Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Autors: Gundars Zaburdajevs

Vidals tuvu pāriešanai uz Turīnas "Juventus"

Vidals tuvu pāriešanai uz Turīnas "Juventus"
Arturo Vidals (pa kreisi) cīņā ar Bastianu Šveinsteigeru
Foto: AP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas kluba Leverkūzenes "Bayer" pussarga Arturo Vidala jaunā darbavieta, visticamāk, būs Turīnas "Juventus" - vēl jāsagaida oficiāls paziņojums, kas izbeigs vairākus mēnešus ilgušās runas par čīliešu pussarga turpmāko likteni. Toties Minhenes "Bayern" sistēmas produkts Emre Kans paziņojis, ka izlēmis arī turpmāk pārstāvēt Vāciju.

Vidals pārcelsies uz "Juventus"

Šķiet, beidzot zināma turpmākā čīliešu pussarga Arturo Vidala (24) darbavieta – Leverkūzenes "Bayer" futbolists visticamāk turpmāk pārstāvēs A Sērijas klubu Turīnas "Juventus". Šobrīd gan Vidals ir kopā ar Čīles izlasi, kas šonakt, 01:15 pēc Latvijas laika aizvadīs "Copa America" 1/4 fināla spēli ar Venecuelu, tāpēc oficiāli darījums tiks pabeigts pēc turnīra beigām.

Lai arī Vidals ir viens no "Bayer" līderiem, kluba interesēs ir pussargu labāk pārdot tagad, nekā riskēt ar iespējamo futbolistu pāriešanu uz Minhenes "Bayern" pēc gada. Jau iepriekš Leverkūzene ir paziņojusi, ka "Bayern" Vidalu noteikti nepārdos. Vēl kā čīlieša iespējamie galamērķi tika minēti citi A Sērijas klubi "Napoli", "Inter" un "AC Milan".

Jaunais talants Kans izvēlas pārstāvēt Vāciju

Minhenes "Bayern" sistēmas talants, turku izcelsmes futbolists Emre Kans (17) paziņojis, ka nākotnē centīsies iekļūt Vācijas pieaugušo izlases sastāvā. Lai arī iepriekš bija parādījušās baumas, ka Kans varētu turpmāk pārstāvēt Turcijas valstsvienību, viņš pats ir paziņojis, ka jūtas laimīgs, spēlējot Vācijas izlasē. Pussargs nesen palīdzēja Vācijas izlasei iegūt trešo vietu Meksikā notikušajā Pasaules kausā U-17 vecuma grupā. Jāpiebilst, ka šajā komandā spēlēja vēl vairāki turku izcelsmes futbolisti, kuri savukārt jau esot piekrituši turpmāk pārstāvēt Turciju.

Bredlijs varētu pamest Menhengladbahu

Uz A Sēriju varētu pārcelties arī Menhengladbahas "Borussia" futbolists Maikls Bredlijs (23). Pagājušās sezonas otro pusi ASV izlases pussargs pavadīja Premjerlīgā, "Aston Villa" sastāvā, tomēr Birmingemas klubs negrasās iegūt pilnas tiesības uz spēlētāju. Kā reālākie varianti tiek minēti "Genoa" un "Bologna". Savukārt sastāvu papildinājusi "Stuttgart", kas par nezināmu summu iegādājusies "PSV Eindhoven" aizsargu Fransisko Rodrigesu, zināmu arī kā Maza. 29 gadus vecais spēlētājs parakstījis līgumu uz trim gadiem.

Izmantotie resursi:
Goal.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-07-17 22:38, pirms 13 gadiem
Pussargs nesen palīdzēja Vācijas izlasei iegūt trešo vietu Austrālijā notikušajā Pasaules kausā U-17 vecuma grupā.

MEKSIKĀ notika šīs sacensības
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-07-18 00:05, pirms 13 gadiem
Juvei noteikti noderīgs spēlētājs,tikai tā īsti nesaprotu pēc kāda modeļa Juvē to kommandu veido,spēlētājus pērk,kaut ko organizē, bet kādu galaproduktu taisa Konte nepielec
, 2011-07-18 01:20, pirms 13 gadiem
pavelsp rakstīja: Hosem būs ko teikt...
Daudz ko teikt nav. Teikšu īsi. Ja Arturo pārcelsies uz "Juventus", būšu laimīgākais cilvēks zemes virsū. Vienkārši dievinu šo čīliešu superzvaigzni! Regulāri sekoju līdzi Bundeslīgai, tāpēc izveidojies labs priekšstats par šo universālo spēlētāju. Būtu divi zaķi ar vienu šāvienu, respektīvi, arī "Bayern" būtu vieglāk spēlēt pret Leverkūzeni
, 2011-07-18 01:36, pirms 13 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Daudz ko teikt nav. Teikšu īsi. Ja Arturo pārcelsies uz "Juventus", būšu laimīgākais cilvēks zemes virsū. Vienkārši dievinu šo čīliešu superzvaigzni! Regulāri sekoju līdzi Bundeslīgai, tāpēc izveidojies labs priekšstats par šo universālo spēlētāju. Būtu divi zaķi ar vienu šāvienu, respektīvi, arī "Bayern" būtu vieglāk spēlēt pret Leverkūzeni
un ni vārda par Juvi???????????????????
, 2011-07-18 01:41, pirms 13 gadiem
NilsK rakstīja: un ni vārda par Juvi???????????????????
Ko gan es varētu pateikt par komandu, kura vēl nav pilnībā nokomplektēta jaunajai sezonai? Ceru, ka Amauri un Melu tiešām tiks pārdoti. Tas nāktu par labu komandai. Pagaidām man nav ne jausmas, kā izskatīsies jaunā "Juve", tāpēc pagaidīšu, kamēr beigsies transfēru karuselis.
, 2011-07-18 06:05, pirms 13 gadiem
NilsK rakstīja: Juvei noteikti noderīgs spēlētājs,tikai tā īsti nesaprotu pēc kāda modeļa Juvē to kommandu veido,spēlētājus pērk,kaut ko organizē, bet kādu galaproduktu taisa Konte nepielec
4-2-4 taisoties spēlēt
, 2011-07-18 10:54, pirms 13 gadiem
Ļoti labi. Žēl, ka mans mīlulis Momo var jau mierīgi sākt kravāt koferus. Un pie šāda razklada arī Klaudio no neapšaubāma līdera kļūst vairs tikai par rotācijas spēlētāju. Arturo perfekti iederās taktiskajā zīmējumā. Antonio labi komunicē ar kluba vadību.
, 2011-07-18 12:46, pirms 13 gadiem
march_2k rakstīja: 4-2-4 taisoties spēlēt
Tā jau it kā teica, tomēr kaut kā neticas, ka tieši ar šādu formāciju tiks spēlēts. Izklausās diezgan riskants pasākums, kaut vai atceroties pērnās sezonas problēmas "Juventus" aizsardzību.
, 2011-07-18 19:33, pirms 13 gadiem
Būtu gribējies redzēt Vidalu Bayern sastāvā, bet nu laikam jau loģiski Leverkūzene rīkojas. Tiešajiem konkurentiem savu līderi pārdot nav diez ko prātīgi. Juventus šis būtu ļoti labs papildinājums. Jau Pepe un Kvaljarella man likās tīri tā neko, taču Vidāls jau ir daudz skaļāks vārds. Šķiet, ka vecā senjora nākamajai sezonai būs nokomplektējusi tīri labu sastāvu. Protams, ja vēl nesekos kādu spēlētāju iegādes vai pārdošanas. Komandā, manuprāt, ir arī daži liekie.
Vārtu guvējs Josips Stanišičs (vidū) pēc Leverkūzenes "Bayer" izglābšanās Dortmundē. Foto: Horst Mauelshagen/Pepphoto/Imago Images/Scanpix
1

Leverkūzene vēlreiz paglābjas pēdējās minūtēs un turpina iespaidīgo virkni

Vācijas Bundeslīgas jaunā čempione Leverkūzenes "Bayer" šosezon joprojām cīnās bez zaudējumiem, šodien teju pazaudējot sakrāto virkni, bet galotnē izglābjoties (1:1) pret Dortmundes "Borussia".
Džamals Musiala un Harijs Keins. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix

Keinam 33. vārti "Bayern" otrajā uzvarā pēc kārtas Bundeslīgā

Šodien Vācijas Bundeslīgas 30. kārtas ietvaros pārliecinošu uzvaru svinēja Minhenes ''Bayern'', kas ar 5:1 apspēlēja ''Union Berlin''. Spēlē 33. vārtus čempionātā iesita tā rezultatīvākais futbolists Harijs Keins.
Nabi Keitā. Foto: Picture Alliance/Scanpix

''Werder'' par atteikšanos doties uz spēli diskvalificē Keitā līdz sezonas beigām

LETA--DPA. Vācijas futbola bundeslīgas vienība Brēmenes "Werder" līdz sezonas beigām diskvalificēja pussargu Nabi Keitā, kurš atteicās doties kopā ar komandu uz maču.