Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Renzings vēlas pamest ''Bayern''

Renzings vēlas pamest ''Bayern''
Mihaels Renzings
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas kluba ''Bayern Munich'' vārtsargs Mihaels Renzings nācis klajā ar paziņojumu, ka viņš nevēlas pagarināt līgumu ar klubu, jo vasarā vēlas pamest Minhenes komandu.

''Bayern'' kluba 25 gadus vecais vārtsargs, visdrīzāk, pavada pēdējos mēnešus Minhenes kluba rindās, jo futbolists esot nolēmis nepagarināt līgumu, kurš ir spēkā līdz šīs sezonas beigām, un atklājis, ka vasarā viņš vēlas pamest daudzkārtējos Vācijas čempionus.

''Pašreiz es domāju par savu nākotni, tāpēc vēlos pārcelties uz citu klubu, lai pierādītu, ka esmu labs vārtsargs. ''Bayern'' rindas negribu atstāt ziemā, bet gan vasarā, kad man beigsies līgums. Karjeru ''Bayern'' rindās vēlos pabeigt ar godu,'' vācu laikrakstam ''Bild'' sacīja Renzings.

Tika paredzēts, ka Renzings Minhenes klubā būs ilggadējā Vācijas izlases vārtsarga Olivera Kāna aizstājējs, taču komandas sastāvā tā arī nav stabili nostiprinājies. Kad komandu trenēja Jirgens Klinsmans, tad pirmā vārtsarga loma tika uzticēta veterānam Hansam Jorgam Butam. Arī šajā sezonā, kad pie komandas stūres ir holandiešu speciālists Luiss van Gāls, priekšroka tiek dota 35 gadus vecajam vārtsargam.

''Man jau agrāk vajadzēja pamest ''Bayern'', nevis gaidīt, kad karjeru beigs Kāns. Tad es jau sen, vismaz noteikti kādus divus, trīs gadus, būtu citas komandas pamatvārtsargs. Taču pienāks arī mans laiks,'' piebilda Renzings, kurš ''Bayern'' pārstāv visu savu karjeru - kopš 2002. gada.
Šajā sezonā Renzings Bundeslīgas ietvaros ir piedalījies tikai trijās spēles, kamēr viņa komandas biedrs Buts – deviņās.

Jāatzīmē, ka svētdien Minhenes klubam ļoti svarīga spēle. Savā laukumā ''Bayern'' uzņems pašreizējos Bundeslīgas līderus Leverkūzenes ''Bayer'' futbolistus, kuri šajā sezonā vēl nav piedzīvojuši nevienu zaudējumu. ''Bayern'' pašreiz ieņem 8. vietu, sešus punktus atpaliekot no ''Bayer''.

Izmantotie resursi:
bild.de
soccerway.com

  +4 [+] [-]

, 2009-11-20 11:38, pirms 14 gadiem
nu ko padariisi Renziiii!!!!veiksmijaunu klubu meklejumos,un sestdien buus laba spele
par Bayern uzvaru,tas buus aspiriiniem pirmais zaagjis

     [+] [-]

, 2009-11-20 11:40, pirms 14 gadiem
Nu man personīgi nav nekādu iebildumu tad Bayern vismaz varbūt beidzot nopirks Adleru .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-11-20 12:02, pirms 14 gadiem
to Chocolate
Varētu arī virsrakstus nelasīt un lietot komentāru ģeneratoru.

     [+] [-]

, 2009-11-20 12:37, pirms 14 gadiem
Nu pats vien čomīt esi vainīgs, ka nevari kļūt par pirmo vārtsargu!!!

     [+] [-]

, 2009-11-20 12:45, pirms 14 gadiem
Nu tikai nevajag Van Gāls viņu iespēlēja kā pirmo vārtsargu bet viņš sezonas sākumā tādus podus gāza... Hans Jorgs Buts tomēr lai arī vairāk nav tajā superīgajā formā kāda viņam bija savulaik Leverkūzenē gadus 5-6 atpakaļ, bet par tādu Renzingu viņš ir labāks.

Piebilde autoram pamatvārtsargs ir Hans Jorgs Buts nevis Bats.

     [+] [-]

, 2009-11-20 12:50, pirms 14 gadiem
Edgars rakstīja: Nu tikai nevajag Van Gāls viņu iespēlēja kā pirmo vārtsargu bet viņš sezonas sākumā tādus podus gāza... Hans Jorgs Buts tomēr lai arī vairāk nav tajā superīgajā formā kāda viņam bija savulaik Leverkūzenē gadus 5-6 atpakaļ, bet par tādu Renzingu viņš ir labāks.

Piebilde autoram pamatvārtsargs ir Hans Jorgs Buts nevis Bats.
Paldies, labots.

     [+] [-]

, 2009-11-20 12:54, pirms 14 gadiem
eeem...renzingeram ..ir jaapamet klubs..vai vins to pats veelas..vai piespied kaartaa....sis solis (ka renziis pats aizies ) ir tikai + bayernam..vinji buus spiesti pirkt kaadu vaartsargu..un ceru tas buus adlers...vai ..kaut vai fiorentinas vaartsaergs frais

     [+] [-]

, 2009-11-20 14:45, pirms 14 gadiem
Jaunībai noderēs jauns vārtsargs virslīgā

     [+] [-]

, 2009-11-20 15:47, pirms 14 gadiem
Nav brīnums, ka viņš vēlas prom. Bet nu pats tik vainīgs. Talantīgs, bet taisa feilerus. Vācijas TOP komandā "Bayern", kas ir viena no spēcīgākajām Eiropā un arī pasaulē viņš kā vārtsargs ir par vāju. Vajag vārtsargu ar "vārdu", kas to spēj apliecināt arī laukumā. Tāds bija nule aizgājušais Enke (R.I.P.) un tādi ir jaunie vācu talanti - Noiers un Adlers. Arī tie paši Vīze un Veidenfellers ir labi, bet šaubos, ka viņi pievienotos Bayern. Jāmeklē kāds cits GK un jālaiž Renzingu prom, ja pats vēlas. Lai iet uz kādu Bundeslīgas vidusmēra komandu un tad kāpj pa karjeras kāpnēm uz augšu!

     [+] [-]

, 2009-11-20 16:20, pirms 14 gadiem
veiksmi. nomarinējās aiz Kāna, bet ko darīt. cik lielisku vārtsargu šādi arī izzuda, spēlējot aiz leģendām un slaveniem GK. tomēr otriem vārtsargiem ir grūti, jo nav pat spēļu prakse. trešie vismaz rezrvēs spēlē...
bet nu, domāju, ka Renzings būtu labs kādai vidusmēra Bundeslīgas komandai, un tad jau kāptu augšup.