Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Minhenes "Bayern" un "Barcelona" vienojas par Koutinju īri

Minhenes "Bayern" un "Barcelona" vienojas par Koutinju īri
Filipi Koutinju. Foto: Reuters/Scanpix

Vācijas un Spānijas futbola klubu Minhenes "Bayern" un "Barcelona" vadītāji vēlā piektdienas vakarā apstiprināja, ka ir panākta principiāla vienošanās par 27 gadus vecā Brazīlijas izlases uzbrūkošā pussarga Filipi Koutinju īri. Vēl gan atlicis saskaņot pēdējās detaļas, iziet medicīniskās pārbaudes un parakstīt līgumu.

"Varu apstiprināt, ka kopā ar [sporta direktoru] Hasanu [Salihamidžiču] iepriekšējā trešdienā bijām Barselonā un panācām vienošanos ar "Barcelona" un spēlētāju. Koutinju līdzi sekojām jau kādu laiku. Vārdam nav nozīmes, tikai kvalitātei," sacīja "Bayern" izpilddirektors Kārls Haincs Rummenige. "Manuprāt, ne tikai "Bayern", bet arī visa Bundeslīga un visa Vācija var būt priecīga par tik liela spēlētāja pievienošanos mūsu līgai," piebalsoja bavāriešu galvenais treneris Niko Kovāčs.

Klubi ir vienojušies par viena gada īri ar izpirkuma tiesībām. Kā vēsta Mundo Deportivo, īres cena esot ap 15-20 miljoniem eiro, bet īres līgumā iekļautā izpirkuma summa – 120 miljoni eiro. "Barcelona" brazīlieti 2018. gada ziemā no "Liverpool" iegādājās par 145 miljoniem eiro. Debijas pusgadā Koutinju Spānijas čempionātā 18 spēlēs spīdēja ar astoņiem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm, taču iepriekšējā sezonā, sācis 22 no 34 spēlēm, atzīmējās tikai ar pieciem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Pussarga izīrēšana varētu nozīmēt "Barcelona" izstāšanos no cīņas par Neimāru, jo Koutinju tika uzskatīts par vienu no iespējamā maiņas darījuma stūrakmeņiem.

Minhenes "Bayern" apstiprināja arī vienošanās panākšanu par Francijas U20 izlases centra pussarga Mikaela Kvizansa iegādi. Menhengladbahas "Borussia", kas pirms diviem gadiem francūzi par 250 tūkstošiem nopirka no "Nancy" akadēmijas, iekasēs ap desmit miljoniem eiro. Debijas sezonā Bundeslīgā Kvizāns sāka deviņas no divdesmit četrām spēlēm, bet iepriekšējā sezonā sāka tikai vienu no vienpadsmit spēlēm. Kvizansa iegāde vēl vairāk varētu mazināt portugāļa Renatu Sanšeša lomu komandā, kurš pēc atklāšanas spēles pret Berlīnes "Hertha" (2:2) kārtējo reizi paziņoja, ka vēlas pamest klubu.

Izmantotie resursi:
https://fcbayern.com/en/news/2019/0...
https://fcbayern.com/en/news/2019/0...
https://www.mundodeportivo.com/futb...


, 2019-08-17 10:49, pirms 5 gadiem
Vienas sezonas variants, Bayern jau nepirks viņu par 125 miljoniem

Bayern jau baigi arī sāk spiest uz franču spēlētājiem.

Iespējams vēl Mandzukičš atgriezīsies Bayern
, 2019-08-17 11:01, pirms 5 gadiem
Labs pick, neticās, ka nākamsezon pirks, bet ja džeks baigi labi iejutas, kas zin. Bet cik zināms, Bayern vēl taisās kaut ko iegādāties transfer tirgū. Cerams, ka gatavojas Sanē iegādei. Sanē esot bijis pie ceļa speciālista, kurš taisīja operācijas Tolisso un Hernandezam.
, 2019-08-17 11:03, pirms 5 gadiem
Ontužānam tagad būs 5x vairāk jātrenējas un 10x vairāk jāprogresē
, 2019-08-17 11:49, pirms 5 gadiem
Brazīlijas futbola izlase.
, 2019-08-17 15:25, pirms 5 gadiem
Speciaalists rakstīja: Ontužānam tagad būs 5x vairāk jātrenējas un 10x vairāk jāprogresē
labākais variants ir doties īrē, kādu laiku atpakaļ runāja, kad uz pašu Hoffenheim varētu doties
, 2019-08-17 15:27, pirms 5 gadiem
Matlss rakstīja: Labs pick, neticās, ka nākamsezon pirks, bet ja džeks baigi labi iejutas, kas zin. Bet cik zināms, Bayern vēl taisās kaut ko iegādāties transfer tirgū. Cerams, ka gatavojas Sanē iegādei. Sanē esot bijis pie ceļa speciālista, kurš taisīja operācijas Tolisso un Hernandezam.
Tagad jau Sanē sāga norimusies, vai nu Janvārī ņems, vai atkal nākamajā vasarā un par daudz pazeminātu cenu.

Sanē brāli Sidi no Schalke04 esot gan izrādījuši interesi, ja paņems viņu lielu iespēja tad, kad arī vecāko paņems
, 2019-08-17 15:36, pirms 5 gadiem
Velaizvien nesaprotu priškam Bavārijai viņu. Viņiem jau tā ir elitāri snaiperi . Vienīgi tas nozīmē ka NEymars atgriežās Barcā
Nabi Keitā. Foto: Picture Alliance/Scanpix

''Werder'' par atteikšanos doties uz spēli diskvalificē Keitā līdz sezonas beigām

LETA--DPA. Vācijas futbola bundeslīgas vienība Brēmenes "Werder" līdz sezonas beigām diskvalificēja pussargu Nabi Keitā, kurš atteicās doties kopā ar komandu uz maču.
Floriāns Vircs. Foto: Bayer 04 Leverkusen
11

Neticama sezona sagādā Leverkūzenes "Bayer" pirmo Bundeslīgas titulu vēsturē

Šovakar par Vācijas Bundeslīgas čempioni pirmo reizi vēsturē kronēta Leverkūzenes "Bayer", kas savā laukumā ar 5:0 sakāva Brēmenes "Werder" un kļuva nenoķerama tuvākajiem sekotājiem. Šavi Alonso vadītā komanda šosezon nav zaudējusi nevienā spēlē.
Tims Klaindīnsts. Foto: Reuters/Scanpix
2

"Bayern" no 2:0 zaudē jaunpienācējai, Opendā 2+2 Leipcigas panākumā

Vācijas Bundeslīgas vadībā nostiprinājušies Lēverkūzenes "Bayer" futbolisti, ar 1:0 uzvarot Berlīnē, toties otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja vicelīdere Minhenes "Bayern", sabrūkot Heidenheimā (2:3).