Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Mediji: "Bayern" tuvu līgumam ar "Juventus" pussargu Vidalu

Mediji: "Bayern" tuvu līgumam ar "Juventus" pussargu Vidalu
Arturo Vidals
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas bundeslīgas čempionvienība Minhenes "Bayern" gatavojas noslēgt līgumu ar Turīnas "Juventus" čīliešu pussargu Arturo Vidalu, par kuru UEFA Čempionu līgas finālistam izteikts piedāvājums 40 miljonu eiro vērtībā.

Vidala aģents Fernando Felicevičs pašlaik uzturas Minhenē, lai nokārtotu līguma beigu detaļas. Sākumā "Juventus" par čīliešu pussargu prasīja 45 miljonus eiro, uz ko "Bayern" atbildēja ar 30 miljonu eiro piedāvājumu. Šobrīd izskatās, ka klubiem ir izdevies vienoties par kompromisu - pārejas summa būs 37 miljoni eiro, bet vēl trīs miljonus eiro "Juventus" varēs saņemt kā bonusus.

Vidals šovasar ar Čīles valstsvienību triumfēja "Copa America" turnīrā un pašlaik ir viens no vairāk pieminētajiem spēlētājiem Eiropā. Viņš bija būtisks faktors arī "Juventus" iekļūšanai Čempionu līgas finālā un triumfam Itālijas A sērijas čempionātā. Vidals pievienojās "Juventus" komandai 2011. gadā, kad pārnāca no Leverkūzenes "Bayer".

"Juventus" kā Vidala iespējamos aizstājējus izskata vairākas kandidatūras, ieskaitot Juliānu Draksleru no "Schalke 04", Huanu Kvadrado no "Chelsea" un Aleksu Sandru no FC "Porto". Šajā vasarā "Juventus" jau ir veikuši nopietnus ieguldījumus sastāva pastiprināšanai, parakstot līgumus ar Paulo Dibalu, Sami Kediru un Mario Mandžukiču.

Minhenes klubs pašlaik veic sastāva atjaunošanu pēc divām sezonām Pepa Gvardiolas vadībā, kurās komanda pārliecinoši triumfējusi bundeslīgā, bet tai nav izdevies iekļūt Čempionu līgas finālā. No Doņeckas "Shakhatar" ir pievienojies uzbrūkošais pussargs Duglass Košta, bet Bastiāns Švainštaigers ir pārcēlies uz "Manchester United". Tāpat joprojām ir šaubas par pussarga Franka Riberī fizisko formu. Francūzis nav iekļauts komandas sastāvā tūrei uz Ķīnu un pagaidām nav zināms, kad viņš varēs atgriezties ierindā.

Izmantotie resursi:
theguardian.com


, 2015-07-16 14:33, pirms 9 gadiem
Tas butu izcils pastiprinajums Bayern
, 2015-07-16 14:35, pirms 9 gadiem
Tiek plānots arī Gotze transfērs uz Juve
, 2015-07-16 14:41, pirms 9 gadiem
zigmārs112 rakstīja: Tiek plānots arī Gotze transfērs uz Juve
Tas būtu stulbi atdot jaunu un pie tam vēl vācieti pret nedaudz vecāku midu, visticamāk tāpat pāries, taču es drīzāk uzskatu ka tagad ieguvēja būs komanda kas iegūs Draksleru, uzbrukumā noteikti labāks un balsta pussargi Bayern jau manuprāt diezgan
, 2015-07-16 16:07, pirms 9 gadiem
Laimigu taciņu. Seviski par 40 mio. Kaplis jau dikts, bet disciplina klibo un atbildigos brizhos biezhi pardeg.
, 2015-07-16 16:11, pirms 9 gadiem
Juve pa vasaru diezko paplucināta (Tevess, Pirlo, tagad Vidāls). Tiesa vietā arī ir labi pirkumi. Tomēr kopumā, manuprāt, tas būs solis uz leju. Interesanti dzirdēt Juves fanu domas.
, 2015-07-16 16:18, pirms 9 gadiem
Juves sastaavu vareetu papildinat Oskars, ja Chelsea iegaadaasies Vitselu.
, 2015-07-16 16:51, pirms 9 gadiem
Dalabi 19 rakstīja: Tas būtu stulbi atdot jaunu un pie tam vēl vācieti pret nedaudz vecāku midu, visticamāk tāpat pāries, taču es drīzāk uzskatu ka tagad ieguvēja būs komanda kas iegūs Draksleru, uzbrukumā noteikti labāks un balsta pussargi Bayern jau manuprāt diezgan
Bavaarija shajaa dariijumaa daudz nezaudee vai ir pat ieguveeji. Gece savu milziigo potenciaalu Minhenee taa iisti pat nesaaka raadiit. Trauma arii patrauceeja, bet taada ir dziive. Gvardiola vinju visur kur ir meegjinaajis (varbuut tas arii ietekmee stabilitaati), bet taa iisti Dortmundee sasniegtos augstumus nav atkaartojis (un nav speeleejis savaa optimaalajaa poziicijaa zem uzbruceeja).
Savukaart Vidals ir viens no labaakajiem all round pussargiem pasaulee, un shkiet tieshi Bastiana motora truukums vinjus daljeeji spiezh uz shaadu soli tb Vidala iegaadi.
, 2015-07-16 18:58, pirms 9 gadiem
Smejies? Juve ieguvēji, labs papildinājums uzbrukumā un vidējā līnijā. Pogba mož paliks ar8
Nabi Keitā. Foto: Picture Alliance/Scanpix

''Werder'' par atteikšanos doties uz spēli diskvalificē Keitā līdz sezonas beigām

LETA--DPA. Vācijas futbola bundeslīgas vienība Brēmenes "Werder" līdz sezonas beigām diskvalificēja pussargu Nabi Keitā, kurš atteicās doties kopā ar komandu uz maču.
Floriāns Vircs. Foto: Bayer 04 Leverkusen
11

Neticama sezona sagādā Leverkūzenes "Bayer" pirmo Bundeslīgas titulu vēsturē

Šovakar par Vācijas Bundeslīgas čempioni pirmo reizi vēsturē kronēta Leverkūzenes "Bayer", kas savā laukumā ar 5:0 sakāva Brēmenes "Werder" un kļuva nenoķerama tuvākajiem sekotājiem. Šavi Alonso vadītā komanda šosezon nav zaudējusi nevienā spēlē.
Tims Klaindīnsts. Foto: Reuters/Scanpix
2

"Bayern" no 2:0 zaudē jaunpienācējai, Opendā 2+2 Leipcigas panākumā

Vācijas Bundeslīgas vadībā nostiprinājušies Lēverkūzenes "Bayer" futbolisti, ar 1:0 uzvarot Berlīnē, toties otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja vicelīdere Minhenes "Bayern", sabrūkot Heidenheimā (2:3).