Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Hamburgas pussargs, svinot vārtus, saplēš krusteniskās saites un izlaidīs septiņus mēnešus

Hamburgas pussargs, svinot vārtus, saplēš krusteniskās saites un izlaidīs septiņus mēnešus
Nikolajs Millers
Foto: imago/Oliver Ruhnke/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas futbola klubs "Hamburg" savā mājaslapā paziņoja, ka nepilnus 30 gadus vecajam pussargam Nikolajam Milleram krustenisko saišu plīsuma dēļ nāksies izlaist septiņus mēnešus.

"Hamburg" vakar jauno Bundeslīgas sezonu sāka ar uzvaru savā laukumā pār "Augsburg" (1:0), un vienīgos vārtus guva Millers, kuram sezona astotajā minūtē jau praktiski noslēdzās. Pēc Volesa piespēles no gaisa raidījis bumbu tuvajā stūrī, Millers centās eleganti atzīmēt vārtu guvumu, taču nenoturēja līdzsvaru, aizķērās aiz stūra karodziņa un piezemējās ar sāpju grimasi sejā. Millers vēl gan centās cīņu turpināt, tomēr 15. minūtē viņa vietā devās Ārons Hants.

"Padziļinātākās medicīniskajās pārbaudēs tika atklāts, ka pussargam ir priekšējās krusteniskās saites plīsums," teikts kluba mājaslapā. "Tādējādi Milleram tiek paredzēts septiņu mēnešu atlabšanas periods, un tuvāko dienu laikā viņam tiks veikta operācija." Mājaslapā tika citēts arī kluba sporta direktors Jenss Tods: "Šī diagnoze mums visiem ir liels šoks un milzīgs trieciens pašā sezonas sākumā, un, protams, Nikolajam tās ir ļoti skumjas ziņas. Vēlam viņam atlabšanu un palīdzēsim, kā vien spēsim."

Ja atlabšanas process neieilgs, Millera atgriešanās ierindā varētu notikt nākamā gada marta beigās. "Hamburg" Milleru pirms trim gadiem no "Mainz" nopirka par četrarpus miljoniem eiro, un pussargs Bundeslīgā Hamburgas kreklā aizvadījis 82 spēles un guvis 16 vārtus. Nākamo spēli "Hamburg" aizvadīs piektdien, kad viesosies Ķelnē, kuru pārstāv bijušais Hamburgas uzbrucējs Artjoms Rudņevs.

Izmantotie resursi:
https://www.hsv.de/news/meldungen/s...


, 2017-08-20 15:00, pirms 7 gadiem
Futbola dieviem beidzot apnika šitādas izrādīšanās pēc vārtu guvumiem...
, 2017-08-20 15:44, pirms 7 gadiem
Kā tā var
, 2017-08-20 16:46, pirms 7 gadiem
Nu, šitā te palēkties riskanti ir.. am fucī ir bijuši līdzīgi gadījumi, žēl čaļa, protams. Traumu nenovēlētu nevienam, pat mandzukicam, kurš mani kaitina.
, 2017-08-20 16:46, pirms 7 gadiem
Mressi nākamais ? 300 miljoni ?

El Manchester City quiere pagar la cláusula de...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-08-20 19:13, pirms 7 gadiem
idiņš,ko lai saka..
, 2017-08-21 12:40, pirms 7 gadiem
nelaimes putns, brrr ko tādu piedzīvot
Nabi Keitā. Foto: Picture Alliance/Scanpix

''Werder'' par atteikšanos doties uz spēli diskvalificē Keitā līdz sezonas beigām

LETA--DPA. Vācijas futbola bundeslīgas vienība Brēmenes "Werder" līdz sezonas beigām diskvalificēja pussargu Nabi Keitā, kurš atteicās doties kopā ar komandu uz maču.
Floriāns Vircs. Foto: Bayer 04 Leverkusen
11

Neticama sezona sagādā Leverkūzenes "Bayer" pirmo Bundeslīgas titulu vēsturē

Šovakar par Vācijas Bundeslīgas čempioni pirmo reizi vēsturē kronēta Leverkūzenes "Bayer", kas savā laukumā ar 5:0 sakāva Brēmenes "Werder" un kļuva nenoķerama tuvākajiem sekotājiem. Šavi Alonso vadītā komanda šosezon nav zaudējusi nevienā spēlē.
Tims Klaindīnsts. Foto: Reuters/Scanpix
2

"Bayern" no 2:0 zaudē jaunpienācējai, Opendā 2+2 Leipcigas panākumā

Vācijas Bundeslīgas vadībā nostiprinājušies Lēverkūzenes "Bayer" futbolisti, ar 1:0 uzvarot Berlīnē, toties otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja vicelīdere Minhenes "Bayern", sabrūkot Heidenheimā (2:3).