Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Bayern" notur uzvaru un izslēdz Dortmundi no kausa

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

"Bayern" notur uzvaru un izslēdz Dortmundi no kausa
Foto: imago/Scanpix

Šovakar Vācijas kausa 1/8 fināla mačā valsts futbola klasiskajā duelī Minhenes "Bayern" ar 2:1 pieveica Dortmundes "Borussia", iekļūstot nākamajā kārtā. Pagājušā turnīra uzvarētajai Dortmundei šogad vietējā kausa izcīņa beigusies.

Abas Vācijas futbola slavenākās komandas šosezon tikās jau kausa izcīņas astotdaļfinālā. Gan Minhenes "Bayern", gan Dortmundes "Borussia" sezonas līdz šim bijušas kā pa kalniem, abas jau paspējušas nomainīt galvenos trenerus un arī šovakar bija dažādās pozīcijās – "Bayern" salīdzinoši labā formā, savukārt "Borussia" vēl tikai rāpjoties ārā no bedres, turklāt šovakar arī bez uzbrukuma līdera Pjēra Emerika Obamejanga.

Jau 3. minūtē "Bayern" trāpīja pa pārliktni, pēc tam ne tuvu nenomierinājās un drīz vien visai loģiski izvirzījās vadībā. 12. minūtē Romāns Birki spēja skart bumbu pēc Niklasa Siles sitiena ar galvu, tā trāpīja pa pārliktni, tomēr atlēca tieši pie Džeroma Boatenga, kurš panāca 1:0.

Dortmundes centieni atspēlēties redzamus panākumus nenesa, jau pirmajā puslaikā tika veikta arī taktiskā maiņa. Viesiem labakā iespēja radās pēc Jarmolenko netraucēti izdarīta sitiena soda laukumā, taču situāciju glāba aizsargs Alaba. 40. minūtē "Bayern" dubultoja pārsvaru – pēc Levandovska piespēles Tomass Millers no asa leņķa trāpīja augšējā stūrī.

Pēc pārtraukuma Minhene palaida garām vairākas iespējas palielināt pārsvaru, un spēles beigās Dortmundei izdevās pretinieku par to sodīt, kad Kagava tika galā ar vairākiem pretspēlētajiem un noslēdza savu aktivitāti ar centrējumu Jarmolenko virzienā – 1:2 77. minūtē.

"Borussia" uzsāka beigu ofensīvu un vairākas reizes bija tuvu tam, lai izglābtos, tomēr nedaudz pievīla precizitāte noslēdzošajā fāzē, kā rezultātā uzvara "Bayern", savukārt pagājušā gada kausa ieguvējai turnīrs noslēdzies.

Vācijas kauss, 1/8 fināls

SpēleRezultāts
FSV Mainz – VfB Stuttgart3:1
SC Paderborn – Ingolstadt1:0
Nürnberg – VfL Wolfsburg0:2
Schalke – Köln1:0
Werder Bremen – SC Freiburg2:0
Borussia M'Glabach – Bayer Leverkusen0:1
Bayern München – Borussia Dortmund2:1
Heidenheim – Eintracht Frankfurt

     [+] [-]

, 2017-12-21 00:11, pirms 6 gadiem
Ar momentu realizāciju bija kā bija, bet nu galvenais, ka uzvara un var doties mazā atpūtā. Tomēr galvenie pretendenti izsisti. Drīzumā arī Wagner pievienosies. Būs diezgan labs backup strikera variants.

     [+] [-]

, 2017-12-21 03:50, pirms 6 gadiem
Matlss rakstīja: Ar momentu realizāciju bija kā bija, bet nu galvenais, ka uzvara un var doties mazā atpūtā. Tomēr galvenie pretendenti izsisti. Drīzumā arī Wagner pievienosies. Būs diezgan labs backup strikera variants.
kas tur ar Thiago,zinu ka trauma,bet cik nopietna?