Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Borussia" boss: "Nevaram atļauties nopirkt jaunus spēlētājus"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Borussia" boss: "Nevaram atļauties nopirkt jaunus spēlētājus"
Džeidons Sančo. Foto: AP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas vicečempiones Dortmundes "Borussia" vadītājs Hanss Joahims Vacke norādījis, ka vienība šovasar nevar iegādāties jaunus spēlētājus. Tāpat viņš negrasās atkāpties no sākotnējā plāna - paturēt Džeidonu Sančo komandā arī uz nākamo sezonu.

Sagaidāms, ka pirmdien Dortmundes "Borussia" paziņos par sezonas noslēgšanu ar 40 miljoniem eiro zaudējumu, un kluba boss Hanss Joahims Vacke izteicies, ka šovasar jaunu futbolistu iegādi faniem nevajag gaidīt. "Mums vienkārši nav naudas, lai samaksātu par kādu transfēru," pauda Vacke.

"Ja katra spēle bez skatītājiem nozīmē garām palaistus četrus miljonus, un mums ir tieši tā, tad nav jābūt ģēnijam, lai sarēķinātu, kādā virzienā dodamies. Šobrīd nevaram atļauties spert lielus soļus," norādīja "Borussia" vadītājs. Dortmunde aizvadīto sezonu noslēdza Bundeslīgas otrajā vietā, no Minhenes "Bayern" atpaliekot 13 punktus.

Šovasar daudz runāts par angļa Džeidona Sančo iespējamo atgriešanos dzimtenē - interesi par viņu izrādīja "Manchester United". Kā termiņš tika nosprausts 10. augusts, bet "United" nepiedāvāja prasītos 120 miljonus. Sančo bija "Borussia" labākais vārtu guvējs un labākais asistētājs.

"Sančo palikšana "Borussia" - tas ir iekalts akmenī. Negrasāmies apspriest nekādas detaļas vai risinājumus. Mihaels Corks [sporta direktors], gluži tāpat kā es, nāk no Vestfālenes. Ja kāds no mums pasaka, ka lēmums ir galējs, tad tā arī ir. Šeit nav vietas diskusijām vai interpretācijām," teica Vacke.

Iepriekš bijuši gadījumi, kad "Borussia" atsakās pārdot savus futbolistus, konkrēti Usmanu Dembelē un Pjēru Emeriku Obamejangu, tomēr viņu neierašanās uz treniņiem un cita uzvedība beigās spiedusi klubu piekāpties. Vacke gan izteicās, ka no Sančo šādu rīcību nesagaida.

"Mums ir labs kontakts ar viņa aģentiem. Džeidons uz notiekošo reaģējis ļoti labi. Viņš ir atzinis, ka mums ir laba komanda, kurā viņš bauda futbolu. Un tas redzams katru dienu - gan treniņos, gan mačos," teica Vacke. Iepriekš parādījās runas, ka pats Sančo neuzskata "United" par pievilcīgu galamērķi, uzskatot, ka vienība nevar cīnīties par kausiem.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/soccer-...

     [+] [-]

, 2020-08-15 11:13, pirms 4 gadiem
Ar Rashford Martial Greenwood uzbrukā domāju ir pilnīgi ok!Protams priecātos par Sancho bet tad vienam no viņiem būtu jāsāk spēli no soliņa..

  +1 [+] [-]

, 2020-08-15 12:26, pirms 4 gadiem
Pareizi ir, Man united nevar cīnīties par trofejām. Anglijā priekšā ir Liverpool un Man City, tur viņiem paredzu smagu cīņu par 4nieku. Eiropā jau nu noteikti united darīt nav ko, lielākas izredzes tad jau ir ar Dortmundi.

     [+] [-]

, 2020-08-15 14:01, pirms 4 gadiem
Isti neparzinu kontraktus un kadi darijumi ir noslegti, bet vaitad par raidtiesibam vini nesanem lielako dalu komandas budzeta? Pietam kad skatitaji aizliegti, TV skaitli pieaug, tiesa gan, varetu but, ka del saraustitas sezonas vini dabuja tik dalu no runatas summas. hmmmmmmm

     [+] [-]

, 2020-08-16 10:24, pirms 4 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Pareizi ir, Man united nevar cīnīties par trofejām. Anglijā priekšā ir Liverpool un Man City, tur viņiem paredzu smagu cīņu par 4nieku. Eiropā jau nu noteikti united darīt nav ko, lielākas izredzes tad jau ir ar Dortmundi.
Tu smagi kljudies pidrikji,MUnited is BACK!