Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Vācijas Bundeslīgas spēles pirmoreiz tiesās sieviete

Rolands Eliņš

Vācijas Bundeslīgas spēles pirmoreiz tiesās sieviete
Bibiana Štainhausa
Foto: Bundesliga.com

Nākamajā Vācijas futbola Bundeslīgas sezonā tiesnešu sarakstā apstiprināta 38 gadus vecā Bibiana Štainhausa, kura līdz ar to kļūs par pirmo sievieti, kas tiesājusi Vācijas augstākās līgas spēles.

„Kad Lucs Mihaels Frolihs, Vācijas Tiesnešu asociācijas vadītājs, informēja mani par iekļaušanu nākamās sezonas tiesnešu sarakstā, paliku bez vārdiem,” Bundeslīgas mājaslapā citēta Bibiana Štainhausa. „Sajutu neticību, prieku, atvieglojumu un gandarījumu – tas bija kā emociju karuselis.”

Štainhausa, kuras pamatnodarbošanās ir Vācijas policijā, kopš 2011. gada ir tiesājusi otrās Bundeslīgas mačus. Tāpat viņai tikušas uzticētas vairākas starptautiskās spēles, ieskaitot Londonas olimpisko spēļu sieviešu futbola turnīru starp Japānu un ASV.

„Tas vienmēr bija mans sapnis kļūt par Bundeslīgas maču tiesnesi,” sacījusi Štainhausa. „No vienas puses, šī ir kā atzinība manam līdzšinējam darbam. Bet no otras puses – tas ir stimuls turpināt strādāt tikpat smagi.”

UEFA futbola līgu rangā Vācija jau vairākus gadus ieņem otro vietu, atpaliekot tikai no Spānijas.

Izmantotie resursi:
Bibiana Steinhaus to become the Bundesliga’s...

     [+] [-]

, 2017-05-19 20:40, pirms 7 gadiem
Šo vismaz spēlētāji un treneri nesauks par geju!

  -1 [+] [-]

, 2017-05-19 20:44, pirms 7 gadiem
wtf šitai tak dēlis ir

  +1 [+] [-]

, 2017-05-19 20:50, pirms 7 gadiem
comon88 rakstīja: wtf šitai tak dēlis ir
Nīmaiers jau savulaik pārbaudīja

https://www.youtube.com/watch?v=OHs...