Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"West Ham" un Frankfurte beidzot vienojas: 50 miljoni par franču uzbrucēju Alēru

"West Ham" un Frankfurte beidzot vienojas: 50 miljoni par franču uzbrucēju Alēru
Sebastjēns Alērs. Foto: imago-images.de/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas futbola klubs Frankfurtes "Eintracht" savā mājaslapā oficiāli paziņojis par atļauju Sebastjēnam Alēram doties uz medicīniskajām pārbaudēm Anglijas klubā "West Ham".

"Frankfurtes "Eintracht" un "West Ham" vakar panāca vienošanos par Sebastjēna Alēra transfēru. Tā rezultātā 25 gadus vecajam francūzim ir dota kluba atļauja Londonā iziet ierastās medicīniskās pārbaudes. Ja to rezultāts būs pozitīvs, tad Alērs pievienosies Anglijas Premjerlīgas klubam "West Ham"," sacīts vācu kluba mājaslapā. Iepriekš Frankfurtes "Eintracht" noraidīja "West Ham" piedāvājumu 40 miljonu vērtībā, bet nu "Sky Sports" ziņo, ka vienošanās ir panākta par 50 miljoniem eiro. Alēram līgums ar Frankfurtes "Eintracht" ir spēkā līdz 2021. gadam.

Karjeru Alērs sāka "Auxerre", nemaz nedebitējot Francijas augstākajā līgā un otrajā līgā sākot 31 no 50 spēlēm un gūstot vien sešus vārtus. 2015. gadā Nīderlandes "Utrecht" pēc īres beigām izpirka francūzi par 750 tūkstošiem eiro, bet, Nīderlandes augstākajā līgā 90 spēlēs guvis 45 vārtus, 2017. gadā Alērs par septiņiem miljoniem pārcēlās uz Frankfurti. Francijas izlasē Alērs nav spēlējis.

Debijas sezonā Bundeslīgā Alērs 31 spēlē guva deviņus vārtus, bet iepriekšējā sezonā viņš 29 mačos izcēlās ar 15 gūtiem vārtiem. Eiropas līgā Alērs desmit spēlēs izdarīja piecus precīzus sitienus. Rezultatīvākais spēlētājs komandā bija serbu uzlecošā zvaigzne Luka Jovičs, kurš Bundeslīgā guva 17 vārtus un par 60 miljoniem eiro tika pārdots Madrides "Real". Frankfurtes klubs Bundeslīgā ieņēma septīto vietu, bet "West Ham" Premjerlīgā finišēja desmitajā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
https://www.eintracht.de/news/artik...


, 2019-07-16 13:02, pirms 5 gadiem
"Frankfurtes "Eintracht"

Pilsētas nosaukumu neliek pēdiņās! Tu taču netaisies kopēt Noviku? Izlabo
, 2019-07-16 13:03, pirms 5 gadiem
Pēc šīs cenas šķiet ka Joviču atdeva pa sviestmaizi
, 2019-07-16 13:33, pirms 5 gadiem
Kādu laiku neesmu sekojis futbolam līdzi, bet tas liekas neticami, ka west ham tērē tādas naudas. Es atceros, ka agrāk tikai 4 anglijas klubi varēja to atļauties, tagad izskatās, ka puse EPL šādi var tērēties
, 2019-07-16 13:34, pirms 5 gadiem
Jovic tocna sanak ,ka pa velti atdots nu 30ljimas max max ko vareja dot
, 2019-07-16 14:25, pirms 5 gadiem
Visi transfēri ir iedalāmi 2 dālās-pirms Neimāra transfēra uz PSG un pēc.
, 2019-07-16 15:56, pirms 5 gadiem
MartinsS rakstīja: Kādu laiku neesmu sekojis futbolam līdzi, bet tas liekas neticami, ka west ham tērē tādas naudas. Es atceros, ka agrāk tikai 4 anglijas klubi varēja to atļauties, tagad izskatās, ka puse EPL šādi var tērēties
Nevis puse, bet visi EPL klubi var atļauties šādi tērēties.
Te labs raksts par TV naudas sadali: https://www.sportsjournal.ae/premie...
Neviens EPL klubs nedabūja mazāk kā 111 miljonus EUR par TV tiesībām vien.
Neminu tos 3 klubus, kas izkrita no EPL, jo, lai gan tie arī dabūja virs 100 m EUR, tiem vēl plusā milzīga kompensācija par izikrišanu.
Foto: AFP/Scanpix
6

Amerikāņu Nike pārtrauks vācu adidas vairāk nekā 75 gadu ēru Vācijas izlasēs

Vācijas Futbola savienība vakar pavēstīja, ka no 2027. līdz 2034. gadam par Vācijas izlašu ekipējuma ražošanu rūpēsies ASV uzņēmums Nike, tādējādi pārtraucot Vācijas milža adidas nepilnas astoņas desmitgades ilgo valdīšanu.
Leverkūzenes "Bayer" uzbrucēja Adama Hložeka vārtu guvuma mirklis. Foto: Sportfoto Rudel/Imago Images/Scanpix

Čehi tuvina Leverkūzeni pirmjam Bundeslīgas titulam, Dortmunde atspēlējas

Vācijas Bundeslīgas 26. kārtas izspēle noslēdzās ar vadošās komandas Leverkūzenes "Bayer" un Dortmundes "Borussia" rezultatīviem panākumiem.
Džamals Musiala un Harijs Keins. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix

Musialam 2+1, Keinam rezultatīvākā sezona karjerā, "Bayern" atspēlējas pret pastarīti

Vācijas Bundeslīgas titulcīņā kaut nelielu intrigu turpina uzturēt Minhenes "Bayern", kas izbraukumā negaidīti nokļuva iedzinējas lomā, tomēr ar 5:2 sakāva pēdējā vietā esošo "Darmstadt", kas nav uzvarējusi jau 19 spēlēs pēc kārtas.