Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Kloze: "Šis būs mans gads"

Kloze: "Šis būs mans gads"
Trīs vadošie "Bayern" uzbrucēji - Miroslavs Kloze, Mario Gomezs un Ivica Oličs
Foto: APF/Scanpix

Vācijas futbola izlases spēlētājs Miroslavs Kloze nācis klajā ar paziņojumu, ka apņēmies atgūt vietu pamatsastāvā savā pārstāvētajā Bundeslīgas klubā Minhenes "Bayern".

Miroslavs Kloze Minhenes klubā pašlaik ir ieņēmis tikai trešā uzbrucēja lomu aiz Mario Gomezu un Ivicu Oliču, kuri ir gājuši sākuma sastāvā jau pēdējās piecās spēlēs. Taču Klozem ir paradums sasniegt savu labāko formu tieši tajā gadā, kad notiek Pasaules kausa izcīņa, un viņa gols piektdien pret "Hoffenheim" liek uzvedināt uz domām, ka tas atkal varētu atkārtoties.

Tā kā jau nākamais Pasaules kauss ir pie horizonta, tad 31 gadus vecais uzbrucējs apgalvo, ka šis būs viņa gads: "Kad esmu labākajā formā un nav neviena savainojuma, tad es vienmēr sāku spēli starta vienpadsmitniekā. Tā tas ir bijis vienmēr, gan "Bayern", gan izlases sastāvā. 2010. gadā man ir lieli plāni.

Kloze bija Vācijas labākais vārtu guvējs 2002. gadā Pasaules kausā, gūstot hat-trick pret Saūdu Arābiju grupu turnīrā un pēc tam pievienojot vēl divus vārtu guvumus, ieguva dalītu otro vietu labāko vārtu guvēju sarakstā ar Rivaldo. 2006. gadā Kloze saņēma zelta zābaku jeb rezultatīvākā futbolista balvu, Bundeslīgā gūstot 25 vārtus 26 spēlēs, kā arī šo pašu balvu ieguva Pasaules kausa izcīņā, kur pārspēja vārtsargu piecas reizes.

Robēna un Lāma incidents

Vakardien komandas treniņā sakāvās Arjēns Robēns un Filips Lāms. Viss sākās, kad Lāms no muguras izsita nīderlandietim bumbu, bet Arjēns uzskatīja, ka tas noticis ar pārkāpumu, un neļāva Lāmam piecelties, ar roku grūžot zemē. Tad klāt piesteidzās Tomass Millers un Ivica Oličs, pārtraucot strīdu.

Izmantotie resursi:
espnstar.com
fcbayern.t-home.de

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-01-20 16:39, pirms 14 gadiem
dažas jaukas kļūdiņas
"Pārsāpēja" piemēram.. (domāts "pārspēja" droši vien)
Nepatīk man rakstīt šādus komentārus, bet pa daudz to kļūdu.

     [+] [-]

, 2010-01-20 16:42, pirms 14 gadiem
Ir kas jauns? rakstīja: vieglāk jau izdzēst komentāru, nevis pateikt paldies
paldies...palaboju. ar to komentāru gan tā negribēju sorry
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-20 18:24, pirms 14 gadiem
Shis ir raksts, pie kura ir jaaklusee skalji un demonstratiivi