Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Eintracht" kapteinis par pretinieku trenera nogāšanu diskvalificēts līdz gada beigām

Rolands Eliņš

"Eintracht" kapteinis par pretinieku trenera nogāšanu diskvalificēts līdz gada beigām
Dāvids Abrahams notriec "Freiburg" galveno treneri. Foto: imago images/Jan Huebner/Scanpix

LETA--DPA. Par pretinieku komandas trenera notriekšanu Vācijas bundeslīgas futbola spēlē Frankfurtes "Eintracht" kapteinis Dāvids Abrahams būs spiests izlaist visas atlikušās šī gada spēles, jo laukumā viņš drīkstēs doties vien 2020.gadā.

Atgadījums notika svētdienas spēlē starp "Eintracht" un "Freiburg" vienībām. "Freiburg" komanda spēli uzvarēja ar 1:0, bet Abrahams kompensācijas laika sestajā minūtē centās noturēt bumbu laukumā, taču tas neizdevās, kā dēļ viņš steidzās ievadīt to ātrāk spēlē.

Spēlētājs, dodoties pēc bumbas, ar plecu pagrūda pretinieku komandas treneri Kristiānu Štreihu, kurš brīdi vēlāk jau atradās sēdus pozīcijā uz zālāja. Pēc šīs epizodes laukumā izskrēja teju vai visi abu komandu rezervisti un laukuma spēlētāji, bet pēc video atkārtojuma noskatīšanās sarkano kartīti saņēma arī "Freiburg" spēlētājs Vinčenco Grifo.

Vācijas Futbola federācija (DFB) jau iepriekš ziņoja, ka futbolists saņems sodu par savu rīcību. Trešdien noskaidrojies, ka Abrahams laukumā nevarēs doties septiņas nedēļas, tādējādi viņa diskvalifikācija noslēgsies 29.decembrī. Spēlētājam nāksies izlaist nākamās sešas kluba spēles, tomēr UEFA Eiropas līgā viņam ļauts piedalīties.

Tāpat Frankfurtes komandas kapteinim tika piešķirts 25 000 eiro liels naudas sods, tomēr "Eintracht" kluba vadība paziņoja, ka plāno apstrīdēt šo lēmumu.

Izlašu pārtraukuma dēļ Vācijas čempionātā līdz 22.novembrim netiks aizvadītas spēles.

"Freiburg" ar 21 punktu 11 spēlēs Vācijas bundeslīgā ierindojas ceturtajā vietā, kamēr "Eintracht" ar 17 punktiem ir devītā.

Izmantotie resursi:
LETA