Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Bayern" futbolistam Komanam būs jāatvainojas "Audi" strādniekiem par nepareizā auto izmantošanu

Agris Suveizda

"Bayern" futbolistam Komanam būs jāatvainojas "Audi" strādniekiem par nepareizā auto izmantošanu
Kingslē Komans. Foto: imago images/ActionPictures/Scanpix

Vācijas futbola kluba Minhenes "Bayern" franču spēlētājam Kingslē Komanam būs jāatvainojas "Audi" rūpnīcas strādniekiem par to, ka uz treniņu nav devies ar "Audi" markas automašīnu, vēstī laikraksts Bild. Viņš gan ir izmucis no naudas soda.

"Audi" ir viens no Minhenes "Bayern" līdzīpašniekiem, un spēlētājiem uz treniņu ir jāierodas ar kluba izsniegtajiem "Audi" automobiļiem, taču francūzis esot atbraucis ar savu "McLaren" markas mašīnu. Par šā noteikuma pārkāpšanu nesen tika ieviesta 50 tūkstošus eiro liela soda nauda.

No soda naudas malējais uzbrucējs gan ir izvairījies. "Vēlos atvainoties klubam un "Audi" par nebraukšanu uz treniņu ar tās mašīnu. Manam "Audi" ir bojāts viens no spoguļiem. Lai nu kā, tā bija kļūda, un es to apzinos," 23 gadus vecais Komans sacīja Bild. "Lai labotu savu kļūdu, iespējami drīz apmeklēšu "Audi" rūpnīcu Ingolštatē, parakstīšu autogrāfus un pasniegšu dāvanas."

PSG audzēknis Komans jau piekto sezonu aizvada Bavārijas klubā, kas viņu par 21 miljonu eiro izpirka no Turīnas "Juventus". Savainojumu dēļ nevienā Bundeslīgas sezonā viņš nav aizvadījis vairāk par 23 mačiem, bet šosezon Komans 15 spēlēs ir guvis divus vārtus un izdarījis vienu rezultatīvu piespēli. "Euro 2020" atlasē Komans izlases rindās aizvadīja sešus mačus un guva trīs vārtus. Savainojuma dēļ viņam gāja secen 2018. gada Pasaules kauss, kurā Francija triumfēja.

Vācija ir viena no retajām valstīm, kurā valdība ir atļāvusi futbolistiem atsākt treniņus. Drīzumā Bundeslīgas klubi varēs nedaudz palielināt treniņgrupu izmērus, un līgas mērķis joprojām ir sezonu atsākt 9. maijā.

Izmantotie resursi:
https://global.espn.com/football/ba...
https://www.bild.de/bild-plus/sport...

     [+] [-]

, 2020-04-17 19:33, pirms 4 gadiem
Par sodu lai uz mēnesi izsniedz A3 :cool:

     [+] [-]

, 2020-04-17 20:16, pirms 4 gadiem
M8archa rakstīja: Par sodu lai uz mēnesi izsniedz A3 :cool:
Labāk Audi-80.

     [+] [-]

, 2020-04-17 21:44, pirms 4 gadiem
Dāvis_P rakstīja: Labāk Audi-80.
Nez kādam klubam nav ar Dacia šitāds līgums?