel/Imago Images/Scanpix

Čehi tuvina Leverkūzeni pirmjam Bundeslīgas titulam, Dortmunde atspēlējas

Vācijas Bundeslīgas 26. kārtas izspēle noslēdzās ar vadošās komandas Leverkūzenes "Bayer" un Dortmundes "Borussia" rezultatīviem panākumiem.
Džamals Musiala un Harijs Keins. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix

Musialam 2+1, Keinam rezultatīvākā sezona karjerā, "Bayern" atspēlējas pret pastarīti

Vācijas Bundeslīgas titulcīņā kaut nelielu intrigu turpina uzturēt Minhenes "Bayern", kas izbraukumā negaidīti nokļuva iedzinējas lomā, tomēr ar 5:2 sakāva pēdējā vietā esošo "Darmstadt", kas nav uzvarējusi jau 19 spēlēs pēc kārtas.