Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

Renzings atbild Bekenbaueram

Renzings atbild Bekenbaueram
Mihaēls Renzings
Foto: AFP

Vācijas futbola čempiones Minhenes "Bayern" pamatvārtsargs Mihaēls Renzings intervijā "Bild" atbildējis uz leģendārā Franca Bekenbauera, kurš ir arī bavāriešu kluba prezidents, vārtsargam veltīto kritiku, nosaucot to par plānprātīgu.

Atgādinām, ka "Bayern" prezidents, leģendārais Francs Bekenbauers, pēc gada pēdējās spēles pret "Stuttgart" (2:2) veltīja asu kritiku minheniešu pamatvārtsargam Mihaēlam Renzingam, nosaucot viņa spēli par amatierisku un nemākulīgu [runa par mača pēdējām minūtēm, kurās "Bayern" izlaida uzvaru - aut.]. Pats Renzings nav palicis atbildi parādā, slavenā Bekenbauera kritiku nosaucot par plānprātīgu.

"Ziniet, situācija ir amizanta. Pret viņu [Bekenbaueru] man nav nekā personīga, bet viņa kritika ir plānprātīga! Stūra sitiena laikā man priekšā stāvēja trīs, četri cilvēki, es viņus tā vienkārši nevarēju novākt no ceļa. Turklāt pret mani tika pārkāpti noteikumi, ko tieši pēc ielaistajiem vārtiem apliecināja arī Jenss Lēmans, kurš man pat atvainojās. Tur bija sods un basta! Visa kritika ir nepamatota! It īpaši no to cilvēku puses, kas nekad nav stāvējuši vārtos, bet visu vienmēr vēlas zināt labāk," intervijā "Bild" pastāstīja Renzings.

"Katrs taču ir redzējis, ko pēdējā laikā esmu sasniedzis. Es esmu pirmais numurs "Bayern" un šo statusu pierādīšu ar darbiem! Pavisam noteikti savu spēles stilu nemainīšu! Protams, strādāšu ļoti smagi. Tomēr neko nemainīšu, vienkārši esmu ļoti aktīvs vārtsargs. Tāds, kas nepielīmējas vārtu līnijai. To arī prasa treneris. Labāk izskrienu ārā un tādējādi aizkavēji pāris momentu rašanos pie saviem vārtiem. Protams, risks kļūdīties arī pastāv."

Daudz mierīgāk Renzings komentējis sava priekšgājēja "Bayern" vārtos un cita leģendāra, nu jau karjeru beiguša futbolista - Olivera Kāna - izteiktos ieteikumus: "Kad viņš to saka, ir pavisam cita situācija. Olivers zina mani un vārtsarga spēli, viņam ir milzīga pieredze."

Izmantotie resursi:
bild.de


, 2008-12-18 21:39, pirms 15 gadiem
jā varbūt Rensings dažreiz nav stabils,bet šeit viņam piekrītu par visiem 100%,lai veicas šamajam,bet Bekenbauers un Rumenige ir īgni veči!!!
, 2008-12-18 21:47, pirms 15 gadiem
Tātad ņēmis vērā padomu no Kāna un kļuvis "brutāls" Pareizi vien ir, pamazām jāiekaro respect Piemēram, runājot par labākā vārtsarga godu Vācijā, Rensings teica: sliktāks par viņiem (Adleru un Noieru) jau neesmu ...
Slēpts komentārs: Rolands Rumba
, 2008-12-18 22:03, pirms 15 gadiem
Tur bija sods un basta!
, 2008-12-18 22:06, pirms 15 gadiem
Sķiet, ka vislielākā problēma ir tā, ka Rensingu visi salidzīna ar Kānu...
, 2008-12-18 22:08, pirms 15 gadiem
ohooo...fričiem iet karsti... bet jāpiekrīt vien ir Rensingam, ka visvairāk pamācīt patīk tiem, kuri paši nekad to nav darījuši...
, 2008-12-18 22:08, pirms 15 gadiem
Deportivo rakstīja: Sķiet, ka vislielākā problēma ir tā, ka Rensingu visi salidzīna ar Kānu...
Kāns ir leģenda, un šis ir tikai pirmais gads, kopš viņš beidzis karjeru. Neizbēgami, no sākuma Rensingā gribēja saskatīt nākamo Kānu, taču šobrīd es biežāl lasu, ka Rensingu vēlas salīdzināt ar Kasiljasu
, 2008-12-18 22:13, pirms 15 gadiem
Pilnigi pareizi
, 2008-12-18 22:17, pirms 15 gadiem
alexy rakstīja: Kāns ir leģenda, un šis ir tikai pirmais gads, kopš viņš beidzis karjeru. Neizbēgami, no sākuma Rensingā gribēja saskatīt nākamo Kānu, taču šobrīd es biežāl lasu, ka Rensingu vēlas salīdzināt ar Kasiljasu
Kādā ziņā ar Kasiljasu? Rensingam līdz Kasiljasam vēl tāls ceļš ejams.
, 2008-12-18 22:25, pirms 15 gadiem
Deportivo rakstīja: Kādā ziņā ar Kasiljasu? Rensingam līdz Kasiljasam vēl tāls ceļš ejams.
Protams! Nu tādā ziņā, ka abi augstā līmenī sākuši spēlēt salīdzinoši agrā vecumā, arī Kasiljass sākotnēji pieļāva kļūdas utt., un kādas klases spēlētājs viņš ir šobrīd. Retoriskais jautājums, ko uzdod saistībā ar Rensingu: kāpēc arī viņš nevarētu pilnveidoties pēc šī paša scenārija? Es būtu tikai par.
, 2008-12-18 22:30, pirms 15 gadiem
Epizodi neemsu redzeejis, bet atbilde pietiekami pamatota!
, 2008-12-18 22:45, pirms 15 gadiem
alexy rakstīja: Protams! Nu tādā ziņā, ka abi augstā līmenī sākuši spēlēt salīdzinoši agrā vecumā, arī Kasiljass sākotnēji pieļāva kļūdas utt., un kādas klases spēlētājs viņš ir šobrīd. Retoriskais jautājums, ko uzdod saistībā ar Rensingu: kāpēc arī viņš nevarētu pilnveidoties pēc šī paša scenārija? Es būtu tikai par.
`
Lieta tāda, kad madridieši Kasiljasu ielika pamatsastāvā, viņš nebūt nebija sliktāks par saviem priekšgājējiem, vienīgi pēcāk uz īsu brīdi viņam ielika Cezars. Arī tad, kad pirms 2002. gada PK satraumējās Kanisaress un Korejā&Japānā vārtos sanāca stāvēt Ikeram, pēc turnīra nevienam neradās šaubas par to, kam Spānijas izlases vārtu būrī jāstāv turpmāk.

Pirms pāris gadiem Rensingam bija laba perspektīva (Spēlēja Vācijas U-21 komandā, arī tajā draudzības mačā ar Latvijas nacionālo izlasi). Taču ''Bayern" viņu ir nedaudz nomarinējuši uz soliņa un lūk, rezultāts. Slikts viņš nav, tikai Kāns bija labāks. Un pieredzi var iegūt tikai spēlējot - tā kā neko darīt. Rensingam jāspēlē, jāspēlē un jāspēlē vai "Bayern" jāpērk jauns vārtsargs.
, 2008-12-18 22:52, pirms 15 gadiem
pilnīgi pareizi izteicās! lai gan Bekenbauers ir leģenda, Renzingam ir taisnība. biju skeptiski noskaņots pret viņu daudzu kļūdu dēļ, bet noskatīdamies spēli. pirmkārt, Renzings veica vairākus vienkārsi perfektus seivus. un otrkārt, tajā situācijā viņs izdarīja visu pareizi!! viņs pameta vārtus un aizsniedza bumbu! viņs to izsita, kā arī pienācās darīt tālāk no vārtiem! to, ka tur bija pretinieks bija jau aizsargu problēma nevis viņa. Renzings tajā situācijā izdarīja visu, kas vārtsargam bija jāizdara. un viņs būtu iespējams aizniedzis otru sitienu, bet ja jūs paskatīsities, tad debīlais Lēmans speciāli nogūlās, vienkārsi nagļakā gaidīja, kad Renzings nāks atpakaļ vārtos un nogūlās viņam prieksā, kādēļ Renzings nokrita. seit bija sods un sarkanā Lēmanam. Bekenbauers, lai gan ir pelnījis izteikties sava statusa dēļ, soreiz viņs aprāvās un viņam būtu jālūdz publiska atvainosanās Renzingam.
, 2008-12-18 23:47, pirms 15 gadiem
nekod rokā, kura tevi baro
Renzings nav Kāns, viņam tādas lietas var arī nepiedot
, 2008-12-18 23:49, pirms 15 gadiem
Renzingam vajadzēja patiekt kaut ko par Bekenbauera neizmantotajām iespējām karjeras laikā, un tad tas vecais krapāns aizvērs savu mutītiti, lai arī kā viņu cienu par viņa panākumiem futbolā
, 2008-12-19 00:58, pirms 15 gadiem
Ej tu nost! Čalim nu gan ir iekšā! Tā nolika veco "Ķeizaru"
Protams, ka Renzingam ir taisnība, bet Bekenbaueram būtu jāpadomā pirms kritizēt.
, 2008-12-19 01:01, pirms 15 gadiem
Deportivo rakstīja: Kādā ziņā ar Kasiljasu? Rensingam līdz Kasiljasam vēl tāls ceļš ejams.
Cerams, ka nē, jo Kāns bija leģenda un arī spēlēja kā jau leģendai pienākas, bet Kasiljass bieži izcēlies ar nepārdomātu rīcību un muļķīgām kļūdām aiz pārdrošības, ko gan kompensējis ar labu reakciju un meistarību "pendelēs". Tomēr izvēlētos Kānu. Lai Renzings cenšas līdzināties tieši viņam un Ollija elkam un trenerim Zepam Maieram
, 2008-12-19 02:09, pirms 15 gadiem
Pareiza atieksme
, 2008-12-19 11:02, pirms 15 gadiem
Daudz mierīgāk Renzings komentējis sava priekšgājēja "Bayern" vārtos un cita leģendāra, nu jau karjeru beiguša futbolista - Olivera Kāna - izteiktos ieteikumus: "Kad viņš to saka, ir pavisam cita situācija. Olivers zina mani un vārtsarga spēli, viņam ir milzīga pieredze."

Kur var redzēt Kāna izteikumus?
, 2008-12-19 13:19, pirms 15 gadiem
Pieļauju, ka Beckenbauer par futbolu kopumā un par Bayern ''ķēķi'' zin daudz vairāk, nekā mēs visi kopā. Bet te, redz, ''Resnais'' paspīd par kaut kādām ''neizmantotajām iespējām''!
, 2008-12-19 13:39, pirms 15 gadiem
johoho rakstīja: Pieļauju, ka Beckenbauer par futbolu kopumā un par Bayern ''ķēķi'' zin daudz vairāk, nekā mēs visi kopā. Bet te, redz, ''Resnais'' paspīd par kaut kādām ''neizmantotajām iespējām''!
tad Resnajam jācer, ka Bekenbauers nelasa esporta komentārus
, 2008-12-19 21:14, pirms 15 gadiem
Rensingu vajadzētu nevis kritizēt, bet gan atbalstīt. Tas ka Bekenbauers ir ļeģenda nenozīmē, ka viņam ir taisnība. Rensings pamatsastāvā spēlē 1. sezonu tāpēc gaidīt, ka viņš spēlēs Kāna līmenī ir vienkārši muļķīģi.
Pieredze nāk ar laiku, vēlu veiksmi.
, 2008-12-19 21:41, pirms 15 gadiem
Danila12345 rakstīja: Rensingu vajadzētu nevis kritizēt, bet gan atbalstīt. Tas ka Bekenbauers ir ļeģenda nenozīmē, ka viņam ir taisnība. Rensings pamatsastāvā spēlē 1. sezonu tāpēc gaidīt, ka viņš spēlēs Kāna līmenī ir vienkārši muļķīģi.
Pieredze nāk ar laiku, vēlu veiksmi.
Ja kas, tad Eurosport apskatā tieši Rensinga seivi daži bija izvēlēti kā nedēļas[vai hvz kāda laika] labākie
, 2008-12-19 23:28, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Ja kas, tad Eurosport apskatā tieši Rensinga seivi daži bija izvēlēti kā nedēļas[vai hvz kāda laika] labākie
Tas labi. Jebkurā gadījumā viņš ļoti cenšas un manā skatījumā tieši viņš var kļūt par nākamo Bayern "Titānu".
, 2008-12-19 23:35, pirms 15 gadiem
Danila12345 rakstīja: Tas labi. Jebkurā gadījumā viņš ļoti cenšas un manā skatījumā tieši viņš var kļūt par nākamo Bayern "Titānu".
Potenciāls ir, kļūdas arī, bet kautkur lasīju, ka Kāns pašā sākumā arī esot bijis krimināls kadrs, neesot nekas liecinājis par SUPERvārtusarga nākotni
, 2008-12-19 23:39, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Potenciāls ir, kļūdas arī, bet kautkur lasīju, ka Kāns pašā sākumā arī esot bijis krimināls kadrs, neesot nekas liecinājis par SUPERvārtusarga nākotni
Arī Casillasam bija tas pats un noteikti, ka vēl daudziem.
, 2008-12-23 20:01, pirms 15 gadiem
nu tak pareizi...bekenbauvers nav staaveejis kaste...lai pakonsulteejas ar Oliveru Nojvilu ..tas gan kaa uzbruceejs ir stavejis kastee (bayer04 treninjos sen atpakalj) aakstoties....
Vārtu guvējs Josips Stanišičs (vidū) pēc Leverkūzenes "Bayer" izglābšanās Dortmundē. Foto: Horst Mauelshagen/Pepphoto/Imago Images/Scanpix
1

Leverkūzene vēlreiz paglābjas pēdējās minūtēs un turpina iespaidīgo virkni

Vācijas Bundeslīgas jaunā čempione Leverkūzenes "Bayer" šosezon joprojām cīnās bez zaudējumiem, šodien teju pazaudējot sakrāto virkni, bet galotnē izglābjoties (1:1) pret Dortmundes "Borussia".
Džamals Musiala un Harijs Keins. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix

Keinam 33. vārti "Bayern" otrajā uzvarā pēc kārtas Bundeslīgā

Šodien Vācijas Bundeslīgas 30. kārtas ietvaros pārliecinošu uzvaru svinēja Minhenes ''Bayern'', kas ar 5:1 apspēlēja ''Union Berlin''. Spēlē 33. vārtus čempionātā iesita tā rezultatīvākais futbolists Harijs Keins.
Nabi Keitā. Foto: Picture Alliance/Scanpix

''Werder'' par atteikšanos doties uz spēli diskvalificē Keitā līdz sezonas beigām

LETA--DPA. Vācijas futbola bundeslīgas vienība Brēmenes "Werder" līdz sezonas beigām diskvalificēja pussargu Nabi Keitā, kurš atteicās doties kopā ar komandu uz maču.